כולם להכנס

ATheOneA

New member
כולם להכנס

היי אנשים !! טוב יש לי שאלה והייתי רוצה שתגידו מה דעתכם על הנושא... אני קרוב לשיחרור שלי כרגע ואת האמת שאת הטיול הגדול שלי חשבתי לעשות עם החברה שלי . הקטע שלאחר שסיפרתי את זה לחברים שלי נאמר לי שאם אנחנו מעוניינים להמשיך ליהיות ביחד אז כדי שנרד מהקטע הזה של לצאת לטיול ביחד !... עכשיו הייתי רוצה לדעת מה דעתכם האם זה סתם סטיגמות או שיש אמת מאחורי הדברים האלה... תחלס אני רואה בזה אתגר, חוויה ,כיף ובנוסף לכל זה ,זה יכול לומר הרבה על עתיד משותף יותר מאוחר כי אנחנו לומדים אחד על השני, פשוט איך זה לחיות 24 שעות אחד בתוך התחת של השני (כמו זוג נשוי...)...

magenta73

New member
כל אחד והאמת שלו

זה לא קל. ה24 שעות בתחת, כן... אבל מה שלא הורג, מחשל. יש הרבה זוגות שנפרדו בגלל זה והרבה זוגות שרק נוצר ביניהם חיבור הרבה יותר חזק בגלל זה. אם זה מה שאתה רוצה, לך על זה. שיהיה בכיף!

ATheOneA

New member
זה מה שאני רוצה

אבל סתם הפחיד אותי ... אני גם חושב שמה שלא הורג מחשל, ותחלס אם זה לא זה ,אז כנראה שזה לא זה ואם זה כן אז "מהזל טוב" כי כנראה זה יגמר בחתונה חחחח :)...

bulb

New member
אוי וויי ,24 שעות בתחת...

לא נעים בעליל ולענין: כל זוג לגופו (או שמא צריך לומר - לגופם) ,כשם שלא כל אחד אוהב שוקולד בלגי (מי לא אוהב? סיקלוהו בשוקולד פרה).

להפך

להיות רחוקים אחד מהשני באופן ממושך כשסביבך מסתובבות בחורות מארץ זרה וסביבה בחורים אחרים זה לא מתכון לזוגיות מאושרת.

ferdinand

New member
מניסיון....

זו באמת בעיה!, לא פשוט אבל לך עלך זה!!!.... כן, זה "מבחן" טוב. אנחנו - אםםם שרדנו! חחח... בקושי. אבל שרדנו. ועוד הערה: הטיול הזה, הגדול-של-אחרי-הצבא, כך אותו כ-"חוויה", לא רק כ-"כיף". יקרו בו הרבה דברים. טובים ורעים. יהיה המון כיף. והיו רגעים קשים. תלמד על עצמך. ואם תסעו ביחד - תלמדו הרבה על עצמכם. ואולי תצאו מחוזקים, ואולי תצאו מפורקים. ואולי גם תצאו כמו שנכנסתם אותו הדבר, אם אותן השאלות, אותם הבלבולים - בלי תשובות ברורות. בכל אופן, שיהיה לך המון בהצלחה! שיהיה לך כיף. ותעשה חיים (לא במובן של "כיף" במובן של "לחיות")

the match maker

New member
אז ככה...

גבר.... אתה גבר, לא? אז תפסיק לעשות המ שגברים אחרים אומרים לך לעשות ותעשה מה שאתה חושב שצריך לעשות! :) תדבר על זה איתה, תבהיר לה מה אתה חושב על העניין, תחשוב אם אתם בכלל מוכנים להיות 24 שעות אחד עם השני. כמה זמן אתם היום? מצד שני, אם אתה נוסע לטיול הארוך של אחרי הצבא, קח בחשבון שיש סיכוי גדול מאוד שהיא לא תחכה לך, ובצדק. בסופו של דבר, לך אחרי החלומות שלך!

למעלה