כול אחד והסרט שלו

shawn 1

New member
כול אחד והסרט שלו

כאן כול אחד יכתוב רק ואך (לפחות עד) 3 (אני יודע, קשה..) סרטים הכי טובים בעיינו שראה בכול קטגורייה מהז'אנרים הבאים: קומדיה קומדיה רומנטית מותחן פסיכולוגי אימה פעולה דרמה מותחן דרמדי (דרמה קומדית) מדע בדיוני והסרט הזוכה הגדול! הנה הרשימה שלי: קומדיה: "משתגעים על מרי" "מעודדות צמודות" "דודג'בול" קומדיה רומנטית: "המקסיקני" "ואז הגיעה פולי" מותחן פסיכולוגי: "שתיקת הכבשים" "חלון סודי" פעולה: "ג'נטלמנים מובחרים" אימה: טרילוגיית "צעקה" "המנסרים מטקסס" - החידוש "טעות בכיוון" דרמה: "כנופיות ניו יורק" "משחק השמועות" "חייו של דייויד גייל" דרמדי: "משחקי פיתוי 1" מותחן: "המופרעים" "ABANDON" "מועדון הגולגולות" מדע בדיוני: "קיוב" והסרט הכי הכי זוכה אצלי: "המקסיקני"!

noa131

New member
אז מה אם זה סרטי אימה?

אי אפשר לעשות שאלון על סרטים אחרים? אז תחשיבו את זה באוף... אני עונה.. קומדיה- יורוטריפ, וגבר מי שמטפלת... קומדיה רומנטית- סדנה לעצבים מותחן פסיכולוגי- באמת חלון סודי... אימה- פנייה לא נכונה או טעות בכיוון או וואטאוור... פעולה- אני לא מצליחה לחשוב על כלום(אולי כי 4:30 בבוקר...) אז אני מצטרפת לג'נטלמנים מובחרים... דרמה- טיטניק!!! *אהמ*נעמה אני מתביישת בך עכשיו*אהמ* מותחן- כנל... דרמדי (דרמה קומדית)- לאדעת...זה לא בא כל כך ביחד... אולי בובספוג? מדע בדיוני- שוב אני מצטרפת.. קיוב.. והסרט הזוכה הגדול! אמממ לאדעת.. אולי יעד סופי1+2 או מולין רוז' או טיטניק *אהמ* שוב נעמה *אהמ*

KRUEGER

New member
חחחחח

אז מה?! יש למישהו (נועה!) בעיות שאני לא רוצה לראות טיטניק ואף פעם לא ראיתי??????????

noa131

New member
לי יש! את תמיד מנצחת בנוור..

וחוצמזה- איזה מין בת את? כל בת ראתה טיטניק!!! רגע.. אז פרדי הומו? חחחחח

noa131

New member
אממ....

=\ רגע.. אני הולכת לראות אותך עוד שעה וחצי... לא.. מה פתאום? אני קוראת לך גבר? לא... =]] please don't kill me pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase

KRUEGER

New member
אל תדאגי עכשיו אני אטפל גם בך וגם

וגם ביואב!!!

noa131

New member
אני עוד חייבת לך על אתמול!!

לא זוכרת מה עשית אבל עיצבנת אותי!! XDD =] ואיזה יואב? המתולתל? מה הוא עשה?

KRUEGER

New member
הכול בגללו...

הוא אמר לך ואת אמרת לי... חוץ מזה מה עשית לך אתמול? עם עידו? חחחח

הנה

קומדיה: "מת לצעוק (כולם)" "גבר מי שמטפלת" "מר וגברת סמית'" קומדיה רומנטית: "50 דייטים ראשונים" מותחן פסיכולוגי: "מסור" פעולה: "מטריקס" "קיל ביל" "ספרות זולה" אימה: "פנייה לא נכונה" "אל תשחקו עם זרים" "המנסרים מטקסס" דרמה: אין לי מושג... דרמדי: גם... מותחן: "החדר" מדע בדיוני: לא'דע והסרט הכי הכי זוכה אצלי: אולי מר וגברת סמית' או ספרות זולה (ראיתי היום)...

רועי123456

New member
נצל"ש

היום בשעה 02:05 יש את הסרט רצח בנתיב אהבה ביס 2 סרט ענק לדעתי וזה עם אנה פאריס
בקיצור אל תפסידו ויש גם בשעה 00:37 אמריקן פסיכו 2 ביס 2

למעלה