כול כך רע לי
(טריגר)

DOCTOR W H O

Member
מנהל
כול כך רע לי
(טריגר)

אני מרגישה רע!
הייתי צריכה לנסוע לת"א לחתום על סל שיקום (כדי שאני אסיים בגרויות, כן אני טיפשה כי לא סיימתי בית ספר) בפני הפסיכיאטרית שלי.
הלך בסדר, אבל כל האוירה של ת"א עשתה לי רע. מאז שאבי נפטר אין לי מה לחפש יותר בתל אביב.
לפני זה פגשתי את בת דודה שלי והיא ביקשה שאני אביא לה את כל הבגדים שלה שנארו אצלנו.
הבאתי לה גם סיגריות ומאה שקל. כרגיל היא בדיכאון. אומרת שהיא מנסה לשכוח את העבר ולהתאפס. אמרתי לה שלמרות המרחק אנחנו עדיין ביחד ואנחנו משפחה.
היא אמרה על זה שיכולנו לשכור דירה בת"א ביותר זול (עשינו חוזה חדש והבעלת בית העלתה את זה ל4300)
וזה שיכולתי לנסוע באוטובוס ושאני זורקת כספים, ושאנחנו חיים בבועה.
אחרי זה תפסתי מונית ראשונה שראיתי בדרך לפתח תקווה.
הלכתי לחנות ספרים וקניתי (עם צ'קים) הרבה ספרים לאחי.
אחר כך חזרתי הכנתי אוכל וכשאחי חזר הוא התלהב מהספרים (הוא מאוד אוהב ספרים ושימח אותי שעשיתי לו הפתעה).
איך שהוא בא לפתוח את הסםפרים אמא שלי מתקשרת, שיש כלב בחנות שהיא עובדת כלב נטוש או ברח, והיא מביאה אותו הביתה.
הכלב נראה מהמם האסקי שחור לבן נראה כבן שנה. ישר שוב בזבזנו כסף על צ'קים (אין לי מושג מתי זה יגמר הכול) וקנינו לו דברים כמו אוכל וצעצוע. הבעיה עכשיו שהחתולים כל הזמן נוהמים עליו והוא נובח עליהם.
זאת לא הבעיה (למרות שזה גורם לי להשתגע) הבעיה שהוא השתין בבית וחירבן על השטיח!
בסדר אמא ניקתה. אבל מה יהיה עלי? שנים שלא טיפלתי בכלב והכלבה הקודמת שלי היתה יורדת פעם ביום.
מה יקרה כשאחי יהיה בלימודים ואמא בעבודה והוא יעשה צרכים בבית?!
איך אני אנקה עם האוסידי שלי?!?!
הספיק לי שהייתי דורכת בתור נהרות של פיפי וקקי וכולי. אני מפחדת! תוסיפו שעכשיו גם אחי רוצה למצוא עבודה בגלל המצב בחשבון הבנק, ואני אראה אותו רק בערב:(
מצד שני אולי יהיה נחמד לרדת איתו בצהוריים לטייל.
מחר בא הוטרינר לבדוק אם יש לו שבב אולי הוא שייך למישהו. מצד אחד אני רוצה שהוא יהיה שייך למישהו מצד שני לא.
כול כך רע לי:((((((((((( בבקשה עזרה.

HH husa

New member
למה האמא הסכימה לקחת אם היא לא יכולה לטפל בו

עד שימצאו את הבעלים או מי שיאמץ ? (ועוד שיש חתולים זרים בבבית , מסכן הכלב)

"מצד שני לא" מדוע לא ? מצבו יהיה טוב יותר אם לא יהיה רק ברחוב (ואצלכם אין אפשרות).

חיבוק גדול

את מדהימה
תוך הטיפול בעצמך, בדברים החשובים לך, את דואגת לכל מי שסביבך. דואגת לבת דודתך, לאחיך ואפילו לכלב נטוש.

לפעמים ה"אין ברירה" של הטיול עם הכלב, באמת יכול נחמד ומשנה שגרה.

לגבי החשבון, יש לך אפשרות לעשות רישום שבועי של כמה יש, מה חייבים לקנות, כמה מותרות אפשר להוציא? זה יכול להקל בחישובים ולהוריד את החשש של מה יהיה בסוף החודש.
ולגבי מה יהיה אם הכלב יעשה משהו. אני משתמשת בכפפות חד פעמיות בדברים שמגעילים אותי, אז זו אופציה.
(אין לי ocd, אז אם מה שכתבתי לא מתאים, סליחה ותתעלמי)

DOCTOR W H O

Member
מנהל
תודה לכולכם

האמת שהיום אני מקווה שאין בעלים זה חצי חצי ההרגשה. היום בא הוטרינר שלנו והולך לבדוק אותו אם הוא שייך למישהו.
תודה על כל התמיכה

Lady Stark

New member
מתוקה אחת

אני חושבת שגם אם לא ימצאו את הבעלים חשוב שתחפשו לו בית. למה שתתמודדי עם עניין הניקיון כשקשה לך עם זה כל כך?
חוצמזה שלא חסרה לך אהבה של בעלי חיים בבית. יש לך את החתולים, הרי.
לגבי אח שלך, אני יודעת שזה מפחיד אותך אם הוא ימצא עבודה, אבל אתם עדיין ביחד ועדיין תראי אותו המון. זה יהיה בריא בשבילו להרגיש קצת יותר עצמאי ולך יהיה טוב בלב מזה שהוא ירגיש טוב יותר עם עצמו. מה גם שזה יעזור לכם כלכלית מאוד וברגע שתרד לך דאגה כלכלית מהראש ירד גם הסטרס.
ולגבי בת דודה שלך - אני עצבנית עליה כבר מלא זמן. היא כל הזמן פוגעת בך. ואת עזרת לה כל כך הרבה. תנסי לא להאמין לה,

DOCTOR W H O

Member
מנהל
שוב תודה ועידכון

מצאנו את הבעלים. הוא בא לקחת אותו. נתנו לו את כל מה שקנינו. בהתחלה בכיתי אבל עכשיו יש לי הקלה.
אני כנראה עוד לא כשרה להכניס לחיי כלב מאז מותה של ברבי. שכחתי כמה עבודה זאת, ואין לי את הכוחות הנפשיים לזה.
לפחות הוא חזר הביתה. אני אתגעגע אליו, אבל לפחות החתולים שלי משחקים שוב ובאים אלי לליטופים:)
תודה לכם על כל התמיכה ועל כל המילים המדהימות שלכם. אני אוהבת כל אחת ואחד ממכם.

סוף טוב - הכל טוב

ולך ולאמך מגיע
על כך שאספתן לביתכן כלב שהלך לאיבוד,למרות שיש לך חתולים ולמרות ה- OCD!

למעלה