כולם לקרוא ולהגיב

Linkey-Whinkey

New member
"זה מה שגברים דורשים"?

כלומר הכל אשמת הגברים, ולא רק שזה אשמת הגברים, זה אשמת כל הגברים.... כי הרי לא יכול להיות שגם לנשים היה חלק בעניין, נכון? שכחתי שאתן מין נאור וטהור ובכלל כל הבעיות של העולם זה בגלל שיש יצורים עם אשכים...

Linkey-Whinkey

New member
ולפני שקופצים עליי, דוגמא:

"דיאט קוקה קולה למון" והבחור רץ בשמחה לרחיצת מכוניות, מוריד חולצה וכולם מבסוטים עד הגג (לפחות עד שיגיע זמן לווקס)

BALUTAMAN24

New member
כולם לקרוא ולהגיב

יש לי בעיה,וכמו שציינתי כבר בפני אחרים שכתבו לי לפרטי יש משהו שעובר עליי בזמן האחרון. אני כותב לכם בפורום הזה כי מן הסתם יש כאן המון נשים ודעתכן חשובה לי אבל גם דעת הגברים. אמנם אני רק בן 24 ,סטודנט ויש דאגות אחרות בעולם אבל: למה אני צריך לפתוח את הטלויזיה ולראות פרסומות שפשוט משדרות רק סקס? מה הקשר בין מזגן לבחורה שמתפשטת? או בחורה שגומרת במטוס בגלל שמפו? ילדים גדלים על זה!! למה אני רואה את התוכנית של הילדים "בראבו" ואני רואה את עדן הראל מקועקעת כולה עם מחשוף שמדגיש את כל הקעקועים!! ילדים רואים גם את זה.. למה אני צריך לראות בחדשות כמעט כל יום שבחורה נאנסת ע"י כמה וכמה גברים/ילדים ולתהות האם היא ביקשה את זה או לא ילדים גדלים לתולך זה.. למה אני צריך לנסוע באוטו שלי ולראות מועדונים של גילאי 13,14 ולראות ילדים מתמזמזים לי מול הפרצוף? אני לא העזתי ולא חשבתי לעשות את זה בגיל כזה... איפה התמימות? למה בנות חושבות שלהיראות אנורקסית כמו מורן אייזנשטיין,עם חזה מנופח ושפתיים מנופחות זה הכי סקסי והכי יפה? זה לא בסדר!! למה כל הבנות רוצות להיות דוגמניות כשיהיו גדולות ולא מדעניות? פשוט נראה לי שכל העולם נדפק על הראש,ואני,אני מודה-אני מפחד.יבוא יום וגם לי יהיו ילדים. הם יצאו דפוקים כמו הילדים של היום? כל מילה שנייה היום קשורה בסקס!! זהו? איבדנו את כל נושאי השיחה האחרים? מה קרה לעולם הזה? ובבקשה,שמישהו יסביר לי מה קשור בחורה שוכלת גלידה בצורה שנראית כאילו היא מוצצת את הזין לאלוהים? (תסלחו לי על הביטוי)

BALUTAMAN24

New member
and one more thing

פרסמו את ההודעה שלי בשער תפוז וזה נראה כאילו אני ממש שונא נשים ואני ממש לא!!!! אמא שלי היא אשה,כך גם אחותי והחברה שלי... לא הכל לשחור ולבן,ושכתבתי את ההודעה החברה שלי ישבה לידי,לא הסכימה עם הכל זה ברור... אבל לקרוא לי מתוסכל,ממורמר-ממש ממש לא. אני בן אדם כמו כולכם,עם חיים,סטודנט,פשוט נראה לי שהעולם מתעוות משהו ולכן רציתי שתקראו את ההודעה שלי מאתמול ואז תבינו למה אני כועס על "נשים" אבל ברור לי שדווקא הגברים הם אלה שהרסו את העולם עם דברים מחרידים כמו אונסים,מלחמות ומעשי סדום במשפחה. זה ידוע לי. אז בבקשה,לפני שקוטלים אותי,בבקשה לקרוא את שאר ההודעות שלי. תודה. האיש עם הבלוטה.

איש ישר

New member
ערכים ומסורת

כולנו מודים בבעייה אבל נאלצים להשלים עם זה היות וכל הבעייה היא בחינוך בבתיה"ס כיום אשר לא מחדירים ואין גם מי שיחדיר לילדינו טיפה אבל מספיק טיפה של ערכים ומסורת הדבר היחיד שהם קונים טוב זה כדור רגל ופוליטיקה אני מסתכל אצל הדתיים ולפעמים פשוט העיינים שלי יוצאות אין להם טיפת מושג מה סקס ומה זה זיין ומה עושים עם זה חוץ מלהשתין סליחה על הביטוי אני בדקתי את זה אצל קרובי משפחה שלי כנראה זאת הסיבה שפרטתי למעלה פלוס זה שהם לא חשופים לטלוויזיה ויש להם ערכים ומוסר ולא רק איך אפשר להינות מהחיים ולצאת לבילויים ולפגוש את הגרוע מכל והראייה הכי טובה שלי היא זאת שכשאנחנו היינו ילדים קיבלנו חינוך אחרת ועדיין עוד לא היה את ההפקרות שיש היום שנקראת בכל מיני שמות חופש הביטוי כפייה חילונית וכדו´ כמוני כמוך דואג מאד מה יהיה עם הילדים ועם כל העניין שפרטת בצורה מאד אמיתית וכנה

