כול היצירות של באח לאוגב אם קופמן

gidi ahronovich

New member
כול היצירות של באח לאוגב אם קופמן

היי יש למישהוא מושג למה אי אפשר להסיג בארץ את הקופסה של כל החומר של באח לאוגב אם קופמן בתור בודדים אתה משלם על הדיסקים פול פריס כלומאר 89 שכלים לדיסק ואם זה כפול עז תכפיל ב2 ואם אתה כונה את כול הבוקדט את זה יורד ל 49 או 59 שכלים האם למשהוא יש עוטק של הקופסה ההיא ? או ו האם משהוא טסב בזמן הקרוב למדינה שאפשר להביא ממנה את הקופסה כמו אגב באמאזון היא עולה 150$ לפי החומר ששמעתי היא צריכה לההיותקופסה מדהימה

lvbbb

New member
אתה יכול להזמין .........

מהחנות המקוונת www.mymusic.com . החנות הזאת מוכרת את כל הקופסה של קופמן, 16 דיסקים ,במחיר של 103 דולר ,אתה משלם 7 דולר על כל המשלוח , סך הכל 110 דולר. יוצא לך מחיר דיסק, ממוצע של 34 שח בערך.זמן הגעה של משלוח לארץ בין 3-5 שבועות ( אני מדבר מניסיון ) פרטים על הקופסה של קופמן ניתן לקבל כאן. אני לא אוהב כל כך את קופמן , לפחות לא בעוגב , לדעתי הוא משנה וסוטה יותר מדי מהפרטיטוטה .אני אישית מעדיף את הנגינה של פיטר הארפורד בעוגב. הקופסה של הארפורד ליצירות באך גם נימכרת באתר הזה והיא עולה 89 דולר , כוללת 17 דיסקים. התפריט של קופמן והארפורד די דומים ( 70% מן היצירות זהות בשתי הקופסאות ) פרטים על הקופסה של הארפורד ניתן לקבל פה . אני נתתי למטה קישורים לדוגמאות של 60 שניות בנגינתם של שניהם לטוקוטה ופוגה ברה מינור של באך כדי שתשווה את נגינתם.

gidi ahronovich

New member
תודה תגיד אפשר

לדבר איתך על זה מיחוץ לפורום אני לא יכול להשתמש בתיבת המסרים אתה יכול לכתוב ליל לאימיל האישי [email protected]

שמוצקין

New member
יש גם הוצאה נוספת

של טון קופמן בעוגב בשם NOVALIS שם כל דיסק נמכר בנפרד והביצוע לטעמי קצת יותר מוצלח מהביצוע החדש של טון קופמן.

למעלה