כולם להכנס

mango man

New member
שימו לב

חבר`ה, אתם אוהבים בעלי חיים? כלבים? חתולים? איגואנות? אתם רוצים אחד בבית? תשכנעו את ההורים ותקפצו למכלאה הקרובה ביותר אליכם ואמצו לכם חבר! אני חברה בפורום ראשון ויש שם בחורה שמתנדבת (או עובדת) בעמותה "ראשון אוהבת חיות". הם מבקשים שתבואו לאמץ חברים בדחיפות כי אין להם כבר מקום לשכן את כולם. הנה דוגמא אחת:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=822&msgid=36555282 לפעמים בגלל העומס נאלצים להרדים כמה מהכלבים/חתולים... אז תעשו טובה קטנה, תאמצו אותם ותתייחסו אליהם יפה. כל כך חבל שכלב/חתול יומת סתם כך בגלל שאין לו מקום. למי שיש כלב/ה / חתול/ה בבית יודע שהם זקוקים ומחזירים אהבה בדיוק כמו בני אדם- ואתם, כאנשים, לא הייתם רוצים שיכלאו אתכם ושתחכו עד שמישהו ירצה בכם! כל כך כיף לחזור הבייתה ושיש מישהו שמקל אותך בליקוקים נביחות ומעניק לך כל כך הרבה תשומת לב! מי שהיה במכאלה של כלבים בטח יודע כמה כואב הלב לשמוע את הכלבים מייללים ובוכים כל זמן שאדם עובר קרוב אליו בשביל קצת תשומת לב! אני בטוחה של כלב שתאמצו יחזיר לכם אהבה ותודה כפליים!! בבקשה, תנו לחיות לחיות!

ortal13

New member
כולם להכנס../images/Emo70.gif

אתם בעד התוכנית אקזיטאם כן שלחו לי מסר אישי עם שמכם ואם אפשר שם משפחתכם אם אתם לא רוצים ישנן עוד אפשרויות ליידע אותנו אם אתם בעד התוכנית יש באפשרותכם לבוא ולדבר איתנו באיסיקיו מספר 294-262-768 ובמייל exit_reshima.walla.com ככל שיהיו יותר שמות יותר טוב רשימה זו תוראה ליושב ראש הרשות השנייה ויש מצב שהוא יראה כמה אנשים רוצים את התוכנית חזרה הוא יחזיר אותה ויתרכךנקווה יחד תודה רבה אורטל ומיכל-מנהלות הרשימה בעד אקזיט

מגפה

New member
אני בן - והאמת שהתוכנית לא ממש

מזיזה לי, אני חושב שזה אחד מהמשדרים הכי חסרי תוכן ומטומטמים שיצרו בארץ הזאת אבל מי שרוצה שיראה.

Ne§t£A Gi®L

New member
אחת התוכניות הכי מפגרות שיצאו../images/Emo108.gif

הייתי באקסיט סיטי בחולון, ולמרות שלא היתי נוכחת בתקרית התחת [תודה לאל]-זה פשוט היה בושה מה שהלך שם. תוכנית רדודה. פשוט איכס.

SaintJohn

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif בואו לבחור ולהשפיע../images/Emo70.gif

טורניר השירים היוקרתי של פורום אירוסמית', "אירו-ליג 2004", נמצא בעיצומו ואתם - חברי פורום אנוק - מוזמנים כולכם לבקר בפורום אירוסמית' ולהצביע עבור שירי אירוסמית' האהובים עליכם. השלב הבא ב"אירו-ליג 2004" התחיל לא מזמן ונשמח לראות את כולכם
להתראות בפורום אירוסמית'!

למעלה