כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היי. אז ככה,להקת בנים חדשה אה? בגדול,הם יצליחו. אבל הם בחיים לא יגיעו לרמה של היי פייב! להקת הבנים היחידה שאי פעם הצליחה בארץ! ועוד מעט יתחילו להשוות אות להיי פייב-אז זהו שאין מה להשוות! הגיים בויז צעירים ומתלהבים עכשיו,אבל היו להקות שהתחילו ונפלו מהר! התקשורת תשגע אותם ותצפה ליותר,כי הם "אחרי היי פייב". יהיה להם קשה בטירוף! בנות,הייתי במצבכן...מאוהבת קשות בחמישיה המושלמת! והיום-אני לא מצליחה להיתאהב באף זמר! היי פייב היו ונישארו הלהקה שלי...... אני מכורה למוסיקה ישראלית-שומעת הכל! אבל להתאהב? כמו פעם? לצערי לא יקרה יותר! הלב נישאר איתם! מתפללת לאיחוד! שלא יגיע בעתיד הקרוב..... מקווה בשבילכן שיהיה עתיד טוב לחמישיה הצעירה הזו... שרק יצליחו! מחכה לתגובות... חג שמח-שבוע טוב! Hi-Five for ever!

טוב מותק....תקשיבי...

היי פייב האלה זה עונה שעברה
ואנחנו פה כולם אוהבות את הבויז המושלמים שלנו...ואנחנו לא נוותר עלליהם כי אנחנו חושבות שהם פשוט מדהימים ...אנחנו מעריצות אותם היי פייב כבר ישנים וכבר אין אותם!! ויש את הגיים בויז שאני חושבת שהם בהרבה יותר מוכשרים מהייפייב
בר אמויאל&גיים בויז-->אהבה שלא תגמר לעולם!!!!!!!

עונה שעברה???????? חחחחחחחחח.......

היית רוצה! עד היום שומעים ומעריכים אותם הכי בעולם! ולא אמרתי לוותר-חס וחלילה! יותר מוכשרים???????? איך הגעת??????? ממש לא! יודעת מה? אני לא רבה על זה בכלל! בת כמה את?

ני גם לא רוצה לריב חס וחלילה!!

שלא תביני אותי לא נכון...אבל זה פשוט מה שאני חושבת!!

ברור שהכרתי אותם!!

את בכלל הכרת את היי פייב האלה שאין להם משמעות?! סתם בנים שלא יודעים לזוז ושרים רק "יום מעונן יום מעונן" כל היום..!!! איכסס גועל נפש!!

הכרתי???????? חייתי אותם!!!!!!!!!!!

ואלה יותר טובים??????? "אשמור על ליבי" עלאק! ילדים שעוד לא התחילו צבא!

איי איי עד פה לענבר!!!

עם כל הכבוד שאת אוהבת את היי פייב "הכוסונים" אני לא ייתן לך להעליב את הבויז לדעתי את מזה לא צודקת ואני לא ייתן שתצחקי על השירים שלהם כי אחרת את לא תדעי איך לצאת מזה והיי פייב לא מענינים אפחד עכשיו אז אל תשתפי אותנו בזה כי לא שאלו את דעתך ועם את נכנסת לפורום של הבויז רק כדי לפגוע בהם או להגיד שהיי פייב יותר טובים אז את יודעת יש למעלה בצד שמאל איקס אז בבקשה תילחצי עליו וזהו תודה!! גיים בויז אוהבת אותכם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד... והיי פייב לא יגיעו לחצי שלהם אז תחלמי המון ביוש חלומות מתוקים מאמי ובישבילך מתנת פרידה--->

חחח...שירה מה את שמה עלליה?!

היי פייב בחיים לא יגיעו לרמות של הבויז!!! היא לא שווה את זה!!

קיללתי.????????????????????????????

כולה מה אמרתי? שהם ילדים שבקושי התחילו צבא?????????? הם יותר קטנים ממני..........חחחחחחחחחח! ומותק היי פייב בני אדם בדיוק כמוהם-אז תירגעי!

את קיללת וזלזלת יא כלבהההה

תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב!! את העלת לי ת'סעיף יותר מידי!! את לא תזלזלי בבויז שלנו אנחנו אוהבות אותם בכל מצב מה שתגידי ככה זה בעייניך!!בעיניינו זה ממש אחרת!! אז קחי ת'הערות שלך ותעשי פוזה של פרה ותלכי לחלוב שמעת?! יא חתיכת פוסטמה!!!!!!!!!!
ואני מיעצת לך שאני לא יכנס בך יותר חזק למה זה ממש לא יהיה כדאי!!!!!!!!!!!!!!

ענבר כנסי ומהר!!!!

אל תיקראי לי מותק אני לא ייתן לאחת שמזלזלת ביכולת של הגיים בויז הכוסונים לקרוא לי מותק מובן?!?!?! וכמו שאמרתי תתעופפי מפה ומהר!!! ובואי נעשה הכרה תכירי את עצמך
חיחיחיחי תהני כפרה ב=ע=י=י=י=י=י=י=י=י=י=י=י=י=י ועוד מתנת פרידה קטנטנה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Hi-Five For Ever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה