הכר את הבית = תבוא ותראה איך ניקיתי, סידרתי, כיסיתי, הסרתי, ועיצבתי לנו את הקן עד שתצטרך להכיר אותו מחדש?יום עקרת הבית.
אתמול, ה- 3 בנובמבר.
חגגתם?
לא ידעתם?
אכן, לא אמרתי .לא אמרת כלום. אחד הדברים יקרי הערך וקשים למציאה הוא/היא מנקה. אני כבר כמעט שנה מנסה למצוא מחליף לקודמת שעזבה אחרי 5 שנים. אני אפילו לא מצפה שהבית ינוקה טוב.
אכן, הצירוף עיקר הבית הוא המקור לעֲקֶרֶת בַּיִת ולעֶקֶר בַּיִת.הכר את הבית = תבוא ותראה איך ניקיתי, סידרתי, כיסיתי, הסרתי, ועיצבתי לנו את הקן עד שתצטרך להכיר אותו מחדש?
ובכן, לא קל להיות עיקר הבית, שכך הרי מכנים אישה זו בחוגים דתיים מסוימים...
חודש טוב ומבורך
רחל![]()
בינינו? (כי בֵּינכֹּהוָכֹה אין פה איש) אין לי מושג.וולאייי, בחיים לא שמעתי על זה.
אז מה היו אמורים לעשות עבורי אתמול?
לא אמרת כלום. אחד הדברים יקרי הערך וקשים למציאה הוא/היא מנקה. אני כבר כמעט שנה מנסה למצוא מחליף לקודמת שעזבה אחרי 5 שנים. אני אפילו לא מצפה שהבית ינוקה טוב.לגבי המשפט הזה יש לי פתרון. לא אמא, סבתא, אבא, או בן זוג:
צפה בקובץ המצורף 36596 צפה בקובץ המצורף 36596 צפה בקובץ המצורף 36596 צפה בקובץ המצורף 36596
לגבי השאר, אולי מאוחר יותר
ברוח הפמיניזם- MAID - האם אישה או גבר?לגבי המשפט הזה יש לי פתרון. לא אמא, סבתא, אבא, או בן זוג:
צפה בקובץ המצורף 36596 צפה בקובץ המצורף 36596 צפה בקובץ המצורף 36596 צפה בקובץ המצורף 36596
ברוח התרגומים.. באנגלית פתרו את הבעיות.. גם זכר, גם נקבה.ברוח הפמיניזם- MAID - האם אישה או גבר?
לא ידעתי שאתמול היה יום עקרת הבית. לא משנה, אוכל לחגוג היום (לפי העברי, לא?!)
חודש טוב ומבורך,
רחל
ברוח התרגומים.. באנגלית פתרו את הבעיות.. גם זכר, גם נקבה.
בצרפתית, שבה יש זכר ונקבה יש Femme de menage לאשה ושפע הגדות לגבר, כמו למשל Homme de maison שנדע ולא נתבלבל.
MAID - הסרט בנטפליקס- מומלץ.
גם בערבית יש לזה שם.ברוח התרגומים.. באנגלית פתרו את הבעיות.. גם זכר, גם נקבה.
בצרפתית, שבה יש זכר ונקבה יש Femme de menage לאשה ושפע הגדות לגבר, כמו למשל Homme de maison שנדע ולא נתבלבל.
MAID - הסרט בנטפליקס- מומלץ.
את יכולה לחוגג היום יום הולדת לארט גרפונקל.ברוח הפמיניזם- MAID - האם אישה או גבר?
לא ידעתי שאתמול היה יום עקרת הבית. לא משנה, אוכל לחגוג היום (לפי העברי, לא?!)
חודש טוב ומבורך,
רחל
מזל טוב לו,את יכולה לחוגג היום יום הולדת לארט גרפונקל.
היום חוגג 80!!!
(מידע חשוב!!! האיש קרא 1310 ספרים (ותיעד את שמותיהם) משנת 1968 )
מה עוזרת העוזרת.לגבי המשפט הזה יש לי פתרון. לא אמא, סבתא, אבא, או בן זוג:
היום יש את כל הרובוטים האלה שאמורים להסתובב בבית ולנקות אותו.חג שמח!
אני מחפשת לקנות דירה self cleaning
מישהו מוכר?
יש מי שחשבה על זה, לפחות לגבי המטבחחג שמח!
אני מחפשת לקנות דירה self cleaning
מישהו מוכר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.