כולם לקרא
(פיש, התשובה שלך)

כולם לקרא ../images/Emo36.gif (פיש, התשובה שלך)

כרגע חזרתי מטיול ביער עם המשפחה וקרובים. אני הולך היער ופתאום אני רואה משהוא זז ממתחת לאחד הספסלים, התקרבתי ולא יכלתי להאמין למה שראיתי. ישב שם כלב שכולו עצמות, האף שלו היה חתוך, כל הסנתר חתוך ולסת שבורה. אנשים שנמאס להם מהכלב שלהם זרקו אותו ביער, וכשהוא רצה ללכת אחריהם, הם היכו אותו עם סכין, וחטחו לו את כל הפנים, הוא ישב שם, מתחת לשולחן אולי 4 או 5 ימים בלי אוכל או מים. כשהתקרבתי הוא ניסה לברוח אבל הוא לא הצליח אפילו לקום. נסיתי להתקשר לשי, אבל המשיבון ענה, התקשרתי לפיש, אחרי כמה זמן היא מצאה טלפון של צער בעלי-חיים. לקחנו אותו לשם, והם אמרו שיטפלו בו. אני לא מבין את האנשים שעשו את זה, אני לא מבין את חלק מהקרובים שלי, שהופתעו שלקחתי את הכלב לרופא במקום להמשיך לחגוג ולהשאיר אותו שם למות. כרגע נמעס לי בכלל מאנשים ועם היו לי אמצעים להרוג את כולם היתי עושה זאת, ברגע! "ככל שאני לומד להכיר יותר את האדם, אני רוצה יותר להשתייך לחיות" רי קיפלינג \ ספר הג´ונגל.

fish11

New member
תודה, זמ"ח יקר

תודה על העידכון כי באמת הייתי מוטרדת, ומעל לכל תודה שדאגת לכלב האומלל. כל הכבוד לך !!!!

למה את מופתעת?

בחיים לא היתי משאיר אותו שם. אני רק תוהה איך הוא ישב שם בלילות מתחת לשולחן, איך הוא בכלל לא הבין מה קרה ולמה הבעלים שלו מרביצים לו, ואיך הוא ישב בפינה מתחת לשולחן ופחד לזוז משם, ואיזה מזל שאנחנו הגענו מכל מקום ביער, לאותו שולחן, ומצאנו אותו שם. וזה משגעה אותי. נראה לי שאני הולך להקדיש את חיי להשמדת כמה שיותר אנשים!

fish11

New member
אני לא מופתעת

ברור שעשית מה שהיית חייב, ואני הייתי עושה אותו הדבר וכך גם כל האנשים בפורום הזה. לפעמים צריך לחזק מישהו גם אם הוא עשה בדיוק את המתבקש. הלוואי שהכלב יהיה בסדר.

bonbonyetta

New member
|ללא לכל אחד הכח הנפשי לעשות זאת

רוב האנשים מתעלמים כי כך יותר נוח, למרבה הזוועה. זה נורא. למדתי שיותר "זול" עבורי לטפל ולעשות במקרים מסוימים למען בעל חי במצוקה כל מה שאני יכולה מאשר לא לישון אח"כ בלילה ולהתיסר ימים ארוכים עם מחשבות. טוב עשית. גם לזאת צריך כח נפשי לא מועט. בכל מקרה זה עדיף מאשר לא לעשות שום דבר. שנה טובה והרבה כח

_____________________________../images/Emo36.gif

דמעות זולגות מין השמיים, היכן אתה בורא עולם? קורה אני, אתה הטבע, הרי אנחנו השטן! כל הסיפור הזה השאיר בי הרגשה רעה כזאת. אני הולך להתאבד או משהוא... בי!

Flames

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

זמן היקר, בבקשה אל תהרוג את

את כל חבריך מהפורום, הם כולם אנשים! עשית מעשה נפלא. אני זוכרת שפעם ראיתי חתול שהיה פצוע בלסת וזה אכן מראה נורא. בטח שלך הרבה יותר גרוע, כי אצלי החתול היה "אשם". אני בטוחה שזה היה מאוד מזעזע, והכי כואב לכלב. בכל אופן, ראה- הצלת אותו. לא התחמקת. עשית משהו טוב בכל זאת.

pppliat

New member
לזמ"ח-------------

למה אני לא מכירה אישית אנשים כמוך? אין בסביבת מגורי ובסביבת החברים שלי אף לא -א-ח-ד- שיעשה דבר כזה כמו שאתה עשית. אני היחידה בסביבתי שפעילה בתחום. כולם מסתכלים עלי כאילו אני איזו פריקית משוגעת שאין לה מה לעשות בחיים. זה כל כך מייאש ומתסכל, שאני כל כך מבינה את הרגשתך כלפי בני אדם. אני לא מדברת על האנשים פה בפורום, כן ירבו כמוכם. אבל צריך להבין שהמציאות היא לא כל כך יפה והאנשים הם אכזריים ששמים את האינטרסים שלהם גבוה גבוה בסולם העדיפויות ומתעלמים משל חלשים ואומללים מהם בגלל חוסר נוחות. איכסה על האנשים האלה!!!!!

האפי לי

New member
שאלה על צב"ח חיפה ועוד משהו

צב"ח חיפה הם אנשים טובים? אני רוצה להתנדב אבל תנו לחיות לחיות כל כך רחוקים מכאן... פיש וזמן חיים כל הכבוד עשיתם משהו מדהים, אם מדובר ביערות הכרמל אז גם אני פעם מצאתי שם חתול מסכן בטיול כיתתי ואחד ההורים החליט לאמץ אותו אבל החתול ברח ונעלם עוד לפני שהספקנו לראות לאן :( ועוד משהו- לפני כמה חודשים ישבתי עם כמה אנשים ודיברנו ופיתאום מישהי סיפרה על איזו זקנה משוגעת שמאכילה את כל החתולים בשכונה. בתור נכדה של "זקנה משוגעת" כזאת כעסתי וממש שטפתי אותה בהרצאה על זה שה"משוגעים" האלו הם אנשים אצילי נפש שעושים עבודה קשה, וגועל נפש שבסוף עוד קוראים להם משוגעים. מי שאין לו כח לתרום או רצון לתת שלפחות יסתום את הפה. בקיצור הדיון על האנשים שלא מבינים הזכיר לי את זה הלוואי והכלב הזה יזכה לחיים טובים ושנה טובה (ד"א)

morality

New member
שאול לפיד - צב"ח חיפה ../images/Emo106.gif

איש יקר ונפלא ששמו שאול לפיד מנהל את צב"ח חיפה ואני משוכנעת שמתייחסים שם בכבוד לדיירים. ממליצה.

למעלה