כולן רואות כדורגל?

• פותח הנושא t32
  • פורסם בתאריך

t32

New member
כולן רואות כדורגל?

מה לא? טוב אז הנה: כל חודש אני משלמת סכום גדול ליס(אני לא אנקוב בשקלים כי תמיד קופץ מישהו(ישראלי?) ואומר לי שאני פרייארית ואפשר להשיג את אותו דבר בחצי מחיר, נניח- אני פשוט אוהבת להרגיש יוקרתית, טוב?) ומדי פעם יש להם פנינים ששוות כל שקל- לדוגמא התוכנית המעולה והנפלאה והמחרידה והמצחיקה בה צפיתי ממש עתה- סופר נני. כל שבוע מגיע הסופר נני לבית בריטי אחר שמתקשה לשלוט בעולל שלו ומלמדת אותם דרכי חינוכיות שונות. המצחיק בסדרה- העולל ה"מופרע" כביכול שראו היום, שיחסית לילד בריטי הוא אכן טירן ,בישראל יחשב אולי במקרה הכי גרוע לילד אסרטיבי מדי- רק דוגמא לכמה חרא מוכנים ההורים בארץ הקודש לספוג מיוצאי חלציהם. נהניתי מכל רגע- רעה שכמותי. בעיקר בחלק שבו האם התשושה והמרוטה הסבירה איך היה לפני הולדת הטרוריסט בן השנתיים וחצי. נהדר. אחח, תענוג למרשעת-מיזנטרופית-רווקה-זקנה כמוני לשבת מול הטלוויזיה, בדד, עירומה, מלווה בחתול(ברור) וכלב ולצפות כשהיא מכרסמת דובדבנים בחייהם המופלאים של ההורים שביננו. היו שם רגעי אמת נהדרים, נהדרים, למשל כשהאם והאב מסכימים שכבר אין להם שום חשק להתלבש או לטפח את עצמם וגם לא זמן פנוי לכך. ילדים. כן. חופש. כן בחירה קשה רבותי. קשה מנשוא. בכל מקרה- נא לרשום ביומן- ימי רביעי , יס+ ב22:00. שעשוע מובטח.

Nataly A

New member
חחחחח....מזכיר לי

לפני זמן מה, בערוץ 8 (בחיי, זו הפעם השניה שאני כותבת על ערוץ 8 היום, זה יתחיל להשמע כאילו אני משכילה או משהו) - היה חודש "חינוך ילדים" או משהו בסגנון. או במילים אחרות - הרבה תוכניות על ילדים מופרעים (וכולם בריטים גם כן). אני וזוגי ישבנו בפה פעור כל התוכנית, כי רוב הדברים שהראו שם בתור איזה basket case היו בערך הילד הממוצע פה (וכן, אני יודעת שלא כולם כאלה. לא צריך לקפוץ עלי ולספר שהילד שלכן הכי הכי). לנו אין YES, אפילו לא כבלים דיגיטל, אנחנו דינוזאורים - כבלים אנלוגי. בחיי, יצאה לי הודעה מפוזרת לגמרי..כנראה שזו השעה...או האפידורל...חחחח

magicgirl1983

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ראיתי גם אני איזו תוכנית...שהאימא מנסה להוריד ממנה שני ילדים מתוך ה-4. מה זה להוריד ממנה? - היא ישנה עם שניהם וכמובן שלהורים אין זמן איכות של..."שינה"... והילד הכי קטן צורח צרחות נוראיות...אמרתי לאימא שלי שיש מזל לילד הזה שהוא לא הבן שלי... הייתי גורמת לו לשתוק...אם בטראומה או בצורה טכנית... אימא שלי אמרה...אני הייתי זורקת עליו נעל!! אימא שלי?? זו שאומרת לי...מה את לא רוצה "אחד" כזה??? הייתי המומה קלות אבל אני יודעת טוב טוב מה היא מכחישה...היא גם שונאת ילדים!! אבל לא נורא.. בכל מקרה, רק לצפות בזה זה היה סבל נוראי...והאימא עוד מתמודדת עם זה כל יום כל היום...איזה פחד!! הייתי תולה את עצמי...

I s t a r

New member
בפעמים המעטות שצפיתי בזה..

וגם שם לא היה מדובר בילדים ישראלים,אולי כי הורים ישראלים והחברה הישראלית בכלל עוד לא מוכנה לתוכנית שתגיד : "אלוהים-עזרו לי- למה עשיתי את זה ואיך מתמודדים "????? כי כולם עוד עסוקים בהאדרת ההורות ובשטיפת המוח שמי שאומר דבר כזה -הוא דפוק. בכל אופן, אני חשתי חמלה גדולה,וגם חלחלה למחשבה שיש נשים וגברים שעוברים דברים כאלה נגד רצונם ונגד בחירתם הבסיסית, פשוט כי לא הייתה להם ברירה. חבל, זה לכ מה שאני יכולה לומר.

I s t a r

New member
האמת??

עוד לא קרה שהצלחתי לצפות בתוכנית הזו מהתחלה ועד הסוף..די מהר נשברתי,כל פעם מחדש. עבורי זה כמו לראות עינוי סיני, התעללות. הדבר היחידי שזה עושה לי זה לרוץ ולמהר ולהזכיר לעצמי על אמעי המניעה החשובים שקיימים בחיים...מעבר לזה, זה סיוטי למדי. לא יכולה להגיד שנהניתי.

למעלה