כולם שונאים אותי ואני שונאת את כולם

כולם שונאים אותי ואני שונאת את כולם

ככה זה כל העולם שונא אותי ואני שונאת את כל העולם אני ילדה דפוקה ואני מגעילה ואני סתם מפגרת ואני צועקת על כולם ומתנפלת על כולם כי ככה אני ואני דפוקה בסדר אוקיי זה מה שאמא שלי אמרה לי עכשיו בפרצוף במילים אפילו יותר קשות ואולי זה נכון אולי אני באמת כזאת ואני לא מאמינה שהיא אמרה לי את זה היא לא אמא שלי....אני אומרת לכם אני לא מכירה אותה....אני שונאת אותה!! אותה אני באמת שונאת אני לא באמת שונאת את כולם אבל אותה בטוח אני שונאת אני אומרת לכם שלא יהיה אכפת לי אפילו אם היא תמות אתם קולטים מה אני אומרת לכם מיצידי שתמות יודעים מה...ממש אל אכפת לי אני גם ככה לא מרגישה כלפיה כלום חוץ מלשנואת אותה אני לא יכולה לתאר לכם באינטרנט כמה אני שונאת אותה אז תנסו להבין אני שונאת את אמא שלי כמו שאתם שונאים את הבן אדם שאתם הכי שונאים בעולם ותכפילו ב 100 אוקיי אני במצב הכי חרא שיכול להיות ואני באמת שונאת עכשיו את הכל פשוט הכל וזהו אין לי מה לעשות עם זה...פשוט לשנוא הכל ואת כולם וכבר נמאס לי מהחיים הדפוקים האלו כי כולם שונאים אותי ואני שונאת את כולם(אבל אל תתחילו אפילו לדאוג....אני לא בכיוון של מה שאתם חושבים אני נגד השטויות האלו מי שעושה את מה שאתם עכשיו חושבים עליו הוא באמת דפוק....אז אני ממש לא בכיוון של זה....ממש לא)

את טועה........ :-(

אני מבטיח לך שברגע שתספרי קצת פרטים.. למה אמא שלך מציקה לך? ולמה את רבה עם כולם וצועקת.. ושונאת.... אני יראה לך כמה שאת טועה.. ואת תביני שזה נכון... תספרי קצת... מה הכי מרפיע לך עכשיו בחיים? ביי לילה לבן

T.Z

New member
אני מבינה אותך..

והייתי עוזרת לך אם הייתי יודעת איך. גם אני במצב דומה לפעמים. מקווה שתרגישי יותר טוב. ~TaZ™

DaRsiLLYa

New member
סליחה?

בן אדם שמתאבד דפוק? מי את שתשפטי? יש לך בעיות קשות בבטחון עצמי ואם את לא רואה סיבה לחיות אני מציעה לך לחפש סיבות כן לחיות כמו פרחים ועצים זה יכול להשמע מטומטם אבל לי זה עוזר

תראי אני אפילו לא יכולה לכתוב את

המילה הזאת התאבדות זה אף פעם לא הפתרון!!!!!!!!! נגיד אני יודעת שעכשיו חרא לי....אבל דברים משתנים עם הזמן...והכל יעבור חחחח אני מעודדת את עצמי... ולמה לחיות בשביל עצים ופרחים ??????. פרחים רומסים ועצים קורטים .....אלה לא דברים שנשארים תחזירי לי בקשה תשובה ובקשר לפרטים ....אין הרבה מה עוד להגיד אני ואמא שלי בחיים לא נסתדר זה פשוט לא יסתדר בחיים ....אני שונאת אותה והיום היא באמת עברה כל גבול איך היא פוגעת בי ככה???? איך היא מאיזה בכלל ???? איך היא מדברת אלי ככה??? אני הבת שלה.... אני אגרסיבית....אולי כן מה לעשות ככה אני ויש לה בעיות שאני הבת שלה ובעיות שלה שאני שונאת אותה אני שונאת אותה פשוט שונאת מאוד מאוד היא לא אמא שלי....אני מהיום מתקחשת לזה!!!! אז בשביל מה לחיות בשבילם ????? ותודה טאז....אני מקווה שגם את תסתדרי ותצרי קשר באיי סי קיו

DaRsiLLYa

New member
מצטערת

אני ממש לא שמתי לב הפורום אף פעם לא עובד לי ולאי מייל פרצו לי אז הנה אני וזה האיי סי קיו שלי אשמח אם תצרי קשר 89358118

שונאת את הכל

שונאת את הכל אני מאמין שבזמן שכתבת את ההודעה היית מאוד נסערת ופגועה. כולם בשלב הכעס מרגישים שכל העולם נגדם ושאין מוצא. אני חושב שעוד יום יומיים תרגישי יותר טוב כשהמשקעים ירדו ואני חושב שאם תפרטי יותר על הבעיה גם אנו ניכנס לאיזה פרופורציה ונוכל לכוון אותך לאיזה שהיא עזרה. שלומי

bubble

New member
תגובה

אני חושבת שהתגובה שלך נסערת..כי בסה"כ בטוח שאימא שלך דואגת לך ואוהבת אותך.. אז חופש נעים ומדהים..

למעלה