כולם לפתוח יומנים ל"ערב סי היימן"

actress

New member
כולם לפתוח יומנים ל"ערב סי היימן"

א-נ-ש-ו-ש-י-ם!!! הגיע הזמן ליזום
אז לאחר שנתיים + חודש וקצת הגיע הזמן שנעשה מפגש פורום עם/בלי סי אם סי תרצה היא תצטרף ואם לא אז לא מה דעתכם ? מי רוצה ? מה אתם מעדיפים ? מקום פתוח או שמא סגור ? איפה אתם מעדיפים ? באיזה אזור מרכז / צפון / דרום ? האם אתם רוצים להפגש במופעים אבל אז לא כולם יבואו כי חלק עובדים וחלק לא בארץ
אז באמת אני מנסה ליזום אני מוכנה להגיע לאן שתגידו שיהיה רוב מוחץ העיקר שנעשה מפגש. התכנים של הערב יהיו : מה שתחליטו נדבר נכייף ומי יודע אולי זה יהיה מפגש עם מאכלים.. אז מחכה לכם והאם אתם מעוניינים .

skito

New member
נפגשים? טוב מאוד!

מפגש זה דבר נחמד מרגש ואני בעד! אלא שלדעתי המפגש הראשון צריך להיות בנושא הפורום, צריכים לבדוק למה ולאן נעלמו כל הכותבים? ולמה אינם כאן? להעלות רעיונות להחיות את הפורום מחדש - ולא כעזרה ראשונה
כפי שנעשה בעבר ויש עוד שאלות מהותיות. אז הצעתי כדלהלן: תפני בפניה אישית לכל אחד מהכותבים הקבועים בעבר ובהווה, קבעי תאריך ומקום - אני בעד בית קפה קטן מול הים, בקשי כמובן אישור השתתפות ואז תצאי בהכרזה, היכן, מתי, ומי מגיע. - אני העשה הכל בשביל שהמקום הזה יהיה לתועלת הכלל.

skito

New member
נ\ב

אשמח אם בפניה האישית ידע כל אחד למי פנית, כלומר רשימת המכותבים. הצעתי אלייך שבאמת תפני וממש לכל אחד גם לכאלו שנחסמו או שנעלבו מסיבה כזו או אחרת - תזכרי כי כולם טועים והחוכמה זה לדעת לוותר לסלוח להמשיך ולזרום הלאה. תודה ובהצלחה

actress

New member
סקיטו מי שנחסם זה מי שפגע השמיץ או

קילל ולגבי השיקולים שלי את מי לחסום ואת מי לא אז שיקולים שלי ותאמין לי שאני חוסמת את כל אלא שבאים לשלילה ומעכירים פה את האוירה. ובנתיים חוץ מ 1 / 2 שבעבר התחילו להציף וקיללו אין טעם להחזירם מהסיבות הכתובות הנ"ל.

actress

New member
התייחסתי ואין טעם לדון בשלילה אלא

להתמקד בחיוב וזה מה שאני עושה מסלקת את הרוע מהפורום ובאמת סקיטו כמנהלת הפורום אינני צריכה לדון למה אני צריכה להחזיר את האנשים שבעבר התנכלו. מי שהיה פה בעבר יודע טוב מאוד למה אני מתכוונת ולא מעוניינת לפתח את הנושא. ובאשר לפגישה הפגישה היא לא פגישה שיווקית על עבודה היא פגישה של הפורום לדבר על... לספר איך כל אחד הגיע לפורום לאיזה הופעות לבוא מה כל אחד רוצה לשתף זה המהות של הפגישה ואני מההתחלה הגדרתי את הפורום כפורום כיפי ופנאן ולא פורום של עבודה.

skito

New member
שוב אינך מתייחסת למהות ולהצעה..

וזו זכותך...אבל תנסי להקשיב לעיקר - שיווק אמרת? ואמרתי כן בהחלט מה רע?- היום כל דבר עובד על שיווק ויחסי גומלין, כן גם הפורום הזה. טוב חבל לפתוח כאן דיון וזו הסיבה שהצעתי את מה שהצעתי. בבית קפה קטן מול הים האופק נראה כל כך לבד ? בצלחה

actress

New member
נשמע מ--------עולה

בית קפה על הים וכל הפורום מביט מעבר לשקיעה

skito

New member
היי האם שלחת מסרים?

זו רק הצעה ואת לא חייבת לקבל, אבל בכל זאת נסי לקבל תגובות לרעיון בפניה אישית. תודה

ט י נ ה

New member
חייבת לומר שגם לי לאחרונה ...

הפורום מוזר .תרשו לי להגיד. אני לא אתערב בזה יותר אבל יש לי תחושה שזה כבר לא אותו פורום. משהו באוויר לא נעים לי ואני לא יודעת על מה לשים את האצבע. אני רואה שיש נוכחות אבל יש הרגשה שצריך להיות קשובים יותר לאנשים ולהצעות שלהם ופחות לתקוף אחד את השני . לי לפחות חסרים אנשים מפעם שקצת נעלמו לי ... אבל מי אני ? הרי אני ראי שלכם.מגיעה מבקרת מחבקת מקשיה מתבוננת מהצד לעיתים מזכירה רגעים חשובים לעיתים מדליקה מדורה שכבתה. אנא היו יותר טובים אחד עם השני זה מתחיל להרגיש כאן לפעמים כמלחמה ולעיתים כגן ילדים . לי לפחות פחות כיף פה מקווה שלכם זה בסדר ואם כן אז סילחו לי על דבריי אין בכוונתי חלילה לפגוע אני מעריכה כל עשיה שמקדמת מוסיקה ישראלית בכלל ושלי בפרט. להית ושבת שלום סי

actress

New member
סיסקה כל הותיקים עובדים

ונכון נעלמו בנתיים הגיעו כל מיני חדשים וראינו מה קרה קיבלתי על כך מסרים ואני מנסה להחזיר את החברה הביתה

actress

New member
כלומר אני למען החזרת פטל,אהבה...

טיפ טיפ, ספי לקבוע ולא חד פעמי

actress

New member
עוד משהו לכל הגולשים שרק קוראים

בואו תהיו עמנו אתם חלק בלתי נפרד מהפורום אתם חלק מהמשפוחה.

skito

New member
בשל כך

הצעתי שהדיון יתנהל בפורמט של מפגש אבל חבל שאין מי שיקשיב? אכן משהו באוויר לא נעים לא חושב שצריך לשים את האצבע מכאן לעבר מישהו צריכים לעשות מעשה ומהר, הצעתי מעשה שלא זוכה לתגובה הולמת אם ישנם הצעות אחרות אז תביאו - מבחינתי כל מה שיציל את הפורום ישמח אותי. ודרך אגב סיסקה הבוקר ראיתי את התוכנית של ורדה רזיאל (ש"ח זו שלפני שנתיים בערך) היית יועצת נהדרת - את יכולה להביא את ורדה לכאן?

למעלה