כולם מדברים

נשבר לי לשרת בשכר מינימום

כסטודנט שיוצא לחודש מילואים ומקבל שכר מינימום אני מודיע כאן שאני על הסף עם רגל אחת בחוץ. במקום לעבוד בחופשת הסמסטר ולהרוויח פי שניים משכר מינימום, אני נקרא לחודש מילואים ומקבל שכר מינימום. כיצד אממן את לימודי כיצד אממן שכר דירה ומחייה. לא לכל אחד יש הורים עשירים. שמעתי שהצעת חוק שנקבל לפחות שכר ממוצע במשק עברה קריאה ראשונה בכנסת הקודמת, אז מדוע הממשלה כעת מתנגדת. לי נשבר כבר מסדר העדיפות הלקוי במדינה.

כולם מדברים

על הרעבים ללחם, על אמהות חד-הוריות, על הנכים וזה בסדר גמור והגיוני. אבל מדוע איש אינו מפנה תקציבים למעטים שעוד נותרו במילואים ומסכנים את חייהם למען כולנו.אתם יודעים שעל כל 100 אזרחים במדינה רק אחד משרת במילואים. רק אחד נושק את אשתו וילדיו לשלום ועוזב אותם לחודש ימים כאשר 99 אחרים ממשיכים את חייהם באין מפריע. רק אחד עלול לאבד את מקום עבודתו, רק אחד עלול לדפוק לעצמו את הסמסטר, רק אחד עלול לסגור את העסק שלו, רק אחד נפגע בכיסו. הגיע הזמן שהממשלה והמדינה תפנה תקציבים לאותו אחד לפני שגם הוא ייעלם.

ניר נגר

New member
היי יואב , אתה פשוט צודק...ולכן קמה

תנועת בלת"מ על מנת לייצג את כל המילואימניקים העשוקים באשר הם, כאשר עדיין יש לנו את הראייה שאנחנו הכוח האחרון שייגן על המדינה, על הילדים שלנו המשפחות שלנו כשבני דודינו ירצו לנסות שוב פעם לזרוק אותנו לים... אנחנו ננצח במאבק הזה, אני בטוח! ולמה אני כל כך בטוח? כי מתי שהוא המדינה תבין שמערך המילואים מתפורר ואז ורק אז הם יתעוררו כמו שהם מתעוררים רק כשיש רעידת אדמה...

למעלה