כולם לשמוח... טל שלנו חזר

kitiara 6

New member
כולם לשמוח... טל שלנו חזר../images/Emo24.gif

טל הכחלחל חזר מביקורו בחו"ל. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מבסוטה!

TheBlueOne

New member
אויש קטיה! , אני מתחיל להסמיק..../images/Emo9.gif

היי חברוס... כן כן חזרתי מאנגליה הרחוקה... והיה מ-ד-ה-י-ם !!! שהיתי בצפון אנגליה , בגבול עם סקוטלנד במקום הנקרא גלרמרה (Glaramara) על שם ההרים המדהימים ששם. המקום כולו ירוק בצורה מדהימה, אגמים נחלים ושפע של מים , כבשים (והמון) ושאר חיות. המקום פשוט נראה כמו התמונות בפאזלים האלה של המיליון חלקים... אני חייב לציין שבחיים לא הרגשתי את הטבע כמו שהרגשתי אותו שם, ומדיטציה במקום כזה כל בוקר, עשתה יותר מפלאים!!! :) (במיוחד לאחר שחיית בוקר קצרצרה בנחל...) משם המשכתי ללונדון ליומיים שלושה ותוך פחות מחצי יום מצאתי את עצמי באמצע חנות ספרים ענננקייייייייייית במדור של דתות ופילוסופיה מדפדף באינספור מדפים העוסקים בפאגניות ושאר דתות. חבל שלא היה לי מספיק כסף ...
בכל אופן, שמעתי של הפסטיבל, אני מצטער שלא היה באפשרותי להשתתף, ממה שהבנתי היה חוויתי ביותר.. :) כל הכבוד למארגנים!!! קבלו ח"ח ענק! תמונות וסיפורים - למעונינים בפרטי.... שבוע טוב!
נ.ב קטיה- כפרה שלי!!!

L e s t a t

New member
ברוך השב! ../images/Emo140.gif

בצפון אנגליה וסקוטלנד עוד לא הייתי, אבל אני בטוח שהם מקומות יפים כמו שאתה מתאר. בכל אופן, טוב שחזרת!

hadaraviram

New member
פרויד

פרויד עסק באנליזה עצמית משך חלק ניכר משנות חייו, שבמהלכן, לשיטתו, החלים מנוירוזה חריפה ממנה סבל. חלק ניכר מהספרות שלו - בין היתר "פשר החלומות", ושיטת הטיפול - מבוססים על חוויות אישיות וחלומות (בין היתר אדיפליים) שלו עצמו. אני מצרפת קישור לספר חביב ומאוייר על פרויד. אל תתנו לחזות הקומיקסית להטעות אתכם, הספר נותן מושג ראשוני לא רע על האיש ויצירתו בתחום הפסיכואנליזה. וכמו תמיד באמזון, אפשר גם לקרוא קצת מהספר. (Sorry על ההתייחסות הרצינית. לא רוצים להחכים, אל תשאלו...
)

L e s t a t

New member
שכחת שהוא גם מאוד אהב קוקאין... ../images/Emo8.gif

אבל נראה טוב - תודה הדר!

dopey_wizard

New member
תודה ../images/Emo9.gif

וברוכים השבים החוזרים האחרים.. אבל אני לא שמח לחזור.. אני רוצה לרוסיה..

למעלה