כולם מחפשים

כולם מחפשים

כולם רוצים אהבה מחפשים פו ומחפשים שם דרך חברים דרך אנשים מכרים במועדונים בפאבים בבתי קפה איפה לא אבל למה לא מוצאים כי אהבה הם לא רוצים הם רוצים את הכי טוב הכי יפה אחד שהוא פשוט כזה בלי בעיות בלי חסרונות מושלם מכל הבחינות בנות יקרות ומתוקות שלי אהבה זה רגש ולא תגיע עם הוא יעמוד בדרישות שלכם ובתנאים שלכם בכל אופן תעצרו רגע את הכל ותחשבו אולי תפסיקו עם הדרישות והתנאים אולי תפסיקו לחפש את המושלם כי שנינו יודעים שאין כזה דבר ותמצאו אהבה ומישהו באמת פשוט ונעים לחבק שיאהב אותכם כמו שאתם ולא יציב לכם תנאים כמו שאתם לא רוצים שיציבו לכם שיהיה לכם חיים מאושרים

voguemaster

New member
עוד פעם קלישאות ??

אחי אתה מתחיל לשעמם...
תעשה משהו מועיל עם עצמך..

ebony

New member
יש לי שאלה....

אתה באמת הולך לפי מה שאמרת? אתה חיי לפי זה? אתה ויתרת על הבחורה המושלמת? כי לא כולם מסוגלים לעשות כאלה ויתורים.......... קל לומר קשה לבצע זאת דעתי לפחות וכן אני מחפשת את המושלם ולא מוכנה להסתפק בפחות מה לעשות אני חושבת שמגיע לי הטוב ביותר ולא פחות מזה...

ebony

New member
רק להבהרה.....

ההודעה שלי נכתבה בנימה אופטימית.... ולא תוקפנית
אם מישהו חשב שאני תוקפת אותו.... כל אחד עושה את הבחירות שלו לפי מה שמתאים לו..... נכון שאהבה זה דבר אדיר אבל יש אנשים שלא מוכנים להתפשר גם כשזה מגיע לאהבה........ אני המון זמן התפשרתי ולא הגעתי לשום מקום כל מה שפגשתי זה חבורה של "איכסים" (נאמר בקול הכי ילדותי בעולם).... לפעמים מותר לחשוב שמגיע יותר ,זה פשוט יותר בריא אבונית
מקווה שאתה לא הולך להתפשר על בת זוג כי לכל אחד ואחד מגיע הטוב ביותר

למעלה