כולם

• פותח הנושא blg
  • פורסם בתאריך

blg

New member
כולם

נעלמתי מעט בשבועות האחרונים ואני רוצה (כן שרון, יודעת שלא חייבת, {מכירה אותך כבר, אה? :)} להסביר, במיוחד אחרי שגיליתי הבוקר גם מסרים אישיים שלא השבתי להם (אענה בהקדם). היו שבועות עתירי אקשן, ראשית התחלתי עבודה חדשה, נוספת על ההוראה באו"פ. ובמקביל (כפי שחלק ידעים) חיפשי דירה. חיפשתי(המון זמן), מצאתי (נאות אפקה, בקרוב הסרט: חיי עם הצפוניים...), חתמתי, עברתי (ביום שישי האחרון) סידרתי (חוץ מתמונות) עכשיו יש לי בית חדש להתרגל אליו. היה מתיש! פיזית ורגשית, המעבר לת"א מלווה בהרבה התלבטויות, ובכלל זו טלטלה גדולה, והיו לי גם הרבה מחשבות על איך קרה שעם כל האידיאולוגיה שלי על הפחתת עומס אני בוחרת ב"הכי עמוס שיש". עברו עלי ימים די מבאסים ולא קומוניקטיביים. (וגם נגישות בעיתית למחשב) ברוכים הבאים למצטרפים מצרפת איחולי לשנה החדשה הטובה!

lital_helmer

New member
BLG יקרה..

השבתי לך במסר קצר. מקווה שנוכל לשוחח בהקדם. אני כל כך מזדהה איתך בקשר למעבר כרגע לת"א...עניין קשה ההסתגלות.. בהצלחה בעבודתך החדשה. מאחלת לך כל טוב. ליטל

בדיוק חשבתי עליך...

(עברתי ליד "שבעת הכוכבים")וניסיתי לדמיין איך הכל הסתדר לך. והנה - הגעת עם תשובה. שמחה שסגרת את עניין הדירה ושאת מתחילה להתרגל. ואל תשכחי שלפעמים "הכי עמוס שיש" הוא למען מטרה חשובה (כמו הנוחות והפרטיות שלך) וזה חד-פעמי וזה לחלוטין שווה את זה. תודיעי מתי חנוכת בית, הא?! גלי

ס ו ז נ ה

New member
BLG איזה כיף לראות אותך פה

מאחלת לך שלאט לאט הכל יכנס למסלול ולא ייראה כזה מטורף התגעגעתי אלייך לא שאני חזרתי לככב פה, אבל את היית חסרה לי איך הבריאות, מותק?

למעלה