כולם מתבקשים להרגע

hart2

New member
כולם מתבקשים להרגע

נו באמת זה רק מלחמה
סיפור קטן ואמיתי ממלחמת המפרץ. האזעקה הראשונה אפילו לא שמענו אצלי בבית פשוט ישנו ובבוקר התעוררנו וגילינו (נכון מאוד)התחילה מלחמה בלילה, בפעמים הבאות התעוררנו לקול הכלב שלנו שנבח (לפחות הכלב שמע את האזעקה) ובלי לחץ נכסנו לחדר האטום, מסכות לאטום את הדלת בלה בלה בלה. למה לספר לכם את זה בשביל שתכנסו לפרופורציות אנשים. תשכחו מהלחץ שכולם עושים סביב זה, זה רק עוד מלחמה (משהו שהמדינה שלנו כבר רגילה אליו) הסיכוי שאשכרה יפול עלינו טיל קטן מבעבר. ובכלל לדעתי האישית המלחמה הזו באה בדיוק במקום בשביל להסיט את דעת הציבור מהבעיות האמיתיות של המדינה כמו אבטלה וכו' לכן אני חוזרת כולם מתבקשים להרגע נ.ב. הרגע נזכרתי עוד לא בדקתי את המסיכה חה חה חה.

תראה..

זה מצב שגורם ללחץ ברחבי האוכלוסיה אין מה לומר זה מלחיץ. אני יודע את זה טוב מאוד כי אני מתנדב ביחידת חילוץ של פיקוד העורף אז עברתי הדרכות על זה וידוע לי שזה מלחיץ

Pagra Baleben

New member
כל כך נכון../images/Emo185.gif

באמת אין הרבה סיכויים שיפול עלינו טיל. ונכון שזה מלחיץ והכל, אבל לא יעזור לכם אם תלחצו. לא יקרה לאף אחד כלום, אין סיבה להילחץ, ואם תהיו רגועים זה יהיה הרבה יותר טוב.

אם נרגע יותר מדיי...../images/Emo16.gif

מה שיקרה זה שיהיו הרוגים, כי לא יכנסו למרחבים מוגנים... לא צריך להיות בלחץ, אבל כן צריך להתכונן כמו שצריך... והמלחמה הזו באה בדיוק במקום בשביל להסיט את דעת הציבור מהבעיות האמיתיות? אני לא חושב שבוש יחליט לתקוף מדינה הרבה יותר גדולה מישראל רק כדי שהישראלים לא יחשבו על אבטלה (בלי להיכנס לאם ההתקפה מוצדקת או לא). ובקשר לזה שזה רק מלחמה, אני מסכים..
, לא צריך להיכנס יותר מדיי לפאניקה.. אבל אני חושב שהגזמת קצת, כמו שכתבתי בתחילת ההודעה.
ניר

hart2

New member
אם לא נרגע...

מה שיקרה זה שהסקאדים לא יהרגו אותנו אבל הפחד והלחץ דם כן. ברור שצריך להתכונן למלחמה ולקנות את הנילון וכל השאר ולבדוק מסיכות וכול זה. ולא התכוונתי לזה שבוש החליט לצאת למחמה בשביל ליצור הסחת דעת בישראל או באמריקה אלא בסך הכול התכוונתי שכול החדשות (עיתונים טלוויזיה רדיו וכולי) שמושפעים מהממשלה (בנושא הזה לפחות) מנפחים את עניין המלחמה ומשאירים בצד דברים אחרים (ברוב המקרים). אם לא הסברתי את עצמי נכון בפעם הקודמת אני מתנצלת (מקווה שהבהרתי הפעם) אבל זה באמת רק מלחמה (פרופרוציות אנשים - כמה מלחמות המדינה הזו כבר עברה). hart2

למעלה