כול מפלגת קדימה מושחטת

תן לי לנחש, אתה תומך ליכוד? ../images/Emo6.gif

דוגמא מצויינת לחבריך המסיתים, הקיצונים והמליטנטים.. גם לא יודע לכתוב וגם מלא שנאה :) אתה מוזמן להביע דעתך, עם חבריך לדרך - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=291

mean girl 16

New member
אתה כזה מסיתן

לי הוא נראה דווקא המפד"ל או האיחוד הלאומי. יניב, זה כבר עובר כל גבול.

חלילה אם כל הליכודניקים כאלה!!!

אנשים כמוך, הם דוגמא לקול שפוי שקיים גם בקרב תומכי ליכוד! לצערי, כמעט כל ההכפשות באות מאנשים שהגדירו את עצמם כתומכי ליכוד.. בפורום הזה ובפורום של המפלגה בתפוז. אני רואה שגם את נאבקת בקול הקיצוני שקיים בתומכי המפלגה - ראיתי את הדיונים שלך בפורום הליכוד. כל הכבוד!

שרשור תמיכה לציפי?../images/Emo6.gif

אוהבים אותך ציפי

sknr 1

New member
אני מניח שאתם הולכים על השיא !!

המיפלגה שנישארה בחיים הכי הרבה זמן אחרי שחתכו לה את הראש

../images/Emo6.gif ברור שאין לכם איך להגיב ולהתיחס

אתה לא מגלה לי שום דבר חדש... טוב שאתה כן עם עצמך!

sknr 1

New member
אוקיי.....

בקשר ל- אולמרט, הוא צריך לשבת בשקט ולידגור על הביצים !! אף אחד לא בחר אותו ! (וגם לא יבחר) אז אסור לו לבצע שינויים, לא בחוק ולא בשאר הדברים. פשוט שינהל את השילטון כמו נעל טובה, עד שיבחר ראש ממשלה חדש, בבחירה דמוקרטית.

../images/Emo6.gif עוד פעם לא מדבר על המפלגה שלך?

אתם פאטתים עד כדי רחמים, ידידי..

זה לא משנה - אתה מוזמן לכתוב..

עובדות הקשורות לחברי המפלגה שאתה תומך בה! פתחנו שרשור מיוחד בשביל זה - הוא ריק בינתיים :) כנראה שאין הרבה אמת ועובדות - רק ססמאות וספקולציות.

sknr 1

New member
כול קדימה זה ססמאות וספקולציות !!

המטרה שלה עדיין לא ברורה.

איפה העובדות לגבי מפלגתך? ../images/Emo6.gif

תפסיק לדבר על קדימה.. דבר על הפלגה שלך - יש לך מקום בשרשור נעוץ לעשות כך! די עם הפאטתיות הזאת.. זה פשוט מעורר רחמים.

bhnadav

New member
אז למה אף אחד לא כותב את זה?

מה, תומכי הליכוד מתנערים ממדיניות נתניהו? הם בטוחים שהיא לא שיקמה את הכלכלה, אלא דווקא הרסה את החברה? הם סבורים שאם הם יזכירו את מה שעשה ביבי בתפקידו כשר אוצר - זה רק יבריח אנשים?

למעלה