כול כך רוצה לרזות ולא מצליחה.

black angel5

New member
כול כך רוצה לרזות ולא מצליחה.

היי לכם. כשהייתי קטנה הייתי ילדה שמנהנה מאוד,בכיתה ה' זה כבר התחיל להתאזן ועכשיו אני בכיתה ו'. אני נראית דיי טוב ...אבל אני לא רזה,ואני לא מצפה להיות רזה...אבל בחצי שנה האחרונה השמנתי המון. שנה הבאה אני עולה לחטיבת הבייניים ואני כול כך רוצה להראות טוב,לא רק בשביל החיצוניות..בשביל האחרים,אלה גם בשבילי,הצטרפתי השנה למחול(כול השנים עסקתי בספורט) ומאוד חשוב לי להראות טוב בבגד הגוף,ואני שונאת את איך שאני נראית בו,שונאת את השומנים האלה.. אבל אני באמת רוצה לשנות, אני אוכלת ואחר כך כול כך מצטערת על זה. בבקשה רק עזרו לי...לרזות,תפריט,משהו!!! רק עזרו לי ...לא שאני ירזה עוד שנה שנתיים,שבחודש חודשיים יהיה שינוי,כולשהו!! בבקשה...אני בוכה על זה,לא מסוגלת לראות את עצמי ככה. ובאמת שאני לא רזה שרק מחפשת איך להיות יותר. אני צריכה להוריד במשקל,אבל צריכה עזרה..בבקשה תעזרו לי! אבל אל תפנו אותי לדיאטנית.... תודה.

המלצה

את ילדה צעירה בגיל ההתבגרות את חייבת לקבל הנחיות מקצועיות מסודרות שמתאימות לך לאורך החיים שלך תוך התחשבות בעובדה שאת בגיל ההתבגרות . חבל על הבכי, הדבר מאד פשוט- גשי לייעוץ יחד עם אמא לדיאטנית במסגרת קופ"ח וקבלי הנחיות מקצועיות. מצטערת לאכזב אותך אבל את חייבת מסגרת מסודרת מקצועית ומבוקרת.

למעלה