כולם...+סקר!!!!!!!!!!!!!!

KISHKOSHA

New member
כולם...+סקר!!!!!!!!!!!!!!

כן זה שוב מכתב של- אני כל כך מצטערת שאני לא פה... בלה בלה... אני עסוקה.. אבל זה נכון! היום היה לי בוחן במדעים, מחר בתנ"ך, יום חמישי אזרחות, יום שישי אנגלית, יום שני צרפתית, יום ראשון להגיש באזרחות... HELP!!!! טוב, אז יש לי סקר!! איזה שיר אתם הכי הכי אוהבים של התאומות ובכלל!!!
אני הכי אוהבת את השיר מתוך מסבית אופנה, נעשה דבר חדש...
וכמובן , קומפליקיטד של אבריל לאבין המהממת! ואתם?
? אההה. נזכרתי! מברוק על האיקונים החדשים!!
YOU ALL !!!!

אני...

אני הכי אוהבת של התאומות
אייס קרים קרייזי... ולא של התאומות
ואוו! יש המון...אבל הנה כמה שאני מאוד אוהבת...me dad´s goen kreezi או משהו כזה...פירוש בעברית: "אבא שלי השתגע" של אמינם (זה לא כמו שזה נשמע) אם אתם כל-כך רוצים אני ישיר לכם ת´מילים למטה... ואני גם אוהבת את השיר הכי מפורסם של שאקירה (שכחתי איך כותבים...בעברית: ואן איי אבר...) ואני גם אוהבת...טיטניק, כמובן. וגם...גרוונד קנצ´רול טו מייז´ר טון של דיויד בוי
אתם לא מכירים בטח... המילים של "אבא שלי השתגע": *משהו שאמינם מחרבש* והבת שלו: איי טינק מיי דאד גון קרייזי! אמינם: דוורז נוטינג יו קנט סיי נו איי כן אספלין נו. הבת שלו (בקול חמוד למדי): איי תינק מיי דאד גון קרייזי... קרייזיי....וזה ממש יפה עם מניגנה מהממת! בקיצ קיצ מי שמכיר שיגיד לי...

rahelm

New member
שלום גם אני חזרתי!!!

היום היה לי מבחן בהיסטוריה ובקרוב הבגרות אז תאחלו לי בהצלחה השיר היפה שאני אוהבת IM THE CUTE...

M ar y K at e

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

1. שני שירים-It´s OK ו-You are והשיר החדש של אטומיר קייטן(רררוווווללללללזזזזזז
||
) 2. Bop Bop Baby של ווסט 3. ווטאס דה נויז אבוט ביוז
של התאומות השולטות אולסן

אני../images/Emo70.gif

של התאומות- the noise about boys
אחרים- complicated, sk8te boy, losing grip, i´m with you (כולם של אבריל לאבין)

השיר של התאומות

אייס קרים קרייזי וסתם אני אוהב את Hero מספיידרמן ובעיקר את הקליפ

RinRan

New member
../images/Emo112.gifאממממ.........../images/Emo112.gif

בעיקרון אני לא אוהבת כ"כ את השירים של התאומות כי הם..... ילדותיים כאלה ואני שונאת שירים ילדותיים...
מבחינת שירים בכלל- יש המווווון ואין לי כוח לכתוב את כולם.. אז אממממ......- Complicated של אבריל המדהימה שילי
ו... Bonita De Mas מתוך הסדרה המהממת "המורדים", וגם כל מיני שירים של אס קלאב ג´וניורז ויש עוד מלאאאאא שירים אבל ב´מת שאין לי כוח עכשיו
חזרתי מספינינג- גוש אני עייפה

omer wild

New member
הייב בנות גם אני בספינינג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חחח

וכמובן שאי חולה על כל השירים של מורדים
!| 1. בוניטה דה מאס 2. אינמורטל 3. סוויט ביבי אותם אני הכי אוהבת...וכמובן את השיר שאמרתי (דילמה-של נלי וקלי
)

cartasf

New member
אני בן!!!

ואני אוהב את השיר california dreamining זה שיר ישן כזה אבל אני מה זה מת אליו והוא גם קשור לתאומות כי הן גרות בקליפורניה.

התשובה שלי

1. השיר של התאומות שאני הכי אוהבת זה WAITING וגם COME AS YOU ARE... 2. יש הרבה שירים שאני אוהבת למשל- הלפ מי- השיר החדש של ניק קארטר, וגם "אוריוור" (EVERYWHERE) של מישל בראנץ´ שזה השיר שהושמע ברקע כשהתאומות הגישו את הפרס בטקס פרסי האמטיוי...

A d i d a

New member
אני אוהבת

את DOUBLE UP של התאומות והשיר של ייקל ג´קסון מהפסקול של לשחרר את ווילי, ANGEL של רובי וויליאמס, BOYS REMIX של ברטיני, DIRRTY של כריסטינה וכל מני שירים מהמורדים, בקיצור, אני אוהבת הרבה שירים. אני לא אפרט כאן :)

motib4

New member
אני...

של התאומות- אייס קרים קרייזי- ice cream crazy. בכלל, skater boy, של אבריל.

עכשיו אני............/images/Emo42.gif

אי אוהבת את השיר monday mornning ואת השיר identical twins ואת השיר של ניק קרטר help me והשיר של אבריל לוווין בעצם כל השירים שלה

למעלה