כולם לקרוא: שני דברים:
3

כולם לקרוא: שני דברים: ../images/Emo58.gif 3

1. העונה השלישית עד עכשיו נהדרת (אני ראיתי עד פרק 4) אבל דבר אחד מציק לי מאוד מאוד: אני שונא מוות את אשתו של ווהן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאוד מאוד מאחל לה מוות קרוב וככה יפסקו כל הסצינות בהם היא מופיע! למה בכלל היו חייבים להחזיר אותם? מילא ווהן אבל אשתו חייבת להיות קשורה למה שהוא עושה?????? כל פעם שאני רואה אותה בא לי להפסיק את הייסורים (יישורים או איך שלא כותבים את זה!) של סידני! אני מתפלל שהיא תהרג (בהקדם האפשרי) או שהיא בסוף תיהיה בוגדת (אל תגלו)! 2. ראיתי את המשחק אצל חבר וכבר נדלקתי עליו!!!! הוא כל כך כמו הסדרה (ראיתי רק קטע קטן אז אם זה לא אל תגידו לי). בול מדויק!!! שלא נדבר על הגרפיקה שמראה את הדמויות (בעיקר מרשל) בדיוק כמו שהם נראים ומתנהגים במציאות!!!! וכמובן איך אפשר בלי הקולות הנהדרים של השחקנים... ראיתי רק 4 דמויות מהמשחק ומרשל נראה בדיוק כמו במציאות. גם סידני מאוד דומה לג'ניפר גרנר ולשרק יש קצת דמיון. היחיד שלא נראה כמו במציאות הוא ווהן (מתוך 4 הדמויות שראיתי). הוא ממש לא דומה למייקל במציאות!

varty

New member
היי איירה.../images/Emo58.gif

העונה השלישית מעולה רק שקשה לראות את סידני ווהן לא ביחד. והחתימה שלה קרעה אותי...אם פיתה!11

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif מסכימה עם כל מילה!

הגעתי לפרק 8 בינתיים. איך שאני לא סובלת את לורן!! חתיכת כלבה מטומטמת! ואכן, החתימה שלך קרעה אותי מצחוק!! חוצמזה, עוד מישהו פה חושב כמוני ש-"איפה אתה חי?!" זו דווקא תוכנית משעשעת מאוד (בניגוד לכל מה שאומרים עליה)? חוץ מזה שהימרי וקוקו די מזכירים בתפקיד שלהם את התפקיד של לימור ז"ל ("הוא בכלל לא משפיע עלי") וזה נראה כמו חיקוי זול של הקונספט ההוא, התוכנית ממש אחלה!!

varty

New member
זה ממש חיקוי זול../images/Emo5.gif

אבל התוכנית ע נ ק י ת אבל אם ארז טל קורא את זה (והוא לא ) זה פוגע בגאונות שלו. אל תתחון את אותו רעיון פעמיים , איפה המקוריות??? מצד שני הוא בכל זאת גאון כי הוא עושה את זה למרות שזה צפוי ובכל זאת מצליח!!!! כל הכבוד רק פעם הבאה משהו מקורי...

למעלה