כולם מצביעים-ציפי

ג ב ש ו ש

New member
כולם מצביעים-ציפי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

אז ככה,לא יצא לי לפתוח הודעה מסודרת בקשר לדרכי ההצבעה וכל זה. תקשיבו,היום זה קורה. אנחנו אולי לא שואפים להגיע למקום ה-1 בקדם ולגרום לכך שציפי תייצג את ישראל באירוויזיון 2006 אבל אנחנו כן יכולים לסיים במקום די מכובד
למרות שמי יודע,אולי ציפי תפתיע את כולם
[אמן
] מכל מספר פלאפון
אפשר להצביע 3 פעמים
אז ככה שמהנייד שלכם תצביעו 3 פעמים,קחו מבני המשפחה שלכם,תבקשו מחברים שלכם אתם כבר יודעים-כל מי שמצביע משפיע
אני יודע שיש פה חלק שגם בעד הדיימונד'Z,גם אני מאוד אוהב אותן ואני אצביע להן פעם אחת או פעמיים.זה לא אומר שקיימת תחרות בין המעריצים של המשתתפים וכל זה. אבל באמת תשתדלו כמה שיותר. ככה ציפי תיראה שאם היא הגיע למקום מכובד זה מראה שיש אנשים שאיכפת להם ממנה ושאנחנו איתה תמיד
אני מאמין שאחרי כל הבלאגן של הקדם היא שוב תיכנס ותכתוב לנו בע"ה. יום טוב ושיהיה בהצלחה

ג ב ש ו ש

New member
ועוד פרט חשוב ביותר../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif

זמן ההצבעה הוא 23 דק' בלבד
. כן,מה ששמעתם
זה הזמן שיש להצביע אז תהיו מוכנים

../images/Emo4.gifאל תעשה את זה...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הדיימונדז בכל מקרה יקבלו מקום טוב וכמעט בטוח ינצחו... תשקיע את ההצבעות שלך בציפי שלפחות תגיע לאנשהו
יש מצב שהיא גומרת במקומות האחרונים וזאת חתיחת פדיחה וזה יכול לגמור לה את הקריירה עוד לפני שהיא התחילה כי תכלס אין לה כל כך הרבה מעריצים...

זה לא נכון בכלל..

קודם כל היא הגיעה לקדם וזה כבר כבוד מאד גדול
הקדם אירוויזיון יכול לפתוח המון דרכים לציפי אני יכולה להגיד לך שאחרי הקדם לא משנה לאיזה מקום היא תגיע כמות המעריצים שלה תגדל,כי לא כולם מכירים את ציפי ולא כולם בכלל יודעים שהיא מתמודדת היום. אנחנו בתור מעריצים שלה צריכים לתמוך בה ולהאמין בה ולא לחשוב על הרע בכל דבר.אם נאמין בה ונעזור לה היא תצליח לגבור על כמה וכמה זמרים מצויינים. זהו=]

את זוכרת את אלה שהיו שנה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שעברה במקומות האחרונים? אני זוכרת כי חרשת על הקדם הזה בגלל שירי...
את יודעת מי זאת מירה עווד? אוהבת אותה? מכירה מישהו שאוהב אותה? היא הייתה אחת הטובות בקדם ואף אחד לא יודע מי זאת וגם לא ידע.. לצערי
אני לא מנסה "לראות את הרע בכל דבר"... אני במת בעד ציפי ואני הולכת להצביע לה מכל הטלפונים שיש לי בבית ואני כל הזמן מנסה לשבנע עוד אנשים להצביע לה
אני אומרת שאנחנו צריכים מאוד לתמוך בה ולהצביע לה כי אנחנו פחות או יותר המעריצים היחידים שלה
אם גבי יצביע לדיימונדז (שבמילא הולכות לנצח..) ומורן ואלה גם יצביעו להן ואולי עוד מישהו.... מה נשאר? אף אחד לא יצביע לציפי והיא תגמור מקום אחרון... אם זה מה שאת רוצה בכיף... אני לא!

ג ב ש ו ש

New member
תיקראי מה כתבתי בתגובה למאי../images/Emo88.gif

תהיי בטוחה שאת כל כולי אני נותן לציפי היום

בסה"כ ציפי זאת לא מירה...

אבל את צריכה להעריך את זה שהיא הגיעה לקדם בכלל לא כל זמר יכול להגיע לקדם ואת גם יודעת וכולם ידעו שאף אחד בקדם שנה שעברה לא היה לו סיכוי נגד שירי כי יש לך כמות מעריצים מטורפת... ציפי זמרת מוכשרת בטירוף
ומה אני אומרת לך?? אנחנו צריכים להאמין בה עד סוף הדרך. ותאמיני לי שאנחנו לא המעריצים היחידים שלה בכלל לא! זה שרק איזה 7 אנשים נכנסים לכאן לא אומר שאנחנו היחידים יש לה דיי הרבה מעריצים ואם כל אחד הולך להצביע פעם אחת לפחות לציפי אנחנו נהיה בין המקומות הראשונים.. אבל כמו שגבי אמר אולי ציפי תפתיע אותנו?!לכי תדעי.. אניוואי צריך לחשוב ח-י-ו-ב-י לא שלילי.

ג ב ש ו ש

New member
בדיוק../images/Emo127.gif../images/Emo88.gif

כל העיר שלה תומכת בה ותצביע לה.. בע"ה היא תסיים במקום מכובד ביותר

ג ב ש ו ש

New member
מסכים איתך מאי../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

קודם כל היא הגיע לקדם אירוויזיון זה כבר משהו
משם בטוח עוד אנשים יאהבו ויכירו אותה. ברור שאת רוב ההצבעות שלי אני אצביע לציפי,אם ואם אני מצביע לדיימונדז זה רק במיקרה שישאר לי מאיפה
כי את הכל אני לוקח בישביל ציפי
כבר דאגתי שההורים שלי יצביעו 3 פעמים מהפון שלהם,ואחי ואחותי בצבא שגם אוהבת את ציפי
ואני אהיה עם בנות דודות שלי היום בערב לראות את הקדם וגם המשפחה שלהן תצביע אני משקיע את כל כולי תהיי בטוחה. אני מאוד אוהב את הדיימונדז אבל קודם כל ציפי

למעלה