איש ישר

New member
ערכים ומסורת

אני מאד מתוודב לבעייה אבל הכל קשור לחינוך שהם מקבלים היום ואת החינוך והשאיפות שאנחנו קיבלנו פעם

איש ישר

New member
ערכים ומסורת

הראייה הכי טובה שלי היא החינוך החרדי והדתי שהם בעצם לא שינו מהחינוך הישן שדומה לו אנחנו קיבלנו. לא לגבי כל החינוך שלהם רק לגבי זה שהם לא מחפשים את החדשנות שלכאורא זה מה שהביא לנו את כל הצרות האלו ואחד הראיות שלי הוא זה שילד חרדי לא יודע מה זה סקס ומה זה זיין ומה עושים עם זה חוץ מלהשתין וזאת בדקתי אני אישית אצל קרובי משפחה כמוני כמוך דואג מאד מה יהיה עם הילדים שלי עם כל הבעייה שפרטת בצורה מאד כנה ואמיתית

linu2

New member
אני איתך ! ../images/Emo45.gif

וזו פעם ראשונה שאני מסכימה עם כ ל מה שכתבת.

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif צודק ב100%../images/Emo70.gif

אני חילוני לגמרי, ואין לי בעיה עם פירסומות נוטפות סקס ובחורות חשופות אבל הפירסומות האלה לא קשורות למוצר והן ממש ממש רדודות. ודבר שני זה באמת מפריע שילדים רואים את זה. או שילדים רואים את המורדים ושאר סדרות זבל שכאלה. זה באמת גועל נפש!

BALUTAMAN24

New member
זה פשוט נכון

גם לי אין בעיה עם סקס אני כולה בן 24 ואני ממש לא מיושן כזה או תמים אבל למה הכל סובב סביב זה ולמה הכל פתאום נראה לי כל כך זול? זול לדעתי זה לא אישה שחושפת רגליים או שדיים,אם בחורות רוצות לעשות את זה,זה עיניינם בלבד אבל שהטלויזיה נותנת לגיטימציה,לרמזים מיניים ממש בוטים בכל שעות היום זה כבר מעצבן אותי. אני מרגיש שאני לכוד בתוך עם שמצד אחד תקוע עם פלסתינאים מסריחים,בצד אחר עם דוסים פרימיטיביים,והצד שפשוט גורם להכל להראות כל כך זול ומגעיל. אתם יודעים,ראיתי אתמול תוכנית בערוץ YES+ שנקראת סקס אחר או משהו כזה ויש שם את כל המוזרויות הכי גדולות ואנשים שמתלבשים כמו נשים ואורח חיים של אורגיות וכו.... לי אין בעיה עם זה,אפילו שאני חושב שהם ירדו מהפסים,אבל למה להתייחס לכל הקטע הזה של הפתיחות המינית והסובלנות למין בקטע של לשדר את זה בלי סוף בכל הערוצים?

siv30

New member
המתירנות החברתית עושה את שלה

אבל אל יאוש. שיהיו לך ילדים אתה תעמול קשות ללמד אותם להבחין בין טוב ורע, בין שחור ללבן ואולי הילדים שלך יהיו שונים. אני מסכימה שזה לא נעים לעין המחזות האלה, במיוחד האופנה החדשה של המכנסיים ששכחו לכסות את הבטן המשתפלת. אני מקווה שהילד שלי יגדל לעולם ערכים טוב יותר.

ana sol1

New member
אתה צודק

וכולנו נשלם את המחיר על זה.. סקס נהיה מטבע סחיר. דוגמנות מותגים וכסף.. זו השפה של המאה הזאת... אני בטוחה, שיש יחידי סגולה, שרואים את זה, לא מסכימים עם זה.. ואולי מגדלים את הילדים שלהם אחרת.. (בלי טלוויזיה למשל...)

Linkey-Whinkey

New member
המחיר של חופש הביטוי

חופש הביטוי אומר שמותר לי להגיד "סקס" כל מילה שניה אם זה מה שאני רוצה לעשות... שום דבר בחיים הוא לא חינם, כי אני אומר "סקס" כל מילה שניה, ואני משלם על זה בכך שאחי שומע את זה, ולומד שזה בסדר. השאלה היא האם אתה מוכן לשלם את המחיר. הרב מוכן, ולכן העולם נראה כמו שהוא נראה, לטוב ולרע

noplacelikehome

New member
זה בגלל השמרנות, לא המתירנות ../images/Emo98.gif

אם סקס ועירום היה חלק נורמלי ורגיל בחיים אף אחד לא היה מתרגש מזה אבל מה לעשות שסקס זה עדיין ביג-דיל בחברה השמרנית שלנו ודווקא בגלל זה הוא נהפך למשהו שמושך את העין וכמובן שזה מנוצל בהרבה דרכים גם ע"י משרדי הפרסום שבאופן טבעי מחפשים משהו שימשוך את העין של הקונים הפוטנציאלים.

למעלה