כולם לעצום עיניים (יש בפנים תוצאות)

gadotmi

New member
כולם לעצום עיניים (יש בפנים תוצאות)

איזה שבוע משוגע !!!!!!!!! תראו כמה אנשים "הצליחו" להמר על כל ארבעת המשחקים הפוך לגמרי ממה שיצא בפועל (שמו "בנקר" על ארבעה "H" וקיבלו אותה בהפוכה), כולל חברים יקרים שעד השבוע שעבר היו בראש הטבלה! מי יכול היה להאמין שניפול השבוע הזה על כל כך הרבה הפתעות ותהפוכות (אני בכלל לא מזכיר מילה וגם לא חצי מילה על הניינרס.....). מבין ארבעת המשחקים "שלנו", אפילו בשני היותר "צפויים" (מספר 1 ומספר 4) היה מיעוט של משתתפים שהימרו על נצחון האורחים. לגבי שני המשחקים האחרים היו רק חמישה אמיצים שהעיזו והלך להם קלף משוגע. בזכות הראמס מככב לו ג'רמי בודד ללא שותפים בפסגת הטבלה. כה לחי !! הנה הטבה המעודכנת לעיונכם. (שוב, כרגיל: אם מישהו שם לב שטעיתי בהכנסת ההימור שלו, נא להודיע לי כדי שאתקן. וכעת, אילו הפתעות מכין לנו יורם לשבוע השישי? האם תהיה גם לו היכולת המופלאה לבחור בארבעה משחקים "תמימים" שיתברר לנו לאחר מעשה שהכל הפוך על הפוך? שימו לב לאחידות של התוצאות בפועל של שמונת המשחקים של השבועיים בהם יורם נעדר ממחוזתינו ויצא לטובת מס'זים במקומות רחוקים.

שאלה

לפי מה שראיתי עתה בטבלה המעודכנת.. אני לא לקחתי חלק בבחירות השבוע ה5.. למרות שכן רשמתי.. <ואולי לא כל כך פגעתי>.. והוצאתי רק אחד מתוך 4.. בגלל האקס פקטור בולג'ר . הנה הציטוט מההודעה שלי שבין שבת לראשון בבוקר אחלה משחקים בחרת... " הבחירות שלי: 1. דאלאס... למרות שאני מעדיף את ניו יורק על פני הטונה . 2. אטלנטה.. -כמה ששאני רוצה שדטרויט ינצחו.. GO הפנתרים GO . 3. סנט לואיס.. ניתן שנצ'ע אחרי שכבר רשמתי סיאטל.. . 4. גרין ביי .. איך אפשר בלי ברט פארב.. רק להנות כמה שיותר עם האנדרדוג . " אודה על התיקונון, והמשך משחקים אדירים שכאלו . אגב- מישהו כבר יודע איזה משחקים ישודו השבוע חוץ מהמשחקים בESPN ?

Reshefgarcia

New member
../images/Emo58.gif תוצאות שבוע 5

למעשה...בלי כוונה יצא שבוע מטורף...עד השבוע הזה,היו לפחות 2 בכל שבוע שעשו 4 מתוך 4...השבוע,אף לא אחד עבר את ה 50% הצלחה...שזה אומנם לא טוב ליחידים,אבל עושה את התחרות מעניינת הרבה יותר.... מסכימים או לא?

אכן לעצום עיניים. לא ייאמן

איזה שבוע מטורף זה היה. זאת הסיבה שאנו אוהבים פוטבול לא? שום דבר אינו ממש ניתן לצפייה מראש. רק הערה קטנה, שכחת לשים ב-BOLD את המנצחת. כה לחי על ה-49 שלך. סחטיין. (אני בינתיים כולי מדושן עונג מהענקים שלי).

Jerzet

New member
בהחלט

היו משחקים טובים. אני עדיין לא מאמין שפארב נתן לפאקרס להפסיד במשחק ההוא. אמנם הוא נתן משחק ממש טוב, אבל בטור מנהיג של קבוצה אתה חייב להלהיב את ההגנה שלך שתשחק כמו שצריך, בעיקר שזה בבית ושגל ארה"ב צופים בך. לגבי המשחק השני שטעיתי בו, אז מה לעשות, זה פוטבול. כפי שמישהו מאוד מפורסם פעם אמר: On any given Sunday, you're gonna win, or you're gonna lose. The point is, can you take it like a man? אוף, ממש בעייתי לגתוב באנגלית פה.....

Jerzet

New member
hmmmmm

אני רואה שאני גם מתקשה עם העברית. מעכשיו אני אקרא את מה שכתבתי לפני שאני שולח על בליינד.

למעלה