"כולנו ריקמה אנושית.....

דולידול

New member
"כולנו ריקמה אנושית.....

"ואם אחד מאיתנו הולך מעימנו..." חושבת הרבה על השיר הזה, מאמת מה אנחנו שווים, יכולים בצ'יק להעלם מכאן תוך שניות שבריר שניות ואנחנו כבר לא כאן, מה אנחנו בכלל? מי ברא כאלה יצורים עם מכונה מדהימה שלא שווה כלום. מה זה הגוף האנושי הזה? לפעמיים אני חושבת שאלוהים טעה שהביא אותי לכאן לא מסתדרת עם הטבע הזה. עם היקום עם הבריאה עם הכל (ואני תמיד מתבלבלת באם ובעם א' או ע'אז סילחו לי). תוך זמן קצר הילדה שננשכה ע"י הכלב נעלמה, הילד ששחק בגן נעלם מטיל, תאונות, מחלות הכל בתוך הטבע הזה. וגם נמאס לי לחשוב אז אני מפסיקה. וסוגרת עם השיר הבא "הו כמה קל להיסגר וכמה קשה להיפתח"...(שלמה ארצי).

לא הכל אנחנו יכולים להבין ../images/Emo103.gif

ובאמת מפחיד לחשוב על הזמניות של החיים והפתאומיות בה הם יכולים להגדע פתאום, ללא אזהרה. את אוהבת את ריטה, נכון? מה חשוב היום ביצוע: ריטה מילים: עוזי חיטמן לחן: אבי טולדנו ואריה גור אני הולך קדימה, לא מביט אחור. וחושב על דרך, לשכוח, לא לזכור, כי כל מה שהיה - איננו, אלוהים יושב למעלה - שם בעננים, ואני קטן למטה - לא בעיניינים. מה חשוב היום - מה? מה חשוב אתמול - מה? מה חשוב הכל מה? אם נמשיך לרצות - אז יסתדר הכל. אלך על אם הדרך, לא אפסיק לצעוד, ואכרע גם ברך, אלך לי עוד ועוד. כי כל מה שהיה - איננו. אלוהים יושב למעלה, עם המלאכים, ואני קטן למטה מחפש דרכים. מה חשוב היום - מה?... לא נדע גם פחד, לא נדע מכאוב ונלך ביחד עד הסוף הטוב. כי כל מה שהיה - איננו. את פני אשים קדימה, לא אביט אחור. ותראו אני מבטיח, מבטיח לא לחזור. מה חשוב היום - מה? מה חשוב אתמול - מה? מה חשוב הכל - מה? אם נמשיך לרצות - אז, יסתדר הכל.

דולידול

New member
כן אוהבת את ריטה ואת השיר הזה..

תודה על התזכורת שבשיר. השיר הזה מאוד מתאים לי תמיד מחפשת דרכים.... .

בוזיקית

New member
שיר לדולי היקרה

"אל נבקש הכל לדעת אל נסתקרן לגבי המחר יש לפעמים שסיבה לא נודעת יש לפעמים שנסתר הדבר יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל אל נבקש סיבה לכל צעד אל נבקש לדעת כל סוד יש לפעמים שסיבה לא נודעת אל נתיאש, אל נפסיק לצעוד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל יש בוודאי דברים שעשינו ישנם כאלה לא מעטים אם עדיין סיבה לכל זאת לא גילינו אולי נגלה סיבתם בעתיד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל"

למעלה