כולם תקשיבו רגע !

gilriv

New member
כולם תקשיבו רגע !

מ1 במרץ טלעד עוברת ימים יום שלישי שישי ושבת אבל הכי חשוב טלעד תשבץ את הסידרה שלנו דפקה ליום שלישי -מאמצע השבוע וזה לא טוב לגבי כם אני חושב כי זה מיום שלישי הבא בשעה 23.40 מי שלא יכול עם היום הזה שיכתוב אימייל זעום לטלעד [email protected]

buffgirl

New member
האמת היא שאני לא רואה ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

בעיה עם היום הזה (ווי, יום שלישי הוא יום טלוויזיה עמוס
) כי באמת שאין להם לאן העביר את זה, זה רק הגיוני שזה יהיה יום שלישי. אתה מעדיף שזה ישודר ביום שישי-שבת? הרבה לא רואים טלוויזיה ביום הזה או שזה סתם לא נוח (ולא נשכח את מגזר הדתיים או שומרי השבת ומסורת שלאה יצפו בזה). יום שלישי זה רק יום אחד אחרי ואני חושבת שזה בסדר גמור. מה שבאמת מפריע, כרגיל, זו השעה

הבעייה שלי היא עם השעה.

זו סדרה שצריכה להיות משודרת ב 21:00, ולא באמצע הלילה. זאת סדרת פריים טיים. סדרה שקטפה כל כך הרבה פרסים, ואפילו אין בה בעייה של צפייה לילדים - אין סקס, אין דם, רק דיאלוגים מהירים. לא מבין את השיקולים שלהם. חבורה של )*&^$

gilriv

New member
למה טלעד ישדרו 2 במכה אחד=

מיום שלישי הבא -קודם היא תשדר את הבית הלבן ואחרי זה היא תשדר את זהות בדויה -עם ג'ניפר גארנר {הטימטום והזילזול ? עכשיו את הבית הלבן או. זהות בדויה שתשים אזה בימי שישי בצאת השבת יש לה ימים פנוים ביום שישי שתשבץ אותה במקום משחק מכור {תוכניות משעממות

תתש

New member
היא סדרת פריים-טיים בארה"ב

לא בארץ והשיבוץ שהיה עד עכשיו ב-11 הוא יחסית טוב לסדרת רכש בערוץ 2. אז אלא אם הכבלים או הלויין יקנו את הזכויות לעונה 6 נצטרך להסתדר עם מה שנותנים לנו.

איך אתה יודע את זה?

כשהסדרה שודרה בערוץ 3 לא מדדו לה רייטינג בכלל. וכשהיא משודרת באמצע הלילה מה הפלא שאין לה רייטינג גבוה? לא מקדמים אותה, לא מפרסמים אותה ולא כלום. קידום השידורים הוא רק לתוכניות המקור שלהם.. הריאליטי המטופש והדרמות הישראליות. אם היו משדרים את הסדרה בתשע בערב, כמו פעם, ונותנים לה פרסום כמו שצריך, ולא משנים לא את השעה כל שבוע, היא היתה מקבלת את הרייטינג שמגיע לה.

gilriv

New member
שימו לב ?הבית הלבן מיום שני ישוד

אבל בגלל שטלעד תעבור לשידור -ימי שלישי שישי ושבת יתכן שנראה את _הבית הלבן 'גם ביום שידור החדש ימי שלישי {כל ימי שלישי השבוע

geviaz

New member
זה מאוד מעצבן...

שאת חמ"ל, שהוא פשוט עוד ניסיון חיקוי ישראלי, משדרים בפריים-טיים ועושים ממנו כזה סיפור. בכלל, אני חושב שטלעד לא מנצלת נכון את מה שיש לה (מבחינת זכויות וכאלה). אה, כמעט שכחתי, זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום :) אז שלום לכולם!

gilriv

New member
בדיוק

זה היה אתמול פרק אחרון בסידרה הודאה חשובה היום ב23.05 יש כרגיל הבית הלבן אבל ?-נכון שהזכינית עוברות טלעד עוברת לשלישי שישי ושבת אז גם מחר 1במרץ הבית הלבן ישדר ב23.40
מחר זה עורים דירת בערוץ2
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

למעלה