כוננות אמבולנס בלידה ביתית

כוננות אמבולנס בלידה ביתית

אני מתכננת ללדת ב"לידה ביתית" ורוצה שאמבולנס יהיה ב"כוננות" ליד הבית, למקרה שמשהו יסתבך. אני מבינה שאני צריכה לפנות לשרות אמבולנס פרטי. שמעתי כל מיני סיפורים על "אמבולנס פרטי" יש איזו שהיא דרך לדעת איזה שירות נחשב "טוב ומקצועי"?. איזור ת"א

שָׂרָה

New member
labor could go on for 14 hours

suppose it will be parked by your house for that loooong time

אורניקי

New member
כדאי להתייעץ עם אילנה שמש

אני יודעת שבחלק מהלידות שבצימר שלה, יש אמבולנס בכוננות. התשלום לפי שעות, אני חושבת כ400 שח לשעתיים ראשונות או חלק מהן.

תודה

אשמח לרעיונות נוספים, ואם אפשר גם ממוקדים (הכוונה לשמות של חברות שכדאי ליצור איתן קשר). אפשר ליצור איתי קשר במסר. תודה

יש תשובות - כמה טוב שיש פורום

קבלתי הבקור מסר מ"קוראת שקטה", שבדקה את הנושא עבורה, ולאחר הצלבת מידע עם סניף מד"א, מתברר שמד"א מקיים שירות בתשלום של "אמבולנס ליד הבית". זהו שירות להזמנת אמבולנס ל"כוננות אירועית" (למשל, משחקי ספורט, אירועים רבי משתתפים וכו'). המחיר לתעריף יום הוא 465 ש"ח לשעה הראשונה ועוד 150 ש"ח לכל שעה נוספת, ולתעריף לילה המחיר הוא 560 ש"ח לשעה הראשונה ועוד 180 ש"ח לכל שעה נוספת. תודה ל'קוראת השקטה" ולפורום.

עוד רעיון

למרות שזה יכול להיות מאוד מרגיע אמבולנס מתחת לבית בלידה, רק המחשבה על כל הכסף שכל דקה עולה יכול להיות מאוד מלחיץ. רב הפינויים בלידות בית זה מחוסר התקדמות ולכן אפשר לארגן וואן עם מזרן מאחורה לפינוי. אם המחשבה היא אבל מה יקרה עם חס וחלילה יהיה מצב חרום וצריך ממש אמבולנס אז אפשר פשוט להזמין, הם מגיעים מהר.

למעלה