כולנו אחים - סינגל חדש לטיפקס..

Amber68

New member
כולנו אחים - סינגל חדש לטיפקס..

אתם יכולים לשמוע אותו באתר של 91 אף אם.. http://www.91fm.co.il/ במקום 23.. מה אתם חושבים ?? דעתי האישית.. משמיעה ראשונה לא ממש אהבתי.. סוף השבוע מסיבה יותר מתאים להם=)

גם לי השיר לא נראה בהתחלה

אבל שיר די טוב. אני רק מקווה שבאלבום החדש יהיו יותר שירים עליזים כמו "סוף השבוע מסיבה" נ.ב. אני היחיד ששמע את האקורדיון בשיר ונזכר בתקופת "האחרון בעשירון התחתון"?

לא מסכים איתך

כששמעתי את סוף השבוע מסיבה ונזכרתי בדיסקו מנייאק וריקודי עמבה חשבתי שהלהיטות הקלילה עלתה להם יותר מידי לראש. זה טוב שהם זוכרים גם לעשות כאלה שירים

FunkyGiraffe

New member
ביקורת מלאה

שיר מצמרר במלוא מובן המילה. אני לא זוכר את טיפקס גם מילולית וגם מוזיקלית ככה מאז 1997.

טיפקסית

New member
זה שיר נגד ההתנתקות

הבנתי כבר לפני כמעט חודש שקובי הקליט שיר על ההתנתקות כנראה שזה השיר האמת יש משהו בחלק השני של השיר אחרי המשפט "אל תירא ישראל אל תירא" שקצת הזכיר לי את המוסיקה החסידית בסלסול של קובי אף פעם לא זכרתי כזו מעורבות פוליטית גלויה אצל החבר'ה של הלהקה אומנם אני חלוקה בדעות שאנחנו דומים ושונים,אני אישית לא מצליחה לראות שום דמיון ביני לבין המתנחלים. אגב יש סיכוי שמקפיצים אותי להתנתקות בשבוע הבא,סבירות גבוהה [מאוד] זה לדעתי אחד השירים הפוליטיים ביותר אם לא הפוליטי המובהק ביותר של טיפקס בשנים האחרונות. אני משבחת את החבר'ה -קובי,גל,אבי,דני,רמי,מוטי,ביג אם על נגינה משובחת כל אחד בתחומו הוא. הבס היה ממש מצוין כנ"ל האקורדיון שהוסיף נפח גדול

שיר מדהים בעייני

לדעתי זה שיר מאוד יפה,קליט,מתאים מאוד למצב למעשה בגלל "המצב" הוא נכתב.... בסופו של דבר אין כמו לברוח למוסיקה טובה בגלל מציאות דפוקה... הכל אמיתי בשיר הזה....זה לא שיר על יונים ומלאכים וכנפיים ואהבה ובלה בלה.... פטליטי לגמרי ....וטוב שכך.

למעלה