כולם מספרים פה דברים...

כולם מספרים פה דברים...

אז אני רוצה לספר לכן סיפור- כשהייתי יותר קטנה המילה "לסבית" או "דו מינית" הייתה מעוררת בי מעין סלידה.. חשבתי כפי שחשב הטבע- בנות עם בנים ובנים עם בנות.. חלפו להן השנים, החודשים, השבועות והימים.. והגעתי למסקנה המתבקשת שכולנו דו מיניים. הכל קרה כל כך מהר והנה היום- אני מוצאת את עצמי מאוהבת בילדה הכי מדהימה בכל העולם.. חודש אהבה עיוורת ואז פגישה ראשונה ומדהימה.. כשראיתי אותה טיפה חששתי, היא יפה, מדהימה, כל כך רציתי לנשק אותה... בהתחלה חשבתי שזוהי סתם תחושה רגעית, תחושה לא מוסברת...בילבול שמציף אותי.. בשלב טיפה יותר מאוחר הרגשתי שזה זה.. נישקתי אותה...הוכחתי לה וגם לעצמי שאני באמת דו מינית ושזהו לא עוד משבר.. אולי אני נמשכת רק אליה, ואולי אף בחורה לא תמצא חן בעיניי- אבל היא, היא האהבה הכי גדולה שהייתה לי! המוטו שלי בחיים הוא לחיות את הרגע, ואם עכשיו היא גורמת לי אושר אני אמשיך להיות איתה! אמשיך לאהוב אותה! אם זה ייגמר ואני שוב אמשך רק לבנים אני אזכור כמה אושר היא גרמה לי...ולא אתחרט, כי אחרי הכל-היא גורמת לי אושר ברגעים אלו. Me

liran b

New member
מממ מה אגיד ומה אומר.......

מממ דבר ראשון סחטיש על האומץ.. ..... דבר שני.. זה לא רע.. זה אפילו טוב לעשות מה שבראש שלך כי מה שגרום לך אושר תלך עם זה.. ועם בת עושה לך את זה סבבה...... :).. בקשר לזה שכולנו דו מיניים.. לא מקבל את זה.. כי עד שאתה לא מתנסה במשהו עם אותו מין... אז אתה לא יודע...

כולנו ובפירוש כולנו......../images/Emo34.gif

דו מיניים...אמנם לא מחוץ לארון כי בכל זאת- הטבע הוא גבר ואישה... אבל כולנו כאלה. אם היינו חיים במדינה שהאי-סטרייטיות בה היה טבעי כולנו היינו מחוץ לארון, טועמים משני המינים בלי ייסורי מצפון. עם כל הדמוקרטייה בארץ לאף אחד לרוב האנשים ה
אין אומץ לצעוק בפני כל "אני לסבית/הומו/דו מיני" (מחק את המיותר)... כולנו חושבים על "איך זה להיות עם בני מיננו".. אנחנו רק לא מראים את זה כי זה לא נחשב לטבעי, זה נחשב לחריג ותקן אותי אם אני טועה.... שלך, שירלי

Sprite

New member
בנות הן יותר דו מיניות מבנים...

כמה בנים כבר יגידו לך שהם רוצים לנשק בנים או שהם נמשכים לבנים, לעומת כמות הבנות, שנמשכות לבות והתנשקו עם בנות... יכול להיות שלבנים יותר קשה להתמודד עם הרגשה הזו מבנות, כי רוב הבנות מתקרבות יותר, נוגעות יותר, חולקות יותר... אני יודעת שאני מרגישה לפעמים שאני רוצה לנשק בנות... אבל בנים הם מושא הערצתי (אלוהים יודע למה? אולי גם הוא לא יודע
) אהבתי את הפרצוף הזה... אני גאה בך שפעלת לפי תחושת ליבך, ואני מקווה שהכל ילך על מי מנוחות!! (השיעמום יכול להטריף אנשים!!) רונה

ממממ....אז ככה: ../images/Emo34.gif

אין כזה דבר "יותר דו מיניות מבנים"... כולנו ובפירוש כולנו דו מיניים בצורה שווה. בנים אמנם לא יגידו שהם רוצים לנשק בנים אבל ירגישו את זה מבפנים ואם לא הם יחשבו על זה מתוך עניין של סקרנות... בנות אולי יותר מבצעות אבל מבחינת חשיבה זה שווה בשווה. (נשמע כאילו אני מדברת על איזה כמות של סוכריות או משהו)... בכל אופן ... צריך תמיד ללכת אחרי ה-
בלי לשים על אף אחד... פשוט ללכת אחרי הרגשות!!!! שלך- שירלי (
)

Sprite

New member
כל מה שכתבת לגבי ללכת אחרי הרגשות

נחמד בתיאוריה, כמה באמת עושים מה שעולה על רוחם? יופי אני מאוהבת במישהו זה לא אומר שאני ישר אקפוץ עליו... למרות שהלוואי והיה לי את האומץ לעשות את זה, הקטע הוא שאם באמת זה היה קורה אז הייתה אנרכיה מוחלטת באהבה (מישהי מושפעת משעורי אזרחות)... מה שהתכוונתי, שלפי דעתי כל הבנות הן דו מיניות, אך בנים זה סיפור אחר... וללכת אחרי הלב זה קצת קשה כי יש הרבה משתנים בתוך התמונה, לא רק הגחמה שלי באותו הרגע... תתארי לעצמך איזה מן מצב היה אם היא לא הייתה מחזירה לך אהבה?

slim girl

New member
אני מוחה! לא כולם ....

דו מינים..... זה שאת חושבת שאם היה אפשר אז כולם היה יוצאים מהארון = אז את טועה מתוקה. כי אני בכל שנות חיי לא נמשכתי לבת ולא אמשך. סליחה אבל לא עולה בי שום רגש בקשר לבנות חוץ מכך היא הן חברות טובות חמודות בתחום החברות. וכל מי שמרגיש כמוך שיצא מהארון בגאווה. לא לכולנו אכפת מה החברה חושבת. לי לא אכפת ואני לא מאוהבת באף אחת ולא נמשכת לאף אחת..! מקווה שהבהרתי את עמדתי! Slim girl שלא נגעלת מ
או
או דו מינים! ולא אף אחד מהנ"ל...!

Sprite

New member
אז אני חוזרת בי...

למרות שהתכוונת גם למדליקונת 16, אני טוענת שלחלק נרחב מהבנות יש משיכה אל בנות מינן... אולי גם לבנים... וזכותך להמשך רק לבנים או רק לבנות, או לשניהם במקרה הזה... ואולי יום אחד כן תימשכי מי יודע..

liran b

New member
יש לי משהו לחדש לכן........

בנות אתן יפות.....!!!! ולפי דעתי ואולי אני טועה.... אבל יותר קל להמשך למישהו יפה.... כמו בת..... ולכן לדעתי בת יותר נמשכת לבת מאשר בן לבן משום שבנות הרבה הרבה יותר יפות... כמו שתמיד אמרו הגברים ... כולם מכוערים יש יותר ויש פחות :) אבל בנות הן יפות יש כאלה שפחות.. ויש כאלה שהרבה יותר! :)

למעלה