כול כך קשה לשחרר

טחיא

New member
כול כך קשה לשחרר

הבנות בנות כמעט 8 חודשים ובעצם הנקה מלאה לא הייתה אף פעם עש גיל חצי שנה בערך קיבלו
רק הנקה ובקבוקים שאובים מאז הצטרף הנוטרמיגן ואיתן ירדה כמות השאיבות
בשבוע האחרון בגלל מחלות אצל שתיהן הן כבר לא מקבלות חלב אם בכלל ואני שואבת למקפיא
חוץ מפעם אחת שהבן שלי בן שנתיים ביקש ושתה 150 cc חלב אם

מצד אחד ברור לי שלינוק הן לא יחזרו והכמויות הולכות וירדות אני שואבת 100-200 cc ליום שבמקרה הטוב זה ארוחה אחת לאחת מהן אז ההגיון אומר שגם ככה הכמויות הולכות ויורדות והן לא מקבלות אז עדיף להפסיק
מצד שני נורא קשה לי לוותר על זה ואיפה שהוא אני מקווה שלפחות שאוב אני אוכל לתת להן

אני יודעת ש8 חודשים זה יפה מאוד ועדיין קיוויתי שאני אצליח לתת חלב אם לפחות עד גיל שנה

את מדהימה !!!

אני עוקבת אחרי ההודעות שלך ומכל המילים עולה תמונה של אמא כל-כך מסורה, כל-כך אוהבת, כל-כך רוצה להעניק ולתת לילדות שלה את הכי טוב שאפשר ואני מעריצה ומעריכה את המאמצים שלך. בתוכך הרי את יודעת את התשובות. את יודעת שעשית מעל ומעבר ושכל מה שנתת ושאת נותנת זה מדהים. אולי לא צריך לקבל החלטה ? אולי את יכולה להניח לעצמך ולא להתחייב על מועד סיום או על כמות של שאיבות, תשאבי כשאת יכולה וכשמתאים ומתאפשר לך ותתני להן כשיצא ויסתדר. לפעמים דווקא כשאנחנו מרפות מגיע איזה שחרור ואיתו הקלה וזרימה !

talyab1

New member
כל כך מובן ובכל זאת...

בשלב הזה את לא רק עושה את מה שטוב להן
את גם משחררת אותך... אחרי תקופה ארוכה הגוף שלך חוזר לרשותך!
את חוזרת להיות של עצמך. חופשיה. עצמאית. והנתינה שלך להן רק משנה צורה
החיבור שלכן מתאים את עצמו לשלב בו הן נמצאות , לא מצטמצם רק להפך...
מדהים שהצלחת להגיע עד כאן. לגמרי עשית את זה!

את מכירה את הסיפור שלי...

שאבתי עד שנה ו 10 ימים.
מה שאני עשיתי, כדי להקל על עצמי זה קבעתי לעצמי מינימום שמתחתיו אני מפסיקה. ידעתי ש 70CC ביום לכל אחת זה מינימום מספק. אז החלטתי שמתחת ל 140 אני מפסיקה.
וכשזה הגיע, חיכיתי שבוע לראות שזה שינוי יציב, וביום שישי אחד, אחרי השאיבה האחרונה, אפסנתי את המשאבה שלי, קיבלתי חיבוק מהאיש, וזהו.

מטית

New member
פיספסתי משהו

למה שהן לא יחזרו לינוק?

וכל שאוב שהן קיבלו עד כה זה נהדר!

טחיא

New member
תודה לכולן מטית לגבי השאלה

רוב שהסיכויים שהן לא יחזרו לינוק כי המשקל שלהן לא מאפשר את זה הן לא עלולות מספיק ומקבלות תוספת קלורית בחלב

למעלה