כולם לקרוא בבקשה

כולם לקרוא בבקשה ../images/Emo124.gif

אז ככה. אני רוצה שכולם יראו את זה כי אני עכשיו במשבר. לא למדתי טוב, קיבלתי תשעים במתכונת ממוצע שמונים וחמש וככה גם במגן ולא למדתי. אז מה? אז תהרגו אותי. למדתי טיפה. אני לא כמו אנשים אחרים שיושבים מול הספרים שלהם וקרועים את התחת כככלללל היום . אין לי כוח (היום היה דרך אגב משחק מדהים של סנגל שודיה, כאילו בגרות בגרות אבל בכל זאת . מונדיאל) ועכשיו אני במשבר. אין לי כוח לבגרות הזאתי עכשיו . זה בדיוק כמו חיסון . צריך אבל לא רוצים ואני לא רוצה. רק המחשבה של לשבת בכיתה שלי שלוש שעות ולכתוב את כל החומר. שוב. הורגת אותי . אין לי כוח לזה . אז אני גם בלחץ וכאלה ניסיתי להתקשר לשתי ידידות שלי . אבל הן ניפנפו אותי (הן לומדות) לאחרים אין לי כוח להתקשר אז פניתי לפה. בבקשת עזרה אימרו לי שאני לא היחיד. שגם אתם לא יודע. טיפשים ויחד נסור ללשכת האבטלה הקרוב למקום המגורים שלנו מי איתי?

רן16

New member
אני איתך!!

גם אני לא למדתי, את\ה לא לבד! ושמישהו ינסה לעצור אותי!...

Shnitz

New member
אני איתך

אפילו אם יש דברים שאני יודע, אין לי כוח לשבת ולכתוב הכל...אבל, כל הזמן אני מנסה לחשוב כבר על איך אני עובר את זה ואיך החופש הגדול מתקרב... אז כן גם אני לא נראה לי יודע הכל פיקס...אבל שטויות, יהיה בסדר. :]

זהו? שתיים ?

פאק אני חשבתי עכשיו יבואו אלפים ויחדיו נפיל את הממשלה קיבינימט!(דרך אגב, אני בן )

אני לא ממש חזרתי על החומר

ומה מלחיץ אותי(אם יש כזה דבר אז) זה שאני לא לחוצה.

sugarbaby

New member
משום מה יש לי הרגשה...

שלמדתי פחות ממך ושאני יותר לחוצה ממך. ממש למדתי קצת..התחלתי רק אתמול ולא למדתי את התקופה השלישית :(

למעלה