כולם...

AliEnS Sk8 pArK

New member
כולם...

שכל אחד יכתוב איזה שיר הוא הכי אוהב ולמה דווקא אותו... O.K?

NiKi†a

New member
השיר האהוב עלי-

pushing me away!! לא יודעת למה....כי זה יפה לאללה...ונדבקתי אליו כבר 10000 פעם...כזה....יש לו קצב ומילים יפות אולי בגלל זה...קל לקלוט אותו

the linkin park

New member
השיר הוא...

לפני שהמנהלת תמחוק את ההודעה שלי סתם(היא לא עונה לי אפילו למה?) השיר הכי אהוב על הוא אין די אנד בגירסת הרמיקס.

kiticat

New member
כשתפנה אליי

אני אוכל להגיב. בנתיים לא קיבלתי ממך שום פנייה, ולמה שאני אמחוק את ההודעה הזו? אני מוחקת הודעות שעוברות על החוקים ועל הטעם הטוב בלבד.

the linkin park

New member
אני...

כתבתי לך אלף הודעות באיי סי קיו ואת לא ענית על אף אחת. וכתבתי בפורום שתי הודעות הראשונה היתה שאני אומר לכולם היי. אחר כך את רצית שכולם יציגו את עצמם אז כתבתי על עצמי את האיי סי קיו שלי את,הלהקות האהובות עלי,ועוד דברים. ואת מחקת את שתי ההודעות.

kiticat

New member
לא פניתי אליי באי סי קיו.

אתה בטוח שניסת לפנות למספר שלי?

the linkin park

New member
טוב....

לא משנה העיקר הכל בסדר עכשיו!!! דרך אגב. השם שלי:אלכס עיר:נתניה איי סי קיו:170250883 מעריץ את:לינקיו פארק,אמינם,אדימה,בלינק 182,סאם 41 ועוד הרבה.

AliEnS Sk8 pArK

New member
השיר האהוב עלי...

זה כל פעם משהו אחר (אני כל פעם נדבק למשהו אחר)... כרגע זה BY MYSELF יש לשיר איזושהיא איכות שאני לא יכול להגדיר בדיוק וגם... זה פשוט קצב קטלני!!!

kiticat

New member
אני חושבת שאני אוהבת

את MY DECEMBER... שיר מקסים עם המון תובנות ולקחים. אני בד.כ לא אוהבת את השירים המתונים יותר, אלא את הקולנים יותר ודווקא זה תפס לי את האוזן......

mscooter

New member
אמ.... אני אוהב את כול השירים שלהם

יותר מכל שיר\להקה אחרת... אבל אם לבחור את ההכי אהוב עליי, אני חושב שזה "מקום לראש" - "A Place For My Head" לא יודע... יש בו מן קסם. כשאני שם אותו בדיסק מן על ווליום חצי, ואז מגיע הקטע שהוא לוחש "you, try to take the best of me" ואז הוא צועק, אני מגביר עד הסוף ומפוצץ לעצמי את האוזניים - אני פשוט מכור לזה, כמו סם
.

למעלה