כולם לשלוח מז''לטים לנטע!

פרדוש

New member
כולם לשלוח מז''לטים לנטע!../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

וואי נטע שחכתי קצת את היומלדת..!!! אבל בכל זאת מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ותבואי כמה שיותר לחווה שאני שם!!! כי משעמם לבד..למרות שהסוסים עושים חברה..(זה מספיק לי...)חח עז..שכל העולם ידע שיש לך יום הולדת...ואני יביא לך מתנה..חח מבטיחה!!!!!!!

מזל טוב../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב!../images/Emo107.gif

נייטע- אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם! תמשיכי להנות מהרכיבה, תצליחי בתחרויות.
ושתמיד תהיי מאושרת!

ווינגז

New member
מזל טוב נייט../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אז דבר ראשון, אני מצטערת על היום. דבר שני - אני מאחלת לך את כל מה שהיית מאחלת לעצמך, באמת. אושר, הכי חשוב. תזכרי שלא משנה מה, תמיד יש לך רשת של חברים ואנשים שאוהבים אותך שנמצאים פה בשבילך.
בכל אופן, קצת שיניתי את הנושא יומולדת שמח, יא קטנה אחת (אני בכלל רציתי לפתוח לך את ההודעה אתמול ב12
), שכל משאלותייך יתגשמו, וכמו שאבישי היה אומר כל יומולדת ביסודי - "פרי ורבי ומלאי את הארץ כמוך" (באמת! הוא אמר!)
אוהבת אותך
מקווה שניצלת את היומולדת טוב.

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifנייטעע בובהה../images/Emo9.gif

המון מזל טובבב!!
המון אושר, עושר, בריאות, כושר, הצלחה והנאה בחיים!
ניסיתי לצלצל אלייך היום אבל לא ענית אז שלחתי הודעה=] מקווה שקיבלת אותה...
אוהבתותך המוןןןןןןן ומאחלת לך ר-ק טוב!!

ש נ י ס

New member
מזל טוב!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo41.gif

מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך, והרבה יותר! הרבה הצלחה בכל דרך שבה תחליטי ללכת! אני לא משהו בברכות, אז פשוט- הרבה מזל טוב! אוהבת המון ומתגעגעת.

ניצקוש

New member
שילגייייייי

מותקק שלי... שיהיה לך המון מזל טוב=) שיתגשמו כל רצונותייך ומשאלותיך.. ושרק תהיי מאושרת...! אני אוהבת אותך מלאא!! ואנחנו צריכות לדבר כברר... מקווה לראות אותך לפני הדרסאז' הבאה!!!

למעלה