כול מי שתפוז והבלוג שלו חשוב שיכנס

כול מי שתפוז והבלוג שלו חשוב שיכנס

טוב , אתם יודעים שמאחורי כול דבר טוב עומד או עומדת מנהלת טובה, לספר לכם סיפור קצר שקרה לי לפני חודש בערך רשמתי בבלוג שלי פוסט המשווה ביין יוסי בובליל לגלעד שליט, ומשהו החליט להעתיק חלק מהפוסט ולהפיץ במיילים עד מהרה מצאתי את הפוסט שלי מככב בלא פחות מ20 בלוגים רק בדה מרקר, זה שלא הזכירו את שמי או מאיפה זה נילקח זה עוד סלחתי, אבל משום מה מי שהעתיק החליט להעתיק רק חלק מהפוסט משהו שדי הטריד אותי , בהתחלה לקחתי אוויר והרגעתי את עצמי אבל ראיתי שזה תופס תאוצה וכול מיני אנשים לוקחים את הזכיות אליהם וטוענים שהם כתבו ובנוסף נפתחו קבוצות בפייסבוק אם הפוסט , ואפילו גיא מרוז ורינו צרור החליטו לרשום את זה בטור שלהם במעריב, פניתי לנעמה ונועה שהסברתי להם את המצב, והם במהירות הבזק טיפלו בזה שלחו מיילים והעניין תוקן , אומנם לא בכול האתרים, אבל זה כנראה בלתי ניתן לתיקון כי זה הופץ כבר וזה כמו כדור שלג, יכול להיות שאם הפוסט לא היה על גלעד שליט הייתי כועס אבל מכיוון שזה עורר עניין בציבור אז באמת שהפנמתי והבנתי שזכיות היוצרים פה הם עניין שולי הפניתי אותם למקומות הבעייתיים של אנשים שטענו שזה שלהם או למקום שהיו בו המון צפיות ואני חייב לציין שלא פעם אני רואה פה איומים על זה שאנשים רוצים לעזוב את תפוז וכמה רע וכמה תקלות , לדעתי עדיף שלפני שיהיה לתפוז שרתים טובים צרייך שיהיה אנשים טובים ומבינים בעלי המון סבלנות, ויש כאלה בתפוז אז נעמה ונועה המון המון המון המון המון ,תודה

tokbek

New member
../images/Emo45.gif

לעבוד עם אנשים בבלוגיה זה כמו לעשות רודיאו על שור זועם, בגלל זה מנהלים לא מחזיקים כאן הרבה זמן (לפי מה שהבנתי), אני מקווה שעוד אנשים כמוך ידעו לפרגן בכדי שנעמה ונועה לא יעופו מעל גב-השור הזועם הזה מהר מדי.

ברור שתכתוב "../images/Emo45.gif"

הרי הם מעלים כל קישקוש שלך לשער. איך קבעת שאנשים לא מחזיקים מעמד דווקא בגלל קושי התפקיד ולא בגלל שכר נמוך או הצעות טובות יותר מבחוץ?

נועה את פה?

שלחתי לך מסר לפני כמה ימים ביקורת על הספר, חשבתי שאת בחופש, כנראה זה לא הגיע או הגיע ולא מצא חן בכל מקרה הייתי שמחה לדעת שהמסר הגיע או קראת את הביקורת

noaost

New member
אוי, סליחה ../images/Emo24.gif

קיבלתי גם קיבלתי, וזה יקודם :) המון תודה על הביקורת. נועה

noaost

New member
תשובה

אם אתם חברים במועדון הספרות של הבלוגיה (כלומר- מקבלים ספרים מתפוז תמורת ביקורות), אז כן, צריך לשלוח לי מסר עם לינק ברגע שהביקורת עולה. (זה מפורט גם בדף שאני מצרפת לכל ספר שנשלח לבלוגרים). אם אתם לא חברים במועדון הנ"ל- תעשו מה שבא לכם

יש לך טעות

מנהלי הקהילות והבלוגיה הם לא טובים כמו שהם לא רעים. הם עשו במקרה הזה את מה שצריך לעשות, וזה לא הופך אותם למלאכים.

תושב חוץ כנס בבקשה

לא אמרתי שהם מלאכיות, אבל יודע מה עכשיו שאני חושב על זה הם כן מלאכיות. אתה יודע שברגע שרופא מציל חיים , או שוטר מציל אזרח נשקלע לסיכון חיים, וכ"ו, נכון נועה ונעמה לא הצלו לי את החיים ובאמת עשו את תפקידם אבל גם רופא עושה את תפקידו ושוטר עושה את תפקידו, בל יש כאלה שעושים טוב ויש כאלה שעושים מה שצרייך ויש כאלה שלא עושים בכלל אז לשעתי הם עשו את מעולה אז זכותי להביע תודה, ויש את טוקבק שכמו שציינת הבלוגים שלו תמיד בשער הראשי, יודע למה? כי התפקיד שלו זה לכתוב ,והוא כותב מעולה אז גם הוא זוכה להערכה מהעורכים של תפוז שהפ עושים את העבודה שלהם טובה, ויש אותך שאתה תמיד תכנס באנשים ותהיה שלילי כנראה שזה התפקיד שלך שאתה עושה גם טוב, אז הכי חשוב שיהיה לכולנו טוב

siv30

New member
../images/Emo24.gif אין אין אין

נעמה ונועה הן צוות מנצח מבחינתי! אין לי ספק שהן יצעידו את הבלוגיה שנות אור קדימה ואני שמחה שהדברים שלך נכתבים.

flashes

New member
מצטערת יקירה

אני אאמין רק אחרי שאראה! הנה עכשו, התפוז נתקע לי כל דקה ואני לא מצליחה לענות לאנשים בבלוג שלי, שלא לדבר על פוסט חדש... שמבחינתי נעמה הוכיחה את עצמה כבר בעבר ואני סומכת עליה לגבי נועה... אני צריכה לראות הוכחות! סורי.

זה נכון...

אני יודעת מה זה לראות העתקה על בסיס ההשקעה שלך והמחשבה שלך... אני ניהלתי 4 משחקים וירטואלים בתפוז של הישרדות וכעת אני בחמישי ואני רואה אין ספור גניבות אחד לאחד מהמשחקים שלי, אין קרדיט, אין זכויות יוצרים, אין אפילו תודה... כנראה שזה טיבו של העולם בכלל ושל הישראלי בפרט, לגנוב, כמו שקרה לך... נותר רק לאחל לך שזה לא יקרה שוב

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif בהחלט מגיע להן כל הכבוד!

למרות כל מה שקורה כאן, חייבים לפרגן להן מדי פעם!!! העבודה שלהן היא מאוד לא קלה וכוללת לא מעט כפיות טובה... אגב, אני קיבלתי את זה במייל ותהייתי מי באמת מי כתב את זה. עכשיו אני יודע
כל הכבוד!

אתה צודק מסכים איתך

צריך לבקש רשות וחשוב לציין לפי הזכויות, כי בסך הכל כל אחד/ת מאיתנו עובדים על כל רשומה ולפעמים יש רשומות שבדרך לא פשוטה בסוף מצליחים להכינם ולהוציאם לפועל הגיעה הזמן שכל אחד יכתוב במילים שלו, זה קל לקבל מוכן, אך זה לא חוכמה כל בלוגר צריך להבין את זה, אז בבקשה בלוגרים, קודם כל תרשמו למי הזכויות וזה לא יפה לגנוב זכויות יוצרים. בתודה היחיד כאן מהבלוג "שקיעה בים"

למעלה