כולם עושים פה חידונים!!

Oasis Girl

New member
כולם עושים פה חידונים!!

אז גם אני רציתי!!!! אז בבקשה חידון על הביטלס... (אתם בטח תדעו את כל התשובות, למרות שהחידון לא כ"כ קל, אבל מצד שני אתם מאוד מבינים בביטלס...) 1)איפה ראיתי אותה?
2)אני לא יכול, אז מה אני אעשה במקום?
3)למה אני חושב שאני אהיה עצוב?
4)אילו מילים הולכות טוב יחד?
5)מה אני שמח סתם לעשות איתך ?
6) מי לובשת את הפנים שהיא שומרת בצנצנת ליד הדלת?
7)איפה כולנו גרים?
8)מה בקשתי מחברי לבוא ולראות?
9)מה אתה חייב לעשות עם אהבתך?
טוב זה יצא קצת מעוות... אבל שימו לב להשקעה בסימנים שהוספתי... חלק מהם נותנים רמזים כמו מאיזה אלבום השיר שעליו מדובר או על הנושא של השיר ... כי מדובר על שירים למי שלא הבין... מי שמגלה את הכל מקבל פרס!!!!

הכל

1. standing there 2. I'll cry instead 3. the girl that's driving me mad is going away 4. michell ו-ma belle 5. just to dance with you 6. Eleanor Rigby 7. Yellow submarine 8. an octopus's garden with me 9. להסתיר אותה סליחה שפתרתי את הכל בתשובה אחת, לא היה לי כח לחלק את זה.

אלרוס

New member
7+ מקצ'יקן

צוללת צהובה ועכשיו למנת ננדוס חגיגית: 1. ראיתי אותה בבסיס סודי של קוקה קולה באנטקטיקה (כן, כל העולם נשלט ע"י קוקה קולה שהיא חברת בת של מקדונלד'ס) 2. אקשיב ללהקת הרבנות 3. BECAUSE PAUL IS DEAD 4. אני/רעב 5. לפתוח עוד סניף מקדונלדס 6. מדענית מטורפת (מי עוד שומר פנים בצנצנת ליד הדלת) 7. בביתו של רונלד מקדונלד שתוך המרתף ליד בקבוקי הקוקה קולה ב29 מעלות צפון 39 מעלות מזרח (רוב הסיכויים שזה באסיה) 8. הופעה של וויליאם קמפבל 9. תלוי את מי אתה אוהב, אם זה פיל ורוד אז זרוק אותה ואם זה חזיר מעופף עוף איתה.

"עוף טוב, הכל גניבה מהניבלונגים"

1. במקום שכולו טוב. 2. אהיה אומלל כי אני לא יכול. 3. כי מכונית דרסה אותי? 4. מעבר+חצייה (כמה חבל שג'ון לא ידע את זה בזמן התאונה) 5. להשתעמם? 6. וויליאם קמפבל אחרי ניתוח פלסטי (ואין לי מושג למה השאלה מנוסחת בנקבה) 7. על השמש במקום מלא פרחי בננות? 8. אותי. 9. בסופו של דבר, לקחת ולעשות אותה כי היא כל מה שאתה צריך.

Oasis Girl

New member
טוב, אז ככה

כל הכבוד לאלה שפתרו כלומר מקרטני, הוא לקח את העניין ברצינות והבדיחות שלו עוד איכשהו היו במקום ומשעשעות יש להוסיף... לשאר - בושה!! ככה יורדים פה עליי וחמור יותר, על הביטלס. רק אותי לא לוקחים פה ברצינות!!!! זה מעליב ומכוער! סתם סתם אבל זה באמת היה מגעיל, מי שומר את הפנים שלו בצנצנת ליד הדלת? זה לא פיזית ככה... זה תיאור! (שאני לא ממש הבנתי ://) טוב אז תחשבו על העניין.... ותגידו תודה שנתתי רמזים!! בעע...
וכולם חייבים להיכנס לבלוג המדהים והמפעים שלי : BORING LIFE

אלרוס

New member
ומה עם הבדיחות שלי, זו השקעה בל

תתואר לכתוב מקצ'יקן ולא מכבדי את זה כאן, זה הרבה יותר קשה מלכתוב שאלות ולפתור אותן, זה דורש יצירתיות ואף אחד כאן לא מכבד את זה, עד שאני לא רואה כאן סליחות מ10 אנשים שונים אני מפסיק עם המקצ'יקן!!!

../images/Emo13.gif../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif

את כנראה חדשה בפורום ולא מכירה את המסורת של מקרטני ואלרוס לעשות תשובות
לכל החידונים שמעלים לרשת, תשובות שנועדו להצחיק וכמובן לא להעליב אף אחד (אולי חוץ מוויליאם). כל ה"ירידות" או התשובות אוף\עוף\מקצ'יקן\גניבה כלשהי מהניבלוגים\וכדומה נאמרו בציניות ובבדיחות הדעת ולא בכוונה לפגוע.

מאור 87

New member
פששש, זה היה ממש קשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

במיוחד האייקונים, הקשו עוד יותר
חחחחחח,

Miss CB

New member
באיחור קל (פגישת מדצ"ים)...

ולא, לא הצצתי בתשובות של מקה
2. אבכה... 3. כי היום הבחורה שמשגעת אותי נוסעת הרחק 4. מישל, יפתי 5. לרקוד איתך כמובן!
ג'ורג'
6. נו אה.. החברה של מקנזי... אלינור ריגבי. 7. בצוללת הסגולה!! לא.. .ירוקה!! אני יודעת: צהובה
8. את הגן של התמנון... להלהלה! 9. להחביא אותה, כמדומני ולא, מעריצת נווה מדבר, אנחנו לא יורדים עלייך או צוחקים עלייך זה מחיבה
הכל נאמר בצחוק בלי כוונה לפגוע

Miss CB

New member
רעננה...

אבל זה תנועת מדצ"ים של העירייה, ז"א זה לא מדריכה בצופים או משהו כזה, זה תנועה שלמה שכל מה שהיא עושה זה קצת פעולות לכיתות ז-ח ואז בכתה ט' לומדים להדריך ובכתה י' מדריכים וזה המחויבות האישית שלנו לבי"ס.

נווו.... ../images/Emo24.gif

גם ככה זה אצלנו, יותר נכון של המתנ"ס, מטעם המועצה (אין לנו עיריה אנחנו זעירים מדי).... היית במחנה מד"צים בקיץ?

לאאאאאאא ../images/Emo4.gif

אני הייתי במצפה, כי אני מהדרום...... זה היה המרכז, אני מבינה? גם לכם היה אוכל זוועתי וקטשופ שלא נפתח?!!???!?..\ הו, הנוסטלגיה....

למעלה