כולם מכירים בוודאי את השיטה "קונים ותורמים",,
שזו ממש שיטה לא מכובדת הפוגעת בחלק מהקונים בסופר:
אתמול עמדתי בתור ושמעתי את הקופאית מתווכחת עם קונה מבוגר,
ומנסה לשכנע אותו ,,שבמקום לקבל עודף ,עדיף שיתרום את הכסף לנזקקים.
האיש היה נבוך אמר שאין לו כסף,אך הקופאית המשיכה לשכנעו שאת העודף שמגיע לו עדיף שיתרום לצדקה.
אני הרגשתי את מבוכתו ומיד אמרתי לקופאית שאני אתרום, שתשחרר אותו,אך היא הוסיפה שמן למדורה כשאמרה,"ראיתם איזה חוסר רגישות לבן אדם הזה"?
אמרתי לה :"עם כול הכבוד לך בעניין ההתרמה ,אבל את לא יכולה לשכנע -בכוח בן אדם כול כך מבוגר ,שבקושי עומד על רגליו ,
קצת רגישות מצידך."
היא הסתכלה עליי ואמרה: "טוב אז תתרמי גם בשבילו" .
אמרתי לה, שזו תעודת -עניות למדינה המטילה על הקופאית בסופר לאסוף כסף לאזרחיה שבמצוקה, ובזה לפתור את בעיות המצוקה במדינה במקום להקצות תקציב המגיע למשרד הרווחה.
בצרפת היו מזמן יוצאים להפגנות אם לא היה תקציב ראוי לרווחה.
לי אישית אין בעיה לתרום -.15 ש"ח,אבל זו לא הדרך להביך את הקונים ועוד בדרכי שכנוע לויתור על קבלת העודף המגיע להם,
בפרט אלה הבאים לקנות לחם וגבינה ובעצמם זקוקים לתמיכה.
מה דעתכם על הטלת ההתרמה של הקופאיות בסופר,
במקום שהתפקיד יטופל ע"י המדינה?
שזו ממש שיטה לא מכובדת הפוגעת בחלק מהקונים בסופר:
אתמול עמדתי בתור ושמעתי את הקופאית מתווכחת עם קונה מבוגר,
ומנסה לשכנע אותו ,,שבמקום לקבל עודף ,עדיף שיתרום את הכסף לנזקקים.
האיש היה נבוך אמר שאין לו כסף,אך הקופאית המשיכה לשכנעו שאת העודף שמגיע לו עדיף שיתרום לצדקה.
אני הרגשתי את מבוכתו ומיד אמרתי לקופאית שאני אתרום, שתשחרר אותו,אך היא הוסיפה שמן למדורה כשאמרה,"ראיתם איזה חוסר רגישות לבן אדם הזה"?
אמרתי לה :"עם כול הכבוד לך בעניין ההתרמה ,אבל את לא יכולה לשכנע -בכוח בן אדם כול כך מבוגר ,שבקושי עומד על רגליו ,
קצת רגישות מצידך."
היא הסתכלה עליי ואמרה: "טוב אז תתרמי גם בשבילו" .
אמרתי לה, שזו תעודת -עניות למדינה המטילה על הקופאית בסופר לאסוף כסף לאזרחיה שבמצוקה, ובזה לפתור את בעיות המצוקה במדינה במקום להקצות תקציב המגיע למשרד הרווחה.
בצרפת היו מזמן יוצאים להפגנות אם לא היה תקציב ראוי לרווחה.
לי אישית אין בעיה לתרום -.15 ש"ח,אבל זו לא הדרך להביך את הקונים ועוד בדרכי שכנוע לויתור על קבלת העודף המגיע להם,
בפרט אלה הבאים לקנות לחם וגבינה ובעצמם זקוקים לתמיכה.
מה דעתכם על הטלת ההתרמה של הקופאיות בסופר,
במקום שהתפקיד יטופל ע"י המדינה?