כולם לעצור 5 דקות סגידה בבקשה. אחורי שנתתי לכם לנוח מהפעם הקודמת, הגיע הזמן לסגוד לי שוב. |שיכור|
ח חוצפאי New member 24/10/03 #1 כולם לעצור../images/Emo70.gif 5 דקות סגידה בבקשה. אחורי שנתתי לכם לנוח מהפעם הקודמת, הגיע הזמן לסגוד לי שוב. |שיכור|
כולם לעצור../images/Emo70.gif 5 דקות סגידה בבקשה. אחורי שנתתי לכם לנוח מהפעם הקודמת, הגיע הזמן לסגוד לי שוב. |שיכור|
ח חוצפאי New member 24/10/03 #5 מה סה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif דברישון, מה את חושבת שאת תסגדי, וומן, תסגדי דבר שני, אני מקווה שיש לך הסבר ממש טוב לגבי החתימה שלך. אבל ממש טוב. אחרת - טופס תלונה
מה סה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif דברישון, מה את חושבת שאת תסגדי, וומן, תסגדי דבר שני, אני מקווה שיש לך הסבר ממש טוב לגבי החתימה שלך. אבל ממש טוב. אחרת - טופס תלונה
ח חוצפאי New member 24/10/03 #7 יש פה ריח מוזר... מה זה...? רגע, יש מצב ש... לא, לא יכול להיות. או שכן? יש מצב שאני מריח קמפיין סְגוֹד!
יש פה ריח מוזר... מה זה...? רגע, יש מצב ש... לא, לא יכול להיות. או שכן? יש מצב שאני מריח קמפיין סְגוֹד!
E [eLad] New member 24/10/03 #10 יש לי רעיון יותר טוב. נצא בקמפיין משותף - סְגוֹד או (תָּ)מוּת ככה נקבל כל כך הרבה סגידות. זה יהיה כביר. דונצ'ת'ינקסו?
יש לי רעיון יותר טוב. נצא בקמפיין משותף - סְגוֹד או (תָּ)מוּת ככה נקבל כל כך הרבה סגידות. זה יהיה כביר. דונצ'ת'ינקסו?
א אוריקס New member 24/10/03 #14 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס מקסימוס
א אוריקס New member 24/10/03 #16 אתה לא שומע שהקהל מריע לי../images/Emo35.gif לא ראית גלדיאטור תראה איזו אווירה מסמרת שיער . העם פשוט לא בעדכם חבוב, והעם לא טועה.
אתה לא שומע שהקהל מריע לי../images/Emo35.gif לא ראית גלדיאטור תראה איזו אווירה מסמרת שיער . העם פשוט לא בעדכם חבוב, והעם לא טועה.