כולם מוכנים להפתעת אוקטובר?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אין אין אתה ליצן בנשמה.

אולי תעשה הסבה לסטנדאפ.
ליצן? תעשה הסבה לסטנדאפ?

בינתיים העובדות הן שפחות משעתיים וחצי לאחר שהעליתי את השרשור הזה ובשעה 19:31 בערב התחילה מתקפה של 180 טילים בליסטיים על ישראל מצידה של איראן, שנורו באותו רגע.

המתקפה האיראנית על ישראל (אוקטובר 2024) – ויקיפדיה

מה שגרר את המתקפה הישראלית באיראן ב-26 באוקטובר.

מבצע ימי תשובה (2024) – ויקיפדיה

שני אירועים שבהיעדר הפתעת אוקטובר גדולה יותר, היו הם-הם הפתעת אוקטובר של בחירות 2024, הסיטו במידה רבה את תשומת הלב בבחירות בארצות הברית למלחמת חרבות ברזל, כישלונו של הממשל הדמוקרטי בטיפול וסיום המלחמה, מה שגרם לדמוקרטים, דמוקרטים מוסלמים ומתנדנדים שנוטים לדמוקרטים להישאר בבית, והוציא ביום הבחירות מתנדנדים שנוטים לרפובליקנים ומוסלמים שבמפתיע בחרו להצביע לרפובליקנים.

שרשרת תהליכים שהתחילה פחות משעתיים וחצי אחרי שהעליתי את השרשור הזה. לא פחות. לא יותר.

אם לא הייתי בן-אדם כל-כך צנוע, ואם לא היו לי הישגים כל-כך הרבה יותר אדירים ומרשימים, ממזמן כבר הייתי אומר משהו. אבל יש את הצניעות שלי ואת זה שיש לי הישגים הרבה יותר מרשימים. ואני גם נורא עסוק. זה למה לקח לי חודשיים אפילו רק להגיד משהו הכי בקטנה. אני מתלבט אם לפתוח שרשור גדול יותר שמדבר על איך שחזיתי את הפתעת אוקטובר שעתיים וחצי לפני שקרתה :unsure:

טוב, כנראה שלא. נו, אתם יודעים, הצניעות שלי וכל זה 🤷‍♂️

ות'כלס ובלי להעליב ובאיזשהו מקום אתם גם פשוט לא שווים את זה אז נראה לי שאסתפק בהודעה הזאת 🤷‍♂️

וגם כאמור, ממילא יש לי הישגים הרבה יותר גדולים ומרשימים מזה, כמו לדוגמה הפעם הזאת שחזיתי מניה שעלתה בעשרת אלפים אחוז ביומיים 🤷‍♂️

הישגי זה דרך אגב, חיזוי הפתעת אוקטובר שעתיים וחצי לפני התרחשותה, גם ממש מזכיר את הפעם שחלמתי שאמרו בחדשות שנשיא ארצות הברית מת וביום שאחרי הספקתי להעלות שרשורים על חלומי זה דקות לפני ניסיון ההתנקשות, כאשר ניסיון ההתנקשות התרחש ב-18:11 בערב ב-13 ביולי לפי שעון החוף המזרחי, כאשר כשהשעה בחוף המזרחי היא 18:11, השעה בישראל היא 7 שעות קדימה, כלומר 01:11 בלילה ב-14 ביולי, ואני הספקתי להעלות שרשורים על החלום שלי, לדוגמה במפלגת הליכוד ב-01:07 בלילה, 4 דקות לפני ניסיון ההתנקשות, ובפורום אקטואליה ב-01:10 בלילה ב-14 ביולי, דקה אחת לפני ניסיון ההתנקשות.

הטעות שלי הייתה שהחלום לא היה ספציפי בנוגע לאיזה נשיא ארצות הברית הוא מדבר עליו, ואני פשוט הסקתי שמדובר בביידן ולכן זה מה שכתבתי כשסיפרתי לכם על חלומי, כאשר בפועל החלום היה קצת פחות ספציפי מזה ולכן דווקא כן מתיישב יפה עם מה שקרה. אמנם זה נכון שהבדל נוסף זה שטראמפ גם שרד, אבל זה כי הוא הזיז את הראש בשנייה האחרונה, כאשר המתנקש מצידו ירה ירייה מושלמת ומכוונת היטב.

הקטע הכי עצוב, או שמא הכי מצחיק, תלוי בחוש ההומור שלך, הוא שמרוב טיפשותם המופלגת של כל הסובבים אותי, אנשים התייחסו אל ההישג הבלתי ייאמן כחסר ערך לחלוטין, בגלל טעות קטנה בפרשנות באשר לנשיא עליו דיבר החלום, ובגלל שטראמפ שרד כי הזיז את הראש ולכן ניצל מכדור רובה שדווקא כוון היטב.

חלמתי שאמרו בחדשות שביידן מת. | תפוז פורומים

חלמתי שאמרו בחדשות שביידן מת. | תפוז פורומים

דיווח מהחדשות: ניסו להתנקש בנשיא לשעבר טראמפ. צרפתי להודעה את הסרטונים .. | תפוז פורומים

ניסיון ההתנקשות בדונלד טראמפ בפנסילבניה (יולי 2024) – ויקיפדיה

גם באשר לחיזוי הפתעת אוקטובר פחות משעתיים וחצי לפני ההפתעה אני בטוח שתצליחו למצוא מגוון תירוצים כיד הדמיון הטובה...

הרי אין גבולות לפתאטיות של המתנגדים...

ולא לשווא החתימה שלי היא "עיניים להם ולא יראו".

__צילום מסך_26-6-2024_13525_www.tapuz.co.il.jpeg

אבל בסופו של דבר, כל ההתנגדות שבעולם לא תעזור, ושום דבר שתגידו לא יפחית מחשיבות ההישגים העל-אנושיים שלי.

חיזוי ההתנקשות בטראמפ דקות לפני ההתנקשות...

חיזוי הפתעת אוקטובר שעתיים וחצי לפני הפתעת אוקטובר...

בסופו של דבר באמת אין מנוס,

באמת אין מפלט,

מפני הסוף הידוע מראש,

מפני הבלתי ניתן לעצירה,

מפני הבלתי נמנע,

העובדה המוכחת שלא ניתן להתווכח איתה,

האמת הגדולה האחת שאין בלתה.

אני הבן-אדם הכי חכם במדינה,

בעולם,

בהיסטוריה.

139789f3ed4c221fe272b38a463384be.jpg

נערך לאחרונה ב: