כולם לתקוף את 1656

ACOUNTRY

New member
כולם לתקוף את 1656

אין לו כעמט הגנה עכשיו כל מי שרוצה בין 160 - 260 שייקח ויקבל מלא אדמה בלי בעיה

metec

New member
לדעתי זה לא ניצול של הפורום

כמו בעולם האמיתי כל אחד דואג בראש בראשונה לתחת של עצמו אם הפצצתי מדינה ואני רוצה לדעת שימשיכו לתקוף אותה לדעתי זה בהחלט צעד נכון לפרסם עליה הודעות בקונפרס. אני אישית הרווחתי ממדינה מתפוררת 1300 אדמה שלשום, קשה לי מאד להאמין שביום שאני יתחיל להתפורר אז אף אחד לא יחמוד קצת באדמה שלי ככה בנוי המשחק ולדעתי צריך לראות יותר הודעות כאלו, בשביל שאנשים שנכנסים לפורום ופעילים במשחק ייקבלו יתרון

gj80

New member
כן אבל תאר לך שהמדינה שתקפת אתמול

הייתה מדינה חזקה מאוד שהייתה הורסת לך המון צבא עם המוקשים ואחר כך ממשיכה לתקוף אותך בשביל נקמה מוצדקת על זה שתקפת אותה. אז בעצם אתה היית עושה בשביל מי שפירסם את ההודעה את העבודה השחורה ועולה על המוקשים והוא היה גונב את האדמות. אם מישהו שתקפת ופירקת לו את הצבא הגיע למסקנה שהדרך היחידה לנצח אותך זה לפרסם בפורום שאתה חלש ושכדאי לתקוף אותך ואז מלא מדינות היו מתחילות לתקוף אותך בגלל זה ומחלישות אותך בגלל זה עדיין היית חושב שזה לא ניצול מגעיל של הפורם שבכלל לא נועד לדברים כאלה?

gj80

New member
זה באמת ניצול דוחה של הפורום

כי הוא סתם משקר לאנשים שיעשו את העבודה המלוכלכת בשבילו כי אני ממש לא מדינה חלשה בלי צבא כמו שהטנקים שלו למדו יפה מאוד אני 1656 והיום הרסתי לו מעל 500 מפעלים אבל רק אחרי שהוא עשה עליי איזה 10 מתקפות כלליות ולמרות שהוא התקיף אותי מלא פעמים לא עשיתי דבר כזה אלא ניסיתי לפתור את זה בעצמי ועשיתי את זה דיי יפה אבל כנראה שהוא לא מסוגל להפסיד בכבוד לדעתי צריך למחוק מהפורום הודעות כמו "תתקיפו את x הוא חלש" או "אני מדינה חדשה תשלחו לי כסף"

למעלה