כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לחיית הבא היחידה יש היום יומולדת 12 אז חברה, בואו נארגן לה מסיבת הפתעה עד שהיא תיכנס לפורום.... זה יכול להיות נחמד רק יכול להיות שעוד שנייה היא תיכנס לפורום אז כמה שיותר מהר... כולם! לכתוב לה מזל טוב בשרשור הזה! תודה

Dont call us

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

סניילית

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo153.gif

מטל טופ!!!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

אני לא מכירה אותך אבל המוןהמוןהמוןהמוןהמון מזל טופ!!!!!!!!!!!! והינה שיר חמוד בישבילך... :)רציתי לאחל לך שהשמש תחייך אלייך שהקשת תגן עלייך, שהגשם יבכה בשבילך, והפרחים יפרחו למענך. שכול בוקר עם חיוך תתעוררי, שלשמוח ולצחוק לא תשכחי, שלעולם לא תפסיקי לחלום, ותמיד תשמרי על התום. שראשך יגע בעננים ןשתדעי רק ימים מאושרים. ושתגשימי את כל חלומותייך ובהצלחה בכל מעשה ידייך. היום בו נולדת הוא היום בו החליט הקדוש ברוך הוא שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדייך. מרנה...:)

אופס ../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif

אופס ניראה לי שאני באיחור של יום? בכל אופן שוב מזל טוב!!!!!!

שיו תודה איזה חמודים האמת אני

נכנסתי רק עכשיו(22.1)אז אל תדאגי אני לא ראיתי את ההודעה שלך לפני הזמן אבל בכל מקרה תודה לכם איזה חמודים שזכרתם
אתם לא יודעים כמה הפתעות עשו לי אתמול(21.1)ואתם עושים לי עוד הפתעה אז שוב תודה

זה לא שממש אני זוכרת אלא ש:

בפורום אהבה מעבר לפינה כתבו לה מזל טוב אז ידעתי...

AmiTutiT14

New member
מזל טוב דנה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

במיוחד בשבילך, שיר שמצאתי בספר של סבתא שלי
: מזל טוב עד 120, רציתי לאחל לך כמה דברים: שהשמש שחייך אליך, שהקשת תגן עליך, שהגשם יבכה בשבילך, והפרחים יפרחו למענך. שכל בוקר עם חיוך תתעוררי, שלשמוח ולצחוק לא תשכחי, שלעולם לא תפסיקי לחלום, ותמיד תשמרי על התום. שהרוח תביא בשורות טובות, והערפל ירחיק את הרעות, שהעצים יהיו עבדיך, והירח ישמור עליך.
בחוץ מזה, שתשארי ילדה חמודה ומתוקה ומגניבה ובטח גם יפייפיה לעולם
love u 4ever & ever עמית

skopy

New member
מזל"ט מהנהלת ../images/Emo43.gif

סתם אני רוצה להיות רשמי
אני מאחל לך מזל טוב,הרבה הרבה מזל!.

ושוב תודה תודה תודה אתם ../images/Emo94.gif

פשוט חברים אמיתים וזה תמיד נחמד שיש כאלה חברים גם אם זה רק מול המחשב אבל זה תמיד מעלה את מצב הרוח אז שוב תודה לכם אתם פשוט על הכיפק אני שמחה שיש לי חברי כאלה ושוב תודה רבה רבה רבה רבה לכם

את יכולה לכתוב את זה בפורום../images/Emo94.gif

אמ"ל יש שם מין תחרות ברכות תיכנסי תחפשי הודעה של איילת ואז תביני מה צריך לעשות

למעלה