כולנו מצפים ומיחלים... אני רוצה לבדוק מה השעה לפי שעון תפוז.
ש שיSY New member 29/3/04 #6 כי... אני פשוט "ל א י ו ד ע"! אני בור ועם הארץ במי הלחין, עיבד, איפה, וכו`
R Rצינית New member 29/3/04 #7 כמן שאומרים:"עדיף לשתוק ולהחשב טיפש מאשר לדבר ולהוכיח זאת" סתאאאאאאאאםםםםם .שי לא עליך.זה משפט שאני צריכה מדיי פעם לאמר לעצמי.. תודו.נכון?
כמן שאומרים:"עדיף לשתוק ולהחשב טיפש מאשר לדבר ולהוכיח זאת" סתאאאאאאאאםםםםם .שי לא עליך.זה משפט שאני צריכה מדיי פעם לאמר לעצמי.. תודו.נכון?
R Rצינית New member 29/3/04 #12 עזוב אני חיה על נצחונות,לא אוהבת להכשל.אז למה לי להכניס את עצמי לכשלונות...
ר רפוש rafush New member 29/3/04 #8 נראה לך שאני כן ידעתי... את התשובה היום? זה היה שאלה קשה ולכן סתם ניחשתי תשובה מה כבר יכול להיות.
ש שיSY New member 29/3/04 #10 אין לי... אפי` שמץ של מושג, אז אני יכתוב? מילא אם היה לי ספק אז הייתי כותב, אבל אם אני לא יודע אז מה אני יכתוב?
אין לי... אפי` שמץ של מושג, אז אני יכתוב? מילא אם היה לי ספק אז הייתי כותב, אבל אם אני לא יודע אז מה אני יכתוב?
ר רפוש rafush New member 29/3/04 #11 אתה רואה שגם אני המצאתי... והיה לי גם סיכוי להמציא את התשובה הנכונה שהיא בלגיה. אני טועה?