כולם מה דעתכם

כולם מה דעתכם

על הצעירים בצערים חסרי מנוח כול אחד יותר מגעיל מהשני(חוץ מראול וג'ייטי) מק ובילי צריכים ליישר את השיניים שלהם. שרשרו ת מה שאתם חושבים על הדור הצעיר של ג'נואה סיטי קבלו בונוס קישור לדף שלו באתר סיפורי ג'נואה סיטי

Charmed24

New member
דעתי

ראול שווה ביותר אין עליו
לדעתי מכל הטינז שאנחנו רואים עכשיו בכל הסבוניות, ראול הוא השווה מכולם, הוא מתוקי חבל"ז
ג'יי טי לא משהו בעיניי ואני לא מתלהב ממנו
מק דווקא חמודה, אבל לא מעבר. אמנם יש לה רווח בין השיניים, אבל היא מזכירה לי ככה את סטאר מנינג, וחוץ מזה שבאופן מסוים יש בזה משהו חינני
בילי ללא ספק הוא ליהוק נוראי, מה שמראה שפרוטקציה שווה יותר מהכל. כידוע, הוא אח של הת'ר טום (ויקטוריה) וזה מסביר הכל. חסר חן מכל בחינה אפשרית, לפחות היו מלבישים אותו קצת יותר נחמד, אבל כנראה הבינו שאין למה לטרוח...

python 4

New member
כבר ערכתי פעם מחקר בעניין

והגעתי למסקנה המלומדת שאכן, צעירים היא נטולת כוסונים באופן רציני, למעט ראולי שלי שמציל את המצב ומלקולם שלפעמים עושה טובה ומוותר על חולצתו. בילי - אל תגרמי לי להקיא.

נכון ראול בהחלט שווה

אין עליו, אבל בשביל האחד והיחיד בג'נואה סיטי זה ג'יי טיי, לא יודעת למה מהרגע שראיתי אותו באתר נשמכתי עליו(לא באופן גופני) זה קורה לפעמים כמו שקרה לי עם קיי בתשוקות בפרסומת ועם שון שאותו בכלל ראיתי 4 שנים לפני שהוא בא והתאהבתי. אז נא לא לשפוןט את טעמי כי אני לא שולטת בו עובדה אני חולה על שגיב מפרוייקט Y

את אוהבת את ג'יי טי?

בפעם הראשונה שראו אותו ליד ראול (הוא בקושי דיבר מילה, אבל זה היה הוא כי ראול הציג אותו כג'יי טי!) אני כמעט בטוח שזה היה שחקן אחר, (התסרוקת שלו היתה שונה והפנים...) והוא היה לא רע, אם כי לא יצא לי להתעמק בו כי לא ראיתי אותו שוב, אבל דווקא הג'יי טי הנוכחי לא משהו לטעמי. לא יודע, לפחות בגלריה באתר של שחר התמונות לא ממש משהו, אולי בעתיד אני אשנה את דעתי עליו. ואני דווקא לאחרונה התחלתי לאהוב את בילי. הוא לא כזה נוראי כמו שחשבתי. את מאק מההתחלה אהבתי, חבל שהשחקנית תוחלף בעתיד. על ראול את בכלל צריכה לשאול?? ובאמת הגיע הזמן ש"צעירים" התעוררו והביאו צעירים, כשם הסדרה! יחסית לסבוניות האחרות הם ממש פיגרו בקטגוריה הזאת (הביאו אותם ב-99, כשהצעירים ב"יפים" למשל, התחילו כבר מ-97 והם באמת עשו עניין!) ופייטון, למה אומרת ככה למה?? יש כוסונים! (ניק, מלקולם, ריאן, בראד, ראול, טוני, קארל וויליאמס).

SupeRonit

New member
החזרה של דני

מה קרה לג'ינה שהוא חזר? הוא חזר עם דניאל ,הבן שלו?

python 4

New member
ניק? ראיין? בראד? טוני?

וגם בילי =
וקרל וויליאמס =
וזהו. אין לערער על דעתי. שוב -

../images/Emo44.gifהצעירים בצעירים

ראול מתוק בטירוף,חמוד,חתיך ובקיצור מהמם
בילי=שילוב של ממותה וחולצות שנכחדו וגם אז לא היו באופנה. זה רק אני או שלבילי יש מין צבע אפור בשיער? (במילא הוא מכוער).
אני מאוד אוהבת את מאק! למרות שעוד אין לה ממש עלילה היא דמות מתוקה ועצמאית

למעלה