כולנו מתפללים לשלומו של ראש הממשלה

כולנו מתפללים לשלומו של ראש הממשלה

אנשים טובים, אתם מוזמנים להוסיף כאן תפילה משלכם.

mean girl 16

New member
../images/Emo142.gifכולי מייחלת לשלומו של רה"מ

וגיבור ישראל, אריאל שרון. עוד לא הספדתי אותך, אריק

טלמ

New member
../images/Emo143.gif רפואה שלמה לרה"מ שרון

איש כל כך טוב, רה"מ מהטובים שהיו לנו, כ"כ חבל לי עליו... קשה לי לראות את הפוליטיקה בלעדיו

surfEU

New member
תפילה לנס, הלוואי ושרון ייצא ממצבו

שרון הוא גיבור ישראל איש צבא ואיש השלום הלוואי וייצא ממצבו הקשה

../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif - מתפלל להחלמתו

איש יקר ואהוב ומנהיג אמיץ !! כולנו מתפללים לשלומך ,אדוני ראש הממשלה ומאמינים שתחלים ותבריא ותהיה עם ילדיך ונכדיך , ועם כולנו

bhnadav

New member
../images/Emo10.gif רק בריאות, רק בריאות../images/Emo70.gif ../images/Emo101.gif

כעת אני שומע שהניתוח הסתיים ועבר בהצלחה...
באמת, רק בריאות, זה כל מה שחשוב כרגע
מחזיר אותנו לשבת הנוראה ההיא...

bhnadav

New member
נחכה לעדכון ב-17:00.

לפחות גורם בכיר בבית החולים מצוטט כפי שאומר ש"שרון יצא מכלל סכנה אחרי הניתוח".

תומרס1

New member
אני נושא תפילה

בליבי ששרון ייצא מזה בשלום ושירגיש טוב. רק בריאות!!!

lazaroni

New member
מחזיק אצבעות! תחזיק מעמד

הידרדרות חמורה במצב: ראש הממשלה, אריאל שרון, סובל מבעיה חמורה במערכת העיכול והוכנס הבוקר (שבת) לניתוח. דוברת בית החולים "הדסה" עין כרם בירושלים, יעל בושם-לוי, מסרה שסכנה נשקפת לחייו. שרון עבר בדיקת CT בבטנו, שממצאיה הראו כי הוא סובל מפגיעה חמורה במערכת העיכול. "היתה בעיה באספקת הדם למעיים ונגרם נמק באזור. הדבר התגלה לפנות בוקר", מסרה הדוברת. ב-26 בחודש הזה ימלאו לשרון 78 שנים. לדברי הדוברת, הניתוח שהחל בסביבות 11:00 בבוקר יימשך בין שלוש לשש שעות. עוד הוסיפה כי "ראש הממשלה נמצא במצב קשה מאוד, הקשה ביותר מאז הגיע לבית החולים". עומרי שרון הגיע לבית החולים וכך גם יועציו הקרובים דב וייסגלס ואסי שריב, מנכ"ל משרד ראש הממשלה, אילן כהן ומזכיר הממשלה, ישראל מימון. בנוסף הגיעו המזכירה האישית, מירית דנון והנהג האישי, ז'ילבר. ================================================================== נחזיק כולנו אצבעות, ואולי אפילו ההידרדות עכשיו תביא להשתפרות המיוחלת במצבו

למעלה