כולם להכנס

Meytar 888

New member
כולם להכנס../images/Emo70.gif

כמו שאתם רואים הפורום לא פעיל בכלל. הפורום כל כך חשוב לי,בצורה שאתם לא מתארים אותה אפילו. אולי אנחנו רק 4-7 בנות כרגע,אבל ברור שפעם היינו יותר והשאיפה שלי,וצריכה להיות גם שלכן שנהיה יותר בעתיד. זאת הודעה שפרסמתי ממזמן,אולי חלק מכאן זוכרות אותה,אבל תקראו אותה שוב,היא טיפה שונה ואף חשובה יותר. ----------------- הפורום צריך פעילויות. אז אני כותבת כאן את כל המשחקים/דברים שצריכים להיות בפורום,לכל תפקיד יתמנה אחראי,שהוא יהיה אחראי על פתיחת המשחק או כל מה שלא יהיה בזמן שנקבע לו. חשוב מאוד! מי שחושב שאין לו זמן או/ו לא יספיק,לא יזכור של-א יקח על עצמו תפקיד! אני עדיפה שיהיו כאלו עם 3 משחקים ושהם יפתחו אותם מאשר מישו שיש לו משחק אחד לפתוח בשבוע והוא לא עושה זאת. קחו בחשבון. -אני יודעת שיש כאן כאלו שהיו אחראים לדברים מכאן,אני מתחילה מאפס.
משחקים:
עדכונים- ימי ראשון-ננעץ ימי רביעי-ננעץ אחראית: מיתר
משטרת האופנה- ימי ראשון
מה רן אומר- ימי שני
החוליה החלשה- ימי רביעי
שאלון כללי- ימי חמישי
החוליה החלשה(שירי האלבום)- ימי שבת אחראית: מיתר
סיכום שבועי- ימי שישי
התפקדות- כל תחילת חודש אחראית-יפית (חשוב שיפית היא זאת שתפתח את ההתפקדות,אבל אם אתם רואים שיפית לא פתחה את ההתפקדות אתם רשאיים לפתוח).
כללי:
לכל המעצבים למינהם- שמישהו יהיה אחראי על השלטים לפורומים אחרים. אני מדברת על להכין שלטים עם ברכה לשנה חדשה,לחג שמח או לכל דבר אחר. מי שיכול שיעשה כבר ליום כיפור,לא נשאר הרבה זמן לפרסם
שרשורי
- כולם רשאיים לפתוח,אבל לפני שאתם פותחים שרשור
חדש תבדקו אם אין עוד שרשור כזה בדף הראשי של הפורום,במידה ויש-תבדקו קודם לכן אם הוא קופץ או לא. אני חושבת שזהו, אם יהיה עוד משהו להוסיף אני אוסיף. אתם מוזמנים להוסיף עוד דברים בעצמכן. בבקשה, זה לא רק בשבילי,אלא בשביל כולנו. רן יודע על הפורום,ומודע לקיומו..במיוחד אחרי שהוא קיבל ת'ברכה המקסימה מאיתנו. תפרסמו את הפורום בכל מקום אפשרי,בין פורומים אחרים,חברים,משפחה...לא יודעת מה..אבל שיבואו אנשים,שנגדיל את המשפחה המדהימה הזאת,שכוללת כל אחד ואחת מכם,וכמובן שגם את רן. תכתבו כאן מי רוצה מה. סליחה על החפירה ולילה טוב
אוהבת המון, מיתר

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo99.gif

אני לוקחת על עצמי בנתיים את שאלון כללי בימי חמישי ואת סיכום שבוע ביום שישי [אבל יכול להיות שאני אפתח אותו במוצ"ש לפעמים
] ואם לא יהיו עוד בנות שירצו אז אין לי בעיה לקחת עוד דברים

גמאנייי רווצצצה!!!

תבחררווו אתםם רציתתי אתת השאאללווןן אבל נופפרר לקחחחה חבבבלל איןן לי בעיייה תגידווו לליי מהה ואנייי יפתתתחח

אני גם ווווצה D:

כאילו ממש לא אכפת לי לעצב כל מיני דברים ולהיות אחראית על זה אבל זה דבר שהרבה יכולים להיות אחראים עליו..אבל מיקרה הייתי רוצה להיות אחראית על עוד מישחקים כמו מישחק שמות זה או זה מישפט אמת ,אמת או שקר פנטזיה..ועוד כל מיני כאללה אני מש רוצה להיות אחרת על אלה

יוב101

New member
אני רוצה../images/Emo9.gif

אני מוכנה לעצב.. ואני רוצה גם את החוליה החלשה בבקשה

gal255

New member
הפעלת הפורום - דעתי הנוקבת.

אני לא חושבת שצריך להחליט מראש אילו משחקים יהיו בפורום ושיהיו אחראים עליהם. מי שבראש שלו שיפתח משחק ומי שלא בראש שלו שלא יפתח. יש עכשיו לימודים ועוד כל מיני דברים. אני אישית לא רוצה להרגיש אחריות שכל יום מסוים אני צריכה להיות פה ולפתוח משחק. זה לא בית ספר פה ולא צריכה להיות פה מערכת שעות. וכן, אני חושבת שאם שרשור העדכונים לא יקפוץ, ולא יהיה שרשור חדש אך לעומת זאת יהיו מלא כתבות אני אפתח שרשור עדכונים. לא חושבת שצריכים להיות אחראים מסויימים על כל דבר. וכדי שהפורום יהיה יותר פעיל צריכים להיות פה עוד דברים חוץ ממשחקים. צריכים להיות נושאים משותפים שנדבר עליהם (כי מה לעשות, רן דנקר הוא לא העולם שלנו), צריכה להיות השתתפות פעילה במשחקים, כי מה לעשות כשפותחים משחקים ואף אחד לא משתתף (גג 3 בנות), זה קצת מוריד מהחשק לפתוח משחקים. וכשפתחתי את החוליה החלשה (ואני אפתח עוד סיבוב בקרוב) השתתפו הרבה ילדים, אז אני לא מבינה מה הבעיה שלהם להשתתף בעוד משחקים. אני חושבת שאנחנו לא בנות שטחיות ויש לנו דעה שאפשר להביע אותה בצורה מכובדת. אם רן עושה איזשהו מהלך שאתן לא מסכימות איתו אתן יכולות לכתוב את זה פה. אני לא בעד סגידה לאף אחד כי רן הוא בכלל לא מושלם. חוץ מזה אני לא ראיתי פה אף ביקורת בונה על האלבום. אני מצטערת אבל האלבום של רן ועילי לא חסר פגמים, ולא ראיתי פה שום דעה מפורטת על האלבום (פסגת הקריירה של רן עד כה) חוץ ממשהו כזה: "איזה אלבום מדהיםם" או לחלופין "איזה אלבום מושלםם". מצטערת זה לא מספק אותי. עוד דבר שאפשר לעשות כדי להפעיל את הפורום הוא להגיב לכתבות. מתפרסמות על רן המון כתבות מדי שבוע ושרשור העדכונים יכול לשמש במה לתגובות לכתבות. אם יש איזשהו ראיון עם רן לא להגיב ב"תודה על הכתבה" אלא בתודה על הכתבה, רן אמר שם כך וכך ונורא אהבתי את זה או לחלופין לא ממש אהבתי את זה ואת זה. הצחיקה אותה התגובה שלו ל.. וכו'. הפורום שלנו נורא אנמי. הוא צריך להתפתח. חוץ מזה אפשר לפרסם אותו בפורומים אחרים.

/tapuzforum/images/emo45.gif מסכימה איתך!

את לגמרי צודקת...בזה שאמרת שלא צריך לקבוע אחראים וזמנים..בזה שאמרת שאנחנו כאן לא מרחיבות בתגובות..בזה שאמרת שלא חייבים הכל לאהוב אצל רן...בזה שאמרת שהפורום אנמי וגם בזה שאמרת שאפשר(ואני אומרת שצריך) לפרסם את הפורום שלנו!

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif מסכימה בחלק,

אמנם נכון, צריך להגיב יותר על הכתבות וכל זה.. אבל גם צריך שהופרום יהיה מסודר. יכול לקרות מצב שמלא יפתחו את אותו המשחק, צירך קצת סדר ובגלל זה מיתר פתחה את ההודעה הזאת. בקשר לפרסום הפורום-אני מסכימה. :]

gal255

New member
אנשים פה לא מטומטמים. אם הם רואים משחק פעיל

הם לא יפתחו עוד אחד. ובמקום לעשות מערכת שעות אפשר לבנות תקנון מחודש ורלוונטי לפורום ולהכניס את הכל לשם.

Meytar 888

New member
כאילו מישו קורא את זה בכלל..

וזה שום מערכת שעות. אז לא חייבים לעשות עם הימים,אלא רק עם אחראים. הרי זה דבילי שכל אחד יפתח 8 משחקים ביום..זה כאילו הוא מחזיק ת'פורום לבד.

כן ולא:|

תכלס, את דיי צודקת
אבל כדאי להבין שכל אחת יכולה לשכוח לפעמים=) וחוץ מזה.. את צודקת עם כל אחד יפתח 10 משחקים ביוםם..
אז אולי כשיש בעמוד משחק כדאי לא לפתוח=) עם מישהי פתחה ועוד מישהי פתחה באותו דף.. אז ממשחק אחד מתעלמים=) לדוגמה: פתחתי משחק ועוד מישהי פתחה באותו זמן או אחרי=) ואפחד לא התחיל שומשחק.. מישהו מתחיל איזה משחק שבאלו ואז כולנו ממשיכים מאותו משחק=) כי ככה יהיה באלגןן=)

gal255

New member
אני לא חושבת שכל אחד צריך לפתוח 8 משחקים ביום

כל אחד יכול לפתוח משחקים כאלו גם בלי הרשימה הזאת. וחוץ מזה פורום זה לא מקום רק למשחקים, אפשר גם לנהל דיונים וכו'. גם מי שלא פותח משחקים יכול לקחת חלק בהפעלה. מצטערת גם אם כל יום יפתחו 10 ילדים שונים משחקים פה ובכל משחק יהיו שתי בנות שישתפו פעולה הפורום הזה לא יקרא פעיל. כי כל פעם כשפותחים פה משהו אף אחד לא משתף פעולה. מי שמפעיל את הפורום זה לא מי שפותח פעילויות זה מי שמשתתף בהן. ופה זה לא קורה. רוצים דוגמאות: -תמונת השבוע שניסיתי לפתוח כמה פעמים ולא הלך. -השאלון מוזיקה פה בדף הזה. -הדיון השבועי שניסיתי שיהיה קבוע. -המשחק טריוויה שאני כבר לא זוכרת איך קוראים לו שממש השקעתי בו שאף אחד לא שלח תשובות מהשלב השני והלאה. וכל הדוגמאות האלו הן בלי לאמץ את המוח. אז מי שרוצה שהפורום יהיה פעיל - שיכתוב הודעות.

יאוווו טוב שלא ניפחתם את זה !!!

זה היה רעיוון וכלה לטובת כולנו ..אני דווקא חושבת שזה רעיוון די טובב ..לא לקחת את זה כל כך רציני שכל אחת תיכח אל עצמה משהו שהיא חושבת שהיא תוכל לעשות ביום מסוים אם רואים שעד הלילה היא באמת לא פתחה לא קרה כלוום היא לא עושה דווקא היא קניראה לא יכלה זה לא צריך להות כזה מחייב כמו שאתם מציגים את זה ..אם ובאמת מישהי לא פתחה ניפתח בימקומה אבל די מאוחר שיהיה לי זמן ליפתוח תמיד אפשר להתחרת באמצע אתם אומרות שלא צריך את זה ואפשר סתם ליפתוח מישחקים אבל הינה אנחנו לא עושות את זה הפורום פשוווט נ-ו-ח-ר- ננסה אולי באמת ניראה שזה טוב וזה באמת יעזור לנו אולי יהיה לנו כיף שתיהיה לנו כל הזמן פעילות..ואם זה ילך נימשך לא לא ..

gal255

New member
הפורום נוחר לא בגלל אי פתיחת הפעילויות

הוא נוחר כי אם כבר פותחים משחקים, אף אחד לא משתתף בהם. וזאת הסיבה שלא פותחים פה דברים, כי בסופו של דבר זה לחינם.

Meytar 888

New member
בקטע של הדיון השבועי את צודקת..(לכולם!!!!)

אני תמיד עניתי לך,אני ואולי עודנ מישהי אחת. תבינו,לרן יש קריירה עכשיו,יותר ממה שהייתה לו פעם. צריך לדון בזה. אני חושבת שתתחילי לפתוח שוב את הדיון השבועי ותבקשי מיפית שתנעץ את זה. בקשר לשרשור עדכונים- אם אני או גל כותבות מלא מלא מלא מלא עדכונים בשרשור ומישהי אחת מוסיפה עוד זה מעולה.. אבל ברורב הפעמים אף אחת לא מגיבה!!! גם לא "תודה",וגם לא "וואי איזו תמונה יפה"/"וואי איזה חמוד הוא",שום דבר! אתן בכלל לא מגיבות! ואותי אישית זה מעצבן,ואני בטוחה שגם גל או כל מישהי שמוסיפה עדכון מתעצבנת מזה. זה מוריד את החשק לפתוח שרשור עדכונים,דוגרי אני אגיד לכן. בקיצור,אני חושבת שסגרנו ת'עיניין כרגע. שכל אחד יפתח מה שהוא רוצה,מתי שהוא רוצה. אבל תזכרו
:לא להציף במשחקים! זה פורום רן דנקר,לא גן שעשועים כמו שגל התכוונה.
צום קל וגמר חתימה טובה

למעלה