כולם פה קונים לאחרונה אופני כביש...

רובן Z

New member
כולם פה קונים לאחרונה אופני כביש...

ולי כבר יש. אז קניתי אופני שטח חדשות. לראשונה בחיי יש לי מעצורי דיסק. ההבדל מדהים!!! אני רחוק מאד מלהיות פריריידר, אבל המעצורים נותנים לי בטחון בירידות ברמה שלא הכרתי. מצאתי את עצמי טס בכמה ירידות שקודם ממש זחלתי. וזה לא שהמעצורים הקודמים היו מזן נחות. No Sir. הם היו Avid SD7. וזה לא שהמעצורים החדשים הם איזה XTR, הם סתם Deore הדראולי. ובכל זאת, שמיים וארץ. והשיכוח..אויייי...התחת שר :) אחחחחחחחחחחחחח. איזה כיף!

תתחדש. באמת איזה כיף !

עכשיו יש סיכוי שבפעם הבאה שאני מצטרף אליכם יהיו גם קצת ירידות במסלול, ולא רק עליות ?

Eyal Hershtik

New member
רובן הגואל ...

סוף כל סוף מישהו מחזיר כאן ובגדול לכל הכבישונים החדשים למינהם
אני כבר חושב על הזדמנות לחנוך אותם רשמית באיזה טיול שאנטי
תהנה ותעשה חיים ובקרוב גם שידרוג לילד
אייל

החתימה שלך לא מתאימה פה.

רובן לא צריך אופניים שיעלו במקומו את העליה, אלא להפך. מייסד סגנון ה UH. מעלית אנושית. טוב, די.

proteje

New member
נכון

ככה אומרים אנשי מרכז על אנשי הצפון... פשוט פה יש עליות תלולות יותר מאשר במרכז... ואדם מטבעו מתרגל לכל דבר...

stavmax

New member
" סתם DEORE הידראולי"

בכלל לא סתם ...בחיים אל תמעיט בערך של הברקס הזה הוא לא רע בכלל סתם לצורך השוואה... השימנו דיאור יותר חזק מה XTR מבחינת כוח עצירה ההיתרון היחיד של הXTR הוא המשקל המדהים והשילוב שלו עם השיפטרים אבל השימנו XT הוא הטופ של שימנו מבחינת כוח ומודלוציה

nnsad

New member
מזל טוב

Rocky Mountain יודעים לבנות אופניים. והדגם הזה חסון ונאה במיוחד! אני מקווה לראות חוות דעת רצינית לאחר שתתרגל ותלמד את האפניים החדשות. תתחדש ותרכב בבטחה.

למעלה