כוסאוחתו היי לרן

כוסאוחתו היי לרן

בקיצור. נכנסתי להיי לרן, ואין בקורסים שלי כלום, נאדה, גורנישט, הכל ריק. נכנסתי ל math.haifa.co.il שם המתרגל אמר שנמצאת חוברת התרגילים באינפי. ואין , ניצ'יבו, לא מצאתי כלום. מישהוא יכל לעזור לי? כולם מראים לי כל מיני חוברות שהם הדפיסו מהיי לרן ואני לא מוצא כלום! וחוץ מזה, אפשר לקנות איפשהו את החוברות האלה? האגודה מוכרת? אם כן, כמה הן עולות? תודות וברכות לעונים.

tulchi

New member
אתה רשום לכל הקורסים?

בכל מקרה, נקה היסטוריה ועוגיות. אם זה לא עובד נסה לאפס ססמה ולהחליף אותה באחת חדשה. ניסית לבדוק אם במחשב אחר יש לך גישה לתכנים של הקורסים בהיילרן? אם כלום לא עוזר, פנה לאגף מחשוב.

stkachov

New member
זה גם לא עוזר

מסטיק בומבה תקשיב, הבעיה ידועה והיא לא רק שלך אלא של עוד עשרות(ואולי מאות) כלכלנים שלא מצליחים לראות בהיילרן את הקורסים אליהם הם רשומים. דברתי עם המזכירות והם אומרים שהם מודעים לבעיה ומנסים לתקן את זה. הם גם פנו למרצים ואמרו שיש סטודנטים שלא יכולים להכנס לאתרי הקורסים, כך שהמרצים אמורים להיות מודעים לכך. נקווה שהם יתקנו זאת במהירות.

stkachov

New member
תבדוק עכשיו

אצלי עכשיו התעדכנו כל הקורסים בהיי לרן

לא יודעת לעזור בקשר להיי-לרן, אבל

החוברת שלי באינפי נמצאת פה: http://math.haifa.ac.il/sabach/Eco-Infy-A-Open.html ב"חומר עזר", ותמכר בכיתות, (למי שמעדיף, אבל זו אותה חוברת בדיוק ) בשבוע הבא ע"י אגודת הסטודנטים. החוג לכלכלה יודע ונערך לטפל בבעיה של ההיי-לרן. אגב, אם מישהו פה מחדו"א במערכות מידע- החוברת הזו טובה גם לכם, גם לסטטיסטיקה. תהנו...... והמון בהצלחה לכולכם.

amitk80

New member
תודה רבה

היי כרמית, המון המון תודה על העזרה. ברשותך גם פרסמתי את הלינק לחבר'ה במערכות מידע (לשנה א').. שוב המון המון תודה ונפגש בחדר מתרגלים עמית (הייתי בתרגול שלך באלגברה ליניארית)

היי עמית,

ותודה. (איפה פרסמת להם? ) זיהיתי אותך, כמובן, עוד לפני שהבהרת בסוגריים :) בהצלחה בשנה ב'.

amitk80

New member
דרך ההילרן

העברתי את זה דרך ההיילרן באמצעות אחד הקורסים שאני לומד עם רוב גדול של הסטודנטים. אני משער שזה יעבור מפה לאוזן

למעלה