כומתה אדומה

Iron-Maiden

New member
כומתה אדומה

אז ככה.. מר כומתה אדומה אכן עושה רושם של בנאדם סינפטי ונחמד, ולאחר שהשתתף כל כך הרבה בפורום וכתב כל כך הרבה הודעות אני מתאר לעצמי שחלקכם בפירוש מתקשים להאמין שעבדו עליכם בעיניים - בהחלט מובן. אך לצערי הרב, מר כומתה אדומה, מה שאתה מספר איננו עולה בקנה אחד עם המציאות. עובדות וסיפורים על מגלן אפשר למצוא בהרבה מקומות (אני יכול לנפח אותכם במידע על היחידה.. אז מה?). אני אמנם מלש``ב אך אני נוטה ללכת עם ``חופשי`` בעניין שאין אינטרנט בצה``ל ביחידה כמו מגלן, וזה נשמע הגיוני לחלוטין. וגם אם היה, איך אתה, מר כומתה, מצליח לכתוב לנו כל שעתיים? האם חיילים בקרבי כבר לא עושים שום דבר!? באשר לשאר צוות 6 (או מה שהוא לא יקרא לזה, זה לא כל כך קריטי, במקרה הנ``ל צוות 666 יותר הולם), ככל הידוע לי זאת לא צריכה להיות בעיה לפתוח מספר חשבונות בפורום, ועד כמה שידוע לי לחקות את אופיים של מספר אנשים באמצעות מקלדת גם היא איננה משימה קשה. נקודת המפתח אבל.. והוכחה האולטימטיבית מבחינתי, היא שלילה מוחלטת של אדם שקוראים לו רז ביחידת מגלן. בן דודי שירת במגלן עד לפני מספר חודשים (לא אציין את שמו), ולפני מספר דקות התקשרתי אליו והוא אמר לי מפורשות שהוא לא זוכר כל אדם העונה לשם רז ביחידת מגלן, והבנאדם מכיר טוב מאד את היחידה (השתחרר בדרגת סרן אחרי מספר שנות קבע). בנוסף לכך שמעתי מבנאדם אשר דיבר בצא`ט עם מישהי העונה לשם ``כומתית-אדומית`` כי אותה ``כומתית`` המתיימרת להכיר מקרוב את ``רז`` ענתה לו ``אני צריך ללכת`` לקראת סוף השיחה.. מה שמעיד על אמינות הדברים (לא כותבים צריך במקרה.. עם כ` סופית!?) הייתי מציע לכולכם לשקול זאת היטב לפני שאתם הופכים לכיפה האדומה של הכומתה האדומה. נ.ב. ותודה לחופשי אשר העיר את עיננו לפסיכופט שם בדוי רז.

הצעה לפתרון ``התעלומה``.

חופשי אמר שיש לו חברים במגלן, שמשרתים עכשיו ביחידה. כומתה אדומה (ובכך אני מתכוון לכל האנשים שנמצאים שם, או שמא זה אדם אחד עם הרבה אנשים בתוכו...) טוען שהוא משרת במגלן גם כן. מגלן זו לא יחידה כזו גדולה. מסקנה - חופשי ישאל את חברים שלו על צוות 6. חברים של חופשי יבררו וידברו עם האנשים שם (אם קיים כזה צוות) ויגידו לחופשי. אם כומתה אדומה אכן ממגלן, לא תהיה כל בעייה לזיהוי האנשים שם ואני בטוח שכומתה אדומה ישמח ``לטהר`` את שמו, אם הוא לא ממגלן, אני בטוח שחופשי ישמח להגיד אמרתי לכם ולקבל את תודתנו. ואם מישהו מהם יסרב לשתף פעולה? מי שיסרב, לדעתי, הוא זה שמשקר. פשוט, קל ונוח - מ.ש.ל.

למעלה