כולן באות עם בני זוג למפגש?

סיגל2

New member
לפי הרשימה של אתי אלבכרי, אז כן

כולן באות עם בני הזוג שלהן.

pumpkinle

New member
אני אם אני אבוא אז זה כנראה יהיה בלי הבחור

לא יודעת מה קרה לו אבל הוא ממש לא מעונין לבוא. לא עזרו כל ההסברים והוא ממש לא כזה כלומר הוא מתלהב ללכת לכל מקום אז חשבתי לבוא לבד אבל לא בה לי לנסוע לבד מזאלונה,את גרה ממש לידי אולי נוכל לנסוע ביחד ?

pumpkinle

New member
נשמה, מה אתה עושה כאן בפורום ../images/Emo23.gif

לקח לי חצי דקה להבין איך משהו נכנס עם שם כמו שלי בשביל זה לא הלכת לחדר כושר ?

אתי@

New member
תגידו, אפשר לקבל קצת הסברים???

pumpkinle

New member
סליחה!!!!

האם את מי שאני חושב?? אבל לשאלתי אך משנים שם

מזאלונה

New member
בשמחה, רק ש....

אין לנו אוטו אלא רק טוסטוס ולכן תכננו לנסוע עם סיגל. יש לך אוטו? אם כן, נשמח מאוד להצטרף אליך או שתצטרפי אל סיגל יחד איתנו (אם יש לה מקום). איפה את גרה?

שלום לכולם.... ../images/Emo21.gif ../images/Emo39.gif

אז בקשר למפגש: לאלו שבני הזוג עושים להם עניין..פשוט תגידו את האמת. כולם מגיעים עם בני זוג.."איך זה יראה שאני אגיע לבד?" אולי זה יעבוד.. ואני מאוד מאוד אשמח אם תתחילו להשאיר את השרשור הזה למעלה ואם למישהו יש בעיית תחבורה פשוט תתאמו אחד עם השני, אני כל כך רוצה שכולם יהיו, כל כך חבל לי שיעל של צביקה נוסעת, ושרון 1 בחו"ל, אבל לדעתי אפשר יהיה לחשוב על מפגש נוסף בעתיד..אולי תהיה לנו מסורת של ט"ו באב.. יכול להיות רעיון לא רע בכלל..בסוף נעבור לגני התערוכה.. אגב, גם נשיקונת מגיעה.. שלכם אתי

אני בכוונה מעלה את השרשור ../images/Emo50.gif

מקווה שתהיה התפקדות מחודשת ביומיים הקרובים עם כמובן ציוני דרך בעניין תקרובת..... מתרגשת לקראת מהפגש מאוד מאוד ומקווה שיהיה מוצלח. אתי

סיגל2

New member
נסיעה למפגש

ראיתי עכשיו את המייל שלך שאת מגיעה לבד, אז כמו שכתבתי למזאלונה, יש לנו מקום לאדם נוסף ונשמח אם תצטרפי. אנא שלחי לי הודעה לדוא"ל הנמצא בכרטיס האישי שלי ונתאם. להתראות.

סיגל2

New member
השרשור שלי לא עלה יפה ../images/Emo5.gif

ההודעה היתה עבור PUMPKINLE

ציפורוש..שלא תעיזי לא להגיע...

מצידי יש לך שחרור... הערב הזה הוא בגדר פיקוח נפש דוחה שבת... איך נוותר עלייך? נעשה מאמצים..אולי מישהו יגיע מנתניה? אז נסדר טרמפ לאהובך עמי? חייבים !!! וואו!!! נזכרתי יש את אור ואלכס שמגיעים ממושב עולש? צריך לברר אבל לדעתי הם יבואו אפילו מוקדם יותר כדי לעזור.. טוב נמצא לכם פתרון. יאללה עצות ודחוף!!

למעלה