כולם לחתום

• פותח הנושא ne ro
  • פורסם בתאריך

ne ro

New member
כולם לחתום

כל האנשים כאן בפורום שמתנגדים לכיבוש הישראלי של השטחים הפלסטינים תרשמו מייל קצר ל- [email protected] ותרשמו בבקשה שאתם תומכים במאבק לסיום הכיבוש למען שלום במזרח התיכון. תודה!!!

a e q u i t a s

New member
לא אצביע בגלל חד צדדיות

אני מתנגד לכיבוש, אבל צורה שאתה מציג את הדברים - אתה מנסה להשחיר צד אחד (ישראל) ולתאר את הצד השני (פלסטינים) כקורבן... זה לא נכון, ולכן גם אני לא אחתום. הישראלים והפלסטינים שניהם קורבנות של טיפשות של מנהיגים ואינטרסים, הפלסטינים אינם תמימים, גם הישראלים לא. אבל החד צדדיות של העצומה שלך רק מוכיח כמה לא לגטימי בעיני ובעיני ישראלים אחרים העצומה שלך

ne ro

New member
חחחח.. זה המייל של גרטה!! ../images/Emo6.gif

היא עוסקת בפעילות אנטי ישראלית ונגד גדר ההפרדה בבון, גרמניה. זה המייל שלה ושל העוסקים בנושא.

ne ro

New member
הנה האתר שלה

http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.arbeiterfotografie.com/galerie/reportage-2004/2004-02-23-den-haag-israel-mauer/2004-02-23-1-1471.jpg&imgrefurl=http://www.arbeiterfotografie.com/galerie/reportage-2004/2004-02-23-den-haag-israel-mauer-4.html&h=404&w=320&sz=53&hl=iw&start=18&tbnid=5C2Ebz41c2QuEM:&tbnh=121&tbnw=95&prev=/images%3Fq%3Dgretta%2Bduisenberg%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DN

ne ro

New member
ואגב ..

למה זה לא נכון? למה, בגלל שישראל באה לפלסטינים עם טנקים והפלסטינים עם רוגטקות? ישראל היא ישות פושעת ועל אירופה ללחוץ עלייה כדי להביא לסיום הכיבוש.

enzim

New member
באמת חוצפנים הישראלים האלו

משעמם להם אז הם נכנסים לעזה...ומה הפלסטינים בסך הכל עשו? כמה פיגועים פה ושם? ירי קאסמים על שדרות ואשקלון? תקיפת חיילים וחטיפתם? בגלל זה להיכנס לעזה? נו באמת. עכשיו אתה מבין כמה פתטי אתה?

Lilac Wine

New member
ומי היא אירופה שתלחץ עלינו?

יפי נפש? נקיים מכל חטא שהוא? מספיק.

למה?

אנחנו כנראה צריכים באמת לאפשר להם להחזיק צבא עם טנקים ומטוסים, כדי שיוכלו להרוג בנו יותר...

a e q u i t a s

New member
לא תהיה חמושה...

פלסטין לא תהיה חמושה, אלא מפורזת מנשק אטילרי כבד - זה אחד התנאים הראשוניים והמרכזיים בכל הסכם שלום, זה ברור לכל אחד, גם לפלסטינים בעצמם.

a e q u i t a s

New member
דיי ברור

דיי ברור לי שאת חוזת עתידות, אבל אנו חיים בעולם של מציאות ולא בפנטזיות מיסטיות, "הרי ברור" שלך זה בכלל לא ברור לאף אחד.

למה אתה אומר ככה?

אנחנו יודעים זאת מנסיון. האם הערבים הסתפקו אי פעם במשהו? נתנו להם שטחים, הם רצו גם רובים, אחרי שנתנו להם רובים, הם רצו שנשחרר גם אסירים, אחרי שהחרבנו ישובים, הם רצו את ירושליים ואת זכות השיבה. צריך רק להיות קשובים להם ולשמוע מה הם אומרים ורוצים. זה לא כ"כ מסובך.

nizanm

New member
המצב הנוכחי, הוא תולדה של מלחמה

שנכפתה על מדינת ישראל הזערורית והשברירית בחמישה ביוני 1967. הכלל בזירה הבינלאומית הוא מקיאבלי. מדינות ערב החליטו למחוק את מדינת ישראל כיישות מדינית מעל פני הגלובום ולשפוךך את אזרחיה לים. להזכירכם: "אזרחיה" הם הוריכם, דודיכם ודודותיכם, בסבים והסבתות שלכם. שלכם ושלי. לא רק אותם. גם אותי וגם את רובכם. אלא שהעניינים התגלגלו אחרת וישראל - במקרה לא נמחקה. ולכן גם, כל הנמנים לעיל לא נזרקו לים. ממש יד המקרה. כי צבאות של כל המדינות ה"עוטפות ישראל" עמדו עליה לבתרה ולשספה בקטע שבין קלקיליה(100 מטרים ממגורי משפחתי) לבין הרצליה.. ואם ניתן לפלסטינאים את כל מה שיירצו - הם יותר לא יילחמו בנו? "את כל מה ששירצו" אמרנו? מה בדיוק הם כבר רוצים? יותר מ- 95% מהשטחים שנכבשו במלחמת המגן ההיא?

אני מצביע רק עבור תוכנית ברורה

גבולות ברורים ועקרונות ברורים, לא עבור סיסמאות וזו סיסמה! מה ההגדרה של ה"כיבוש" בדיוק? אני אגיד לך בעד מה אני מוכן לחתום, אני מוכן לחתום עבור סיום השליטה על העם הפלשתיני וקביעת גבולות קבע ביננו לבינם, אני לא מקבל את ההגדרה הבינלאומית של כיבוש, כלומר קווי 67', מאחר והם לא משרתים את הסיבה הכי חשובה לעצם סיום הכיבוש שהיא הפרדה, הם רק יוצרים מדינה פלשתינית נקייה מיהודים והמדינה דו לאומית - ישראל, אני רוצה הפרדה אמיתית, מדינה יהודית לצד מדינה פלשתינית. חוץ מזה יש לי בעיה עם המושג כיבוש מאחר ובגדרתו בעייתית, כיבוש שטח הוא מושג טכני בסך הכל, עירק מבחינה טכנית נכבשה אך היא לא שטח אמריקאי, חיפה, יפו, אשדוד, נכבשו טכנית ב48' בתהליך לא שונה מהכיבוש של 67'. בקיצור, זה לא רציני...

אלון 58

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif,אין צ'אנס../images/Emo70.gif

"הכיבוש" הזה לא בא סתם מאליו,רובכם בודאי צעירים ואולי לא יודעים אפילו מה היה לפני 39 שנים וחודש,אז אנא,טלו קורה מבין עיניכם ולכו ללמוד היסטוריה. אני גם לא בעד שליטה על אחרים,אבל יציאה חד-צדדית לא תביא שלום במצב הנוכחי,אתה יכול לחתום הסכם עם "הנהגה" פלסטינית מסוימת,וארגונים אחרים לא יקבלו זאת,והם שיקבעו את הטון.מה גם שלא כבשנו מדינה עצמאית,אלא שטחים שבחלקם גם היו שטחים כבושים בידי אויב אז,והיתה סיבה מוצדקת שאולי אינכם מודעים לה כיום.

למעלה