כולם מוזמנים היום לצאט... היום בלילה כולם מוזמנים לצאט בנושא סייבר-סקס....מממ....
ג גבי השובב New member 18/5/03 #1 כולם מוזמנים היום לצאט... היום בלילה כולם מוזמנים לצאט בנושא סייבר-סקס....מממ....
ט טאKילה New member 20/5/03 #3 בשעה 21.30 אהיה גם בצאט..../images/Emo29.gif כולם מוזמנים להצטרף לצאט. הכניסה לצאט דרך דף הפורום, למעלה,כתוב צאט אהבה וירטואלית לכניסה ראשונה יש לאשר טעינה, זמן הטעינה מספר דקות,[דרושה סבלנות]. להתראות בצאט.
בשעה 21.30 אהיה גם בצאט..../images/Emo29.gif כולם מוזמנים להצטרף לצאט. הכניסה לצאט דרך דף הפורום, למעלה,כתוב צאט אהבה וירטואלית לכניסה ראשונה יש לאשר טעינה, זמן הטעינה מספר דקות,[דרושה סבלנות]. להתראות בצאט.
ט טאKילה New member 21/5/03 #4 לא הית הענות לצאט.. אפילו גבי השובב לא הגיע אבל בצאט הכרתי את PHBUEH והיה נעים..
P PHBUEH New member 21/5/03 #6 שמחתי להכירך היה לי נעים מאוד לשוחח איתך אתמול רק חבל שזה היה קצר ומקווה שעוד נוחח בעתיד אין ספק שהשיחות יותר זורמות בצט מאשר כאן בפורום
שמחתי להכירך היה לי נעים מאוד לשוחח איתך אתמול רק חבל שזה היה קצר ומקווה שעוד נוחח בעתיד אין ספק שהשיחות יותר זורמות בצט מאשר כאן בפורום
ט טאKילה New member 21/5/03 #7 בכייף חמודה..../images/Emo24.gif גם לי היה נעים לשוחח איתך.. מצטערת שהזמן היה קצוב...וקצר.