קלוריות ועל השיטות לכך. כמה באמת עושות איזה שהוא סוג של ספורט, אפילו סיבוב הליכה ברגל? באיזה תקיפות? והאם אתן מתמידות בזה גם כשקר ורטוב בחוץ/בחורף, או מניסיונכן אתן מגלות שאתן עושות לעצמכן הנחות ומפסיקות בחורף לתקופות?
אני אוהבת ספורט ../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif
וגם בד"כ טובה ברוב התחומים שמצריכים כושר וכוח ולא זריזות. הספורט החביב עליי הוא שחייה והתמדתי בו הרבה זמן עד שקצת נמאס לי - אני שוחה חצי שנה עד שנה ואחרי זה עושה הפסקה עד ששוב מתחשק לי. בשנה וחצי האחרונות אני עושה גם סטודיו סי ומאוד נהנית וגם מאוד מבסוטה מהתוצאות. בחודש וחצי האחרונים התחלתי לעשות ספינינג (ביחד עם בעלי) וזה גם בינתיים נחמד מאוד! בדרך כלל אני עושה ספורט 4-5 ימים בשבוע. אני בדרך כלל מתמידה יותר דווקא בחורף כי בקיץ תמיד יש לי המון נסיעות ואז יותר קשה לי להתמיד.
פילאטיס היא שיטה דומה לסטודיו C. מישהי שעובדת שם אפילו אמרה לי שהם קצת מתחרים. Total Body Conditioning זה קצת אירובי וקצת עיצוב הגוף הכל בשיעור אחד. עושה גם הליכון אם יש לי עצבים, יוצא בערך פעמיים-שלוש בשבוע. הסיבה שגם עכשיו קל לי להתמיד היא שעברנו דירה וחדר הכושר ממש מול הבית...
חדר כושר (אימון של שעתיים בערך) - לפחות פעם בשבוע. טניס (משחק של שעה עד שעתיים) - פעם בשבוע. הטניס קצת בעייתי כשממש יורד גשם, אבל עוד נראה... נורא גאה בעצמי - עד שמצאתי את שני אלו, הייתי די פדלעה.
אני משתדלת לרוץ 2-3 פעמים בשבוע בבוקר, לפני העבודה - 5 ק"מ על ההליכון בחדר הכושר. וחוץ מזה אני "עושה" ספינינג עוד כמה פעמים בשבוע... נו טוף... חצי שיעור אני עושה ספינינג וחצי אני עסוקה בלהתרוץץ בין התלמידים ולעודד אותם... זה נחשב? אבל בחורף זה לפעמים באמת קשה יותר לאנשים להתמיד כי קר לצאת מהבית.. לעומת זאת בקיץ חם לכולם אז גם כן קשה... בקיצור - תמיד אפשר למצוא תירוצים... אבל כשהופכים את הספורט להרגל מתמכרים לזה ולא חשוב מה המזג אוויר...
ואני מאד מרוצה מעצמי שהוא לא הפך לקולב! בדרך כלל אני הולכת עליו שלוש פעמים בשבוע בסביבות ה- 10 ק"מ ולפעמים בנוסף אם יש זמן אני יוצאת להליכה עם חברה שהיא לא ממש בכושר אז אפשר לקרוא לזה הליכה איטית של 4-5 ק"מ